18 April-08

Halloj!!
Idag var man och tog blodprover som man hoppade över igår hehe.. Men det gick bra..
Har haft lite problem med magkattarren idag =/  så har inte gjort så mkt idag..
Men nu för en timmer sen fick jag mig ett flipp och började dammsuga sen hoppade jag in i badkaret ååh guud vad skönt det är att bada ibland =)
Men men tog bild också på magen idag så här är den. Nu ska jag snutta kudden sov gott.
Puss & Kram


Magen v.10 (18/4-2008)
image15

17 April-08

Helloj!!
Idag var det Äntligen inskrivning på mvc. Är såå nöjd med min bm.
Vaknade vid 7 tiden o tog på mig sedan var det bara att traska ner (skulle vara på mvc kl 8)
bm var som sagt jätte bra och berätta allt utan att prata som om man var ett litet barn, något jag hatar riktigt mkt är när en läkare pratar till en precis som man är 3 år. Hatar sånt, men sådan var inte hon så det var bra =)
Efter mvc kom svärmor och hämtade oss så gjorde vi lite ärende och sean åkte vi hem till henne o fikade. Sen blev allt svart hehe.. råkade somna.. hehe.. har inte sovit så mkt på dom senaste dagarna =/ vet inte riktigt varför..
Men det var skönt att sova lite siesta innan.. Så nu kom man hem för ca 30 minuter sen och sitter här och spelar yatzy. Veckan som gått har inte hänt så mkt iheller..
Illamåendet börjar äntligen avta lite så det är ju skönt. Men det är fortfarande alla lukter ush.. känner mig som en spårhund ibland, ibalnd när man står på balkongen så kan man ju nästan känna vad grannen lagar för mat hehe..
Men men som jag brukar säga jag mår illa o har alla dessa konstiga sakerna för mig men det är för något bra iallafall =)
Bokade tid idag också för UL =) den 26 Maj ska vi dit ååh vad jag längtar att få se mitt lilla hjärta där inne <3
Jaha, vad ska man mer skriva.. hmm..
Ajja får räcka såhär ska in o sova ska upp tidigt imorrn eftersom jag ska till mvc imorrn igen och ta blodprov, kuunde inte göra det idag eftersom jag inte sovit så bra så kännde jag mig rätt så yr och konstig. så bm bad mig komma tillbacks imorrn istället..
Nej nu får ha det så bra allihopa!!
Lägger upp bild senare på magen för v.10 orkar inte ta foto nu..

Kram på er alla!!! <3

Vila i Frid lilla Engla

image14

♥ ♥ ♥
Idag kl 21:00 tänder vi ett ljus i våra fönster för Engla och hennes familj.
Glöm inte det!
Skriv gärna om detta i era bloggar, eller smsa detta vidare.
♥ ♥ ♥


7 April-08

Guud vad arg jag blev imorse.. Skulle till MVC idag kl 8 för att skriva in mig. Klockan ringde klockan 7 och vi steg upp Danne säger Ååh herregud när han tittar ut genom fönstret och jag som ligger kvar i sängen o tittar ut ser lite snö på fönstret när jag resr mig upp ser jag värsta mycket snö och då ville man ju verkligen inte stiga upp. Men svin trött som jag var va jag tvungen att gå upp och ta på mig.
Klockan blev typ 7.25 och Danne börja tjata på att vi skulle gå, men eftersom jag hade så satans ont i magen och svin trött på det hela sa jag till honom att jag måste sitta ner en stund. (det tar inte så lån tid att gå ner till mvc från oss typ 5-10 min) Iallafall jag sitter o klagar till Danne hur ont jag har och hur illa jag mår så ringer telefonen.
Det var från MVC barnmorskan jag skulle träffa har blivit sjuk. Såklart tänkte jag.. jag tog den snabbaste tiden dom hade när jag var där nere sist eftersom jag vill göra ul så snart så mörjligt. Ajja, fick en ny tid till en annan barnmorska nästa vecka på Onsdag 16/4. Så nu får man längta ännu mer =( hehe.. men men..
Så jag kastade av mig sakerna och gick in o la mig igen, innan jag somna så kom Danne in och frågade om han skulle göra något att äta till mig så go som han är =) Älskar dig <3 Så lite frukost på sängen fick man osså =)
Sen somnade man gott och sov fram till halv 3 eller om det var halv 4 mins inte riktigt..
Men vaknade till ett sådant underbart väder =) Värsta solen =)  (all snö som var på dagen var borta)
Så jag har inprencip suttit på balkongen hela dagen sens jag vaknade hehe =) Häärligt..  jär är en riktig solfantast.
Sen har man varit nere o handlat lite fika eftresom lilla Emma kommer nu vilken minut som helst.
Länge sen man träffa den lilla kråkan så ska bli kul =) Nej nu ringer det på dörren så det är väl Emma.

