31 Juli-08

Hello!!!

ush fyyyy vad varmt det är svimmar snart hehe..
Står och målar om sovrummet och guud vilket jäkla jobb det är har lyckats spakla halva rummet nu och "finslippat" fyyfan vad mycket damm det är i rummet nu =/ hahaha och fläkten står på så det drar runt det ännu mer men måste ju ha fläkten på annars dör jag av värme haha..
Men men.. får renstäda sen när jag är klar.
 

Blev ingen storhandel i tisdags, vi bestämmde oss att vi skulle ta det igår (Onsdag) istället. Så nu är både kyl och frys fulla igen =) Alltid lika härligt..

Efter vi varit och handlat igår så skulle jag sätta mig och betala räkningar och vad händer jo min jäkla dosa var blockerad, ringde till min telebank och fick den upplåst men mitt dumma jag verifierade inte den nya koden så fick åka till banken idag. Och som vanligt var det 5 nummer före och det går ju inte snabbt där heller ush blir så less på såndant.. fick sitta inne på banken i 20 minuter innan det var min tur.. Och jag som verkligen hatar banker. är så rädd att det ska komma in någon och råna banken =/ haha

Nej nu ska jag fortsätta, nu blir det målning =)  Hoppas ni alla haft en bra dag?!?

Kram på er!


29 Juli-08

Igår var jag älsklingen och Tomas på bio och såg  Batman - The dark knight vi alla blev faktiskt lite besvikna.. Alla har snackat så bra om den och att den är den bästa filmen dom sett och bla bla bla.. Men helt ärligt så var den inte såå bra..
Min recension: Filmen bärjade väldigt segt och vissa scener hinner man inte med i. Dom kunde kortat ner filmen en 30 minuter, för den var alldeles för utdragen. Nej den var inte såå bra som alla säger. Den får en 6½ av 10 möjliga.
Annars igår gjorde vi inget speciellt tog det bara lungt innan filmen sen efter filmen så åkte vi till Ramberget och tittade på utsikten vackert vackert =)
Just nu sitter man hemma hos Danne's mamma och väntar på att hon ska sluta så vi kan åka till stranden. Annars idag ska vi inte göra något speciellt efter stranden ska vi åka och storhandla tänkte vi. Det är faktiskt väldigt bra att Coop har öppet till 22 alla dagar för det är ju en stoor affär och dom har allt =)

Nej nu ska jag försöka få något i magen och sedn byta om till bikini.. Ha det så bra där ute..!
Puss och kram

28 Juli-08

Hej allihopa!!!

Sitter här nu lite frustrerad skrev precis ett jätte långt inlägg och var klar, skulle lägga upp en bild på magen men råkade trycka fel så hela inlägget försvann. Irriterande ajja får väl skriva om allt igen då..
------------------------------------------------------
Iaf.


