30 Juni-08

aa då förlorade tyskland igår =( *snyft snyft'
haha satt på fullaste allvar och grät haha mobbad* men men det är ju graviditeten haha extra känslig nu.
Nu är det bara 14 timmar kvar tills min moster och hennes son är här =) Guuud vad kul det ska bli.
Kom på att jag inte lagt in bilderna som jag sa att jag skulle göra så här kommer dom.. =)

Här är magen i vecka 17 (blev ju tillbackadragen en vecka på ultraljudet.)


Magen vecka.18


Magen vecka.19


Magen framifrån vecka 19 (ser ni vad hårig jag har blivit =/ *gråter haha*)


Min älskade syster på sin stora dag =)


det var väl alla bilder.. Lägger in bilderna från ultraljudet senare. Måste först lägga in dom på datorn
Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen väntar sängen.. ha det bra där ute!!
ciao ciao

29 Juni-08

Nu dom senaste dagarana så har jag och mannen totalt skrubbat hela lägenheten och guuud vad skönt det känns nu när man bara kan sätta sig ner och ta det lungt =)
Nu står vår lasangett i ugnen också så snart är det middag =) Gott gott. Och snart börjar matchen också wihoo
HEJA TYSKLAND HEJA HEJA HEJA !!!  

Har ni hittat på i helgen då?
Nej nu ska jag ta ut lasangetten, hoppas ni haft en underbar helg.
Ciao

26 Juni-08

Yes yes yes då vann tyskland igår =) Wihooo trodde f*n att det var kört när turkarna gjorde 2-2 målet men ack nej tyskarna kämpade vidare och satte den i sista sekunden =) WIHOOO!!!

Idag vakna man vid 10-tiden gick upp och käkade sedan satte jag mig framför tvn och tittade på Våra Bästa År  har ju missat lite mer än 1 månad nu så har laddat ner avsnitten från www.days.se och bränt över dom på rw-skivan =D Älskar det men aa ibalnd är det lite drygt händer ju inget på 15 år men men är man fast så är man haha..!
Ska snart åka och möta upp älsklingen i stan, ska åka och stor handla och även åka och titta på ett bar rottingstolar som jag har fastnat TOTALT för =) Hoppas dom är lika fina in real.

Och snart kommer min älskade moster och hennes son upp till oss och stannar 1 vecka =) Wihoo vad kul det ska bli. Dom har bara varit här uppe 1 gång men aldrig själv. Så det ska bli kul att få umgås lite med mostern min. Längtar längtar längtar.. Sen när dom åker hem så kommer mamma 2 dagar senare med min älskade lillasyster och guuud vad man längtar till det med. =)

Nej nu ska jag väl sätta igång så att jag inte kommer för sent hehe.. (jag och tider haha(A))
ha en bra dag!! ciao

25 Juni-08

Helloj!

Då var det igen ett tag sen jag skrev sist.. ush fy skäms på mig.. hehe

Men har haft lite att göra nu på sista tiden.. Har varit på lite arbetsintervjuer som gårr sisådär.. Inget man har nappat på. Börjar bli riiiktigt uttråkad på att bara