Juste gick in i vecka 9 idag =) tog en bild innan idag 7/4-2008

image13


4 April-08

Hellu..
Idag har man tvättat.. ush..
Vaknade vid ett tiden och direkt ner i tvättstugan.. sen har man inte gjort så mycket mer än ätit tittat på tv o ätit hehe..
Nu börjar man känna att man verkligen är gravid.. Vaknar 15 ggr på nätterna för att det gör ont att ligga på mage..
Magen börjar synas mer o mer nu.. (tycker jag iallafall hehe)
Och brösten ush.. dom ömmar så mycket.. när jag vaknade imorse så kändes det som jag hade två tunga stenar på bröstet.. jag har i vanliga fal en mindre a kupa och änsålänge så har dom blivit så stora så jag kan få in dom i en liten b kupa.. och det känns redan i ryggen och jag som alltid velat förstora brösten kanske tänker om efter graviditeten.. Nu saknar man nästan sina små bröst hehe.. Men men..
Min lilla krabat där inne bara växer o växer känner man det töjer sig i magen och försöker göra plats där inne nu och man känner pain pain pain.. Mår illa som bara den och matlusten varierar från att inte alls vara hungrig alls och illa mående kan jag helt plötsligt bli svin hungrig och kännas som om jag inte ätit på en vecka till att jag bara vill ligga i soffan och inte röra mig alls. Ush vad det pendlar.. Men det är ju sådant man får stå ut med.. har ju velat detta så länge så hur illa jag än mår så är jag så jäkla glad och lycklig.
Nu har man snart gått upp 2 kilo =).. Min normala vikt brukar ligga mellan 48-49 kg och nu vägde jag mig precis och ligger på 50,8 kg.
Nej nu ska vi snart åka hem till svärmor så pcka ihop oss lite.
Till er där ute.. Ta det lungt i helgen =)

Puss och kram 

Gravid =)

Hej allihopa!
Sorry att jag inte skrivit på ett tag.
Har velat vänta lite eftersom jag fick den finaste nyheten den 23 mars-08.
Åååh jag är såå glad och förväntansfull.
Ja som sagt fick ju den finaste nyheten den 23 mars-08 att jag och Daniel ska bli föräldrar och vi är såå glad.
Jag själv har sedan jag var 15 år gammal velat bli mamma men är glad att jag väntat tills nu. Och Daniel som blir 30 år detta året tyckte också att det var dax för honom nu.
Vi hade pratat jätte mycket om det tills vi bestämde att jag skulle ta ut min p-stav, så den åkte ut i september. 
Efter den åkt ut så var vi så ivriga på att det skulle bli ett litet plus på stickan vilket aldrig skedde. Men i Nov-Dec var det lite struligt så jag tänkte inte så mycket på det och slutade skriva upp nör jag hade sista menstrationen osv.
Och nu då den 23 mars-08 så fick vi vårt efterlängtade plus på stickan och vi är ju såå förväntansfulla. Men nu är det ju så då att vi inte vet när jag hade min sista mens om det var i Januari eller Februari.
Men vi misstänker att jag hade den i Februari så då är jag nu i vecka 8 =)
Åååh längtar så tills det börjar synas på magen. Och tills mitt illamående går bort. =/ har börjat må skit dåligt (illamående) vill bara spy men eftersom jag gått in i den tiden nu där jag inte har någon stor mat lust så försöker jag hålla
allt inne. Jobbigt det med men men.. =) Är lycklig så lite illamående vad skadar det hehe =P
Så på måndag (7/4) ska vi skriva in oss på mvc och jag längtar =)  Så nu kommer jag skriva mycket om min graviditet =)
Nej nu ska jag titta lite på tv. 

Puss o Kram på er

Plusset på stickan 23/3-2008
image10


Magen v.7 (23/3-2008)
image11


Magen v.8 (2/4-2008)
image12


RSS 2.0