I Fredags var jag och älsklingen ute och käkade, riktigt gott blev det men kvällen började frustrerande hehe..
Vi åkte hemifrån vid 8-9 tiden in till stan och hade bestämt oss efter många om och men att vi skulle gå till Jensen's Böfhus, iaf. när vi väl kom fram till Jensen's så var det riktigt proppat med folk och låång kö på att få bord så vi bestämde oss för att gå längre upp och se om det fanns något annat gott. Hittade ett på saluhallarna men efter 10 minuters väntan på att någon skulle komma så gick vi därifrån. Vi bestämde oss för att åka upp mot Linne och se om där fanns något, där finns ju hur många ställe som helst som är såå mysiga. Väl uppe på linne så var det fulltroppat över allt också men vi hittade ett ställe som hade ett smaskigt erbjudande lavastensgrillad ryggbiff med stekt potatis och valfri sås. Jag som är köttfantast blev som såld i munnen hehe.. Där var det också fullproppat men sån tur var var det ett par som skulle gå precis när vi kom så vi fick deras bord =) Wihoo.. Vi både nappade på erbjudandet.. jag tog med beinesås och Danne med kantarellsås.. mums mums.. snabbt gick det efter 10 minuter fick vi våran mat och den var super god men ju längre jag kom in på biffen så blev den allt blodigare och blodigare och jag som älskar mellan stekt kött får ju inte äta sådant nu när jag är gravid så jag bad dom lägga på den en stund till på grillen, men kyparen tyckte att jag skulle få en helt ny så 5-10 minuter senare kommer han ut med en helt ny men denna gången var det kantarellsås på och jag som HATAR svamp fick blygsamt säga till att det var beinesås jag hade beställt. Men kyparen brydde inte sig så mycket om det utan bad om ursäkt och sa att han skulle säga till kocken att göra en ny denna gången med beinesås hehe..
Hahaha.. vilket klyddande men är man en Dahl så är man =p
Men men till sist så fick jag rätt och den var verkligen jätte god =) Efter vi ätit var klockan redan 1- halv 12 så vi åkte hem efter det, jag hade svin ont i fötterna och Danne var också trött. Och vi skulle upp tidogt dagen efter.
-------------------------------------------------
Så i lördags kom Tomas(Dannes bror) och hämtade oss så åkte vi och badade/fiskade på ett jätte mysigt ställe komme rinte på vad det heter nu men riktigt mysigt var det.
Efter det åkte vi och hämtade Dannes mamma och sedan till McDonalds ush det var inte gott men var ju tvungen att äta något, orkade inte ställa mig framför spisen i denna värmen. Iaf vi alla åkte hem till Dannes mamma och sov över där eftersom vi hade bestämt att vi skulle åka till Freeport på söndan.
-----------------------------------------------
Så igår söndag så var jag, Danne och Tomas på freeport. Vi blev nog lite "besvikna" allihopa fanns inte såå värst mycket där men jag handlade iaf;
*Underlägg till Cindy's skålar
*3 örngott (där det står Världens bästa mamma, världens bästa pappa och ett där det står här sover en prins. Nej jag vet inte om det är en liten prins elelr prinsessa där inne men om det nu inte är en prins så kan man ju ge bort den elr ngt)
*1 ram där det står prince på som man kan sätta ett foto i.. samma där det kanske inte är en prins men jag har ju iaf redan en min älskling Daniel <3 hans foto får ju också plats där ;-)
*1 par svarta mjukisbyxor rikgtigt mysiga =)
*Och 1 par croocs haha.. jag tycker verkligen att dom är as fula men dom är ju sååå härliga att gå i och dessa är en annan modell så dom är inte så breda som dom andra..     (*Lägger in bilder sen ;-) )
----------------------------------------------
Idag (måndag) ska jag Danne och Tomas på bio Igen vi ska se Batman - The dark knight få se om det är något bra?!?!
Nej nu ska jag kolla på ett avsnitt av Våra Bästa År sen ska jag snutta på kudden..
Men hoppas ni haft en bra helg?! Och att ni får en bra start på veckan...
Puss och krampå er

Magen v.23
 


Magen v.23 framifrån

25 Juli-08

I tisdags (22/7) när älsklingen fyllde år så var vi ute och åt med dannes familj, var på en grekisk resturang (Mykonoz heter den) GUUUUD vad god mat dom hade och mycket bra priser också.. MUMS gott gott =)
Jag och älsklingen åkte efter det hem och bytade kläder och gav mat till Cindy sedan åkte vi hem till Dannes mamma igen och sov över där tills på Onsdan. Vi (Jag, Danne och Dannes bror) bestämmde oss för att åka till Delsjön och hyra en båt så grabbarna kunde fiska.
Haha guud vad kul det var att ro och  Älskling nu vet du till nästa gång att det inte är så bra att jaga upp sig så mycket och ro så snabbt HAHA ;-) Älskar dig <3
Fast att det inte blev någon fisk så var det riktigt mysigt och solbrända blev vi alla också =/ inte kul men men äntligen så är solen tillback så nu ska man inte klaga =)
Igår torsdag somnade vi vid 7.30 och vaknade vid halv 4 på dan =/ Inte bra.. Har vänt på dygnet helt.. Nu sitter man här igen och man har inte somnat än =/ Iaf gick upp vid halv 4 och tog på min snabbt och gick ner till torget och hämtade ut Dannes klocka guud vad snygg den är men blir nog att vi lämnar tillbacks den, fast att han valde den själv så är han inte riktigt nöjd med den.. Men men hittar väl kanske något annat =)
idag ska jag och älsklingen ut och äta middag vet fortfarande inte vilken resturnag vi ska gå på men hittar väl någon finns ju en del. hehe
Nej nu ska jag försöka sova en stund. Men ni alla får ha det så bra och ta det lungt i helgen, tänk på att det kommer fler ;-)

Kram kram

22 Juli-08

Halloj everybody =)

Helgen har varit helt okej, i fredes tog vi det bara lungt och i lördags åkte vi hem till Danne's mamma och sov över där tills på söndan.
I söndes hade jag och älsklingen 1 års förlovning =) Åååh älskar dig såååå mycket älskling <3
Vi gjorde inget speciellt i söndags eftersom älsklingen fyller 30 år idag så har vi sagt att vi skulle ta allt nu när vi får pengar och fira allt samtidigt. Så idag blir det resturang med älsklingen och hans familj, sen på torsdag eller fredag så ska vi gå ut och käka middag någon stands och kanske hitta på något mer.. får se vad vi hittar på?!?

Går in i vecka 23 idag =) Herregud vad tiden börjar gå snabbt nu, känns som jag var i vecka 19 igår =/ hehe

Magen v.22


Magen v.22 framifrån


Våra ringar 2007-07-20 en mycket speciell dag <3

Ska även skriva Grattis till mina två absolut stora förebilder på deras 40-års bröllopsdag. Min mormor och morfar <3 finns ingen som er nu är dom underbaraste människorna som finns. Älskar och saknar er såå mycket =(


Äntligen

Ush nu har jag suttit i 2 timmar och fixat med min blogg är fortfarande inte helt nöjd med den men nu får den vara så ett tag orkar inte hålla på.
Idag vakna man vid 13.30 fast att man somnade vid halv 9 tiden imorse. Jäkla grannarna står och spikar i väggarna i 2 timmar så man kunde ju inte sova och jag fattar inte varför dom stod och kämpade sig så länge med en hammare och spik när det är nästintill betongväggar i alla lägenheter här =/
Hoppas verkligen att dom blev nöjda med sitt arbete för dom väckte ju hela huset.
Efter vi gick upp gick vi ner till torget och hämtade ut ett paket vi hade beställt och jag säger ÄNTLIGEN. Beställde 2 par mammabyxor från La Redoute och dom sitter skiiitans bra :) Äntligen har jag iaf 2 par lite finare byxor som jag kan använda nu. Alla precis ALLA mina byxor är försmå, så jag har nu i 2-3 månader gått omkring med mjukisbyxor eller så har jag tvingat på mig mina andra byxor men har inte kunnat använda dom i mer än 2 timmar för dom spänner så mycket fast att jag inte kan knäppa dom så skaver dom in. Trist men nu så äntligen har jag 2 par som jag kan variera lite mellan =)
Beställde även 2 boddies till pyret, såå sööta, lägger upp bilder sen på allt vi köpt till bebiisen  =)
Men nu ska jag och älsklingen titta på film.
Ha det bra kram kram

Ber för Englas familj

None
Måste bara skriva en sak till innan jag går och lägger mig..
Läste precis aftonbladet och kom på att äckelpäckel (Anders Eklund) ska få sin dom idag. Och jag hoppas och ber för Englas familj att han får livstid!!!! Precis som Englas mamma skriver/säger så får han verkligen inte komma ut igen.
Han har lyckats göra det 2 gånger och han ska fan inte få göra om det.
Så jag ber och hoppas verkligen att han får livstid...!!

18 Juli-08

Good morning People!!
Sovit gott? Själv har man inte somnat än =/ Ska försöka sova snart, men Danne gick precis så får se om jag somnar innan han kommer hem.. =/ (tror inte det hatar sova ensam=()
Var ju på bio igår kväll med Danne och hans bror, vi såg Hancook fast att det kanske inte är riktigt "mig" film så mste jag faktiskt säga att den var överaskande bra. Den får 4½ av 5 möjliga av mig =)
Riktigt bra gå och se den ni med ;-)
Efter bio'n åkte vi och fiskade lite, blev inget och det blåste för mycket så vi åkte hem till oss och satt och pratade och tittade på Joe Rogan ush vad tråkig han var då =/ tjatig.. men men.. Och nu sitter man här ensam =(
Danne och Tomas (dannes bror) hade ju bestämmt att dom skulle ut och fiska inatt.. Dom frågade om jag skulle med nu men ush nej kallt och blåsigt och trött som jag är så stannade jag hellre hemma i värmen och väntar på min man och värmer upp sängen tills han kommer hem ;-) Ush saknar honom redan och han har bara varit borta i 30 min typ hehe..
Men det är klart man saknar sin kärlek <3
Nej nu ska jag gå och lägga mig i sängen och titta lite på tv.. får se om man somnar innan Danne kommer men det tror jag ju inte.. =/
ha en bra dag och trevlig helg på er!!!

Kram kram xoxo

17 Juli-08

Japp nu ska vi snart åka.. =) Biokväll idag med mannen och hans bror. Ska se Hancook brukar inte tycka om sådana filmer men eftersom Danne och hans bror ville se den så tänkte jag vafan lika bra att förlja med än att bara sitta hemma och dega. Sedan blir det antagligen fiske vet inte än om jag ska med =/
klockan kommer vara typ 12 när filmen är slut men men får se hur jag gör?!?!..
Tråkigt att bara åka hem också och sitta här själv. Men har ju fortfarande min blogg att fixa ajja får se hur man gör..
Men nu ska jag fixa till mig lite hoppas ni haft en bra dag?!

Kram kram

Ny header =/

Nu har jag suttit i evigheter med min blogg för att "uppdatera" den lite men jag blir inte klock på hur jag gjorde innan =/

Ajja får fixa det imorgon, nu måste jag iaf gå och sova. Imorgon blir det bio med pojkvännen och hans bror.
Hoppas ni sover gott också där ute =) Godnatt!

Kram kram


16 Juli-08

Idag vaknade man av det jäkla regnandet men lyckades somna om igen.. Sedan vakna man igen av den jäkla polishelikoptern :@ guuud vad sur man blir när man sover så gott och väcks av en helikopter som cirkulerar över huset i 1 timme. Men men klockan var ändå tillräckligt mycket för att gå upp.
Annars har man inte gjort så mycket, var nere och handlade och nu bakar jag frukostbullar mums mums*

Det börjar närma sig vår 1 års-förlovningsdag (20/7-08) Någon som kanske har något tips på vad man kan göra?
Herregud 1 år förlovade vad snabbt tiden har gått. =)
Älskar mitt hjärta såååå mycket <3 <3

Min mormor och morfar firar även sin 40 års-bröllopsdag den 20:e Juli alltså samma dag som jag och Danne firar 1 år.
Det är speciellt det datumet så jag hoppas att det kan bli lika speciellt för mig och Daniel i vår framtid =) <3

Nej nu måste jag gå och göra klart bullarna. Ha det bra,,,, puss puss


               Min älskling och blivande pappa till vårt kärleksbarn <3

15 Juli-08

Hallloooj =)
Nu har det gått ett bra tag sen man blogga sist IGEN men men.. Har fixat lite här hemma.. städat lite och lagt upp saker på vinden Äntligen!!! (vår hyresvärd skulle rensa där uppe för ett tag sen sa dom så alla skulle tömma sina "boxar"  men inget har blivit ändrat där uppe och nu har det gått 3-4 månader sen dom sa det så vi har ställt upp saker på vinden nu orka ha tex. julgranen i vardagsrummet och alla skåp fulla med lådor haha)
Också har vi varit hemma hos svärmor och sovit över, sen har vi varit och fiskat lite...

Idag går man in i vecka 22 =) ÄNTLIGEN har man bara halva tiden kvar, Gud vad man längtar efter att få träffa det lilla livet man går och bär på =) Jag är sååå förälskad i det lilla livet, ligger ofta ofta och pratar med magen och ibland brukar man få "svar" tillbax genom sparkar =) Ååh helt underbart <3

Här är bilder från Ultraljudet och magen från vecka 21. tyvär blev det ingen bild i vecka 20 =/

Magen vecka 21


Magen v.21 framifrån


Ultraljud 24/6-08 *Vårt lilla mirakel ligger och suger på tummen med foten rakt upp hehe <3
 

Ultraljud 24/6-08 *Vår lilla stjärna <3

7 Juli-08

Hej hej!!!
Nu har moster Lotta och Victor hem.. ush vad konstigt det känns =/ saknar dom =(
Helgen har vi inte gjort så mycket igår var vi inne i stan och gick lite sedan gick vi och åt chinabuffe jag som inte är såå värst förtjust i kina mat åt en jäkla massa hehe.. men det var gott gott =)
Annars har vi inte gjort så mycket. Vad har ni hittat på då?
Imorgon har man gått exakt halva tiden =) Wihoo det börjar närma sig nu =)
Lillen har inte rört sig såå värst mycket denna veckan =/ Men jag har varit/kännt mig väldigt stressad också så älsklingen har säkert kännt av det.. så nu ska jag bara ta det lungt denna veckan. Nej nu är klockan halv 9 måste gå och göra mat riktigt hungrig..!! Ta hand om er.. kram kram

Måste även säga GRATTIS till min älskade MOSTER LOTTA som blir 25 år idag haha =P  GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!


4 Juli-08

Idag har vi inte gjort så mycket, bestämmde igår att vi skulle gå ner till sjön här men det blev inte så, vi orkade inte. hehe
Moster hade ont i magen och jag är helt slut från igår, vi gick ju så länge på Liseberg så man orkade inte göra något. Vi gick ner o kände på vattnet och sen gick vi och handlade och beställde pizza. Sen har vi bara suttit här och pratat och fikat med kladdkaka *mums*
Imorgon blir det Kvibergs marknad och kolla lite på slottet =)
Nej nu ska vi natta Victor..

Ha det bra.. kisses

3 Juli-08

Idag har jag och moster och lilla Victor varit på Liseberg =) Skit kul, har bara varit där 1 gång och det var inte ens när jag bodde här det var för 6 år sen typ haha.. Men det var kul iaf.. Köpte ett årskort så nu kan jag åka dit varje dag om jag vill haha..
Synd bara att jag inte kunde åka karuseller =/ skulle åka en barnkarusell med Victor men när jag stod i kön så kände jag mig såå jäkla yr och svimmfärdig, så fick gå ut igen till Lotta och säga till henne att hon fick åka istället. =(
Förstår inte vad det var med dig =/ men det var väl vädret också det var ju så jäkla varmt men skönt, man ska ju inte klaga =)
Vi åkte hem vid 5-6 tiden sen har vi inte gjort så mkt.. Satt och kollade på en barnfilm (älskar barnfilmer) och nu sover lilla Victor så nu sitter jag o moster och pratar,, så ska ej skriva mer här nu.. hoppas ni också haft en underbar dag..!!

Take care... Kisses <3


2 Juli-08

Hello =)
Nu har min älskade moster och hennes son kommit till oss =) Mysigt mysigt.. =)
Igår gjorde vi inte så mycket eftersom dom tog tåget fr malmö kl 8 på morgonen så dom var lite trötta när dom kom fram så vi tog det bara lungt och lagade lite mat och satt och snackade.
Idag har jag och älsklingen varit hos barnmorskan, fick lyssna på hjärtat =) naaw vårt lilla mirakels hjärta slog i 160 slag/min (hade precis kommit dit när vi fick lyssnat på det och vägen dit innebär skogsvandring i 8 minuter sedan typ 100 trappor ner så det var jag som var stressad och då blir miraklet det också)
Men det slog fint iaf =) Härligt att höra vårt mirakel =)
Eftersom vi skulle dit idag så åkte Lotta och Victor (moster och hennes son) in till stan, och dom är där fortfarande hehe men dom kommer snart. Bad dom köpa med sig en elektisk grill med sig hem så vi kan grilla idag =) Äntligen har ju den härliga solen kommit tillbacks så då måste man ju utnyttja den =) haha
Hoppas ni också haft en underbar dag?!!

Take care! Kisses

RSS 2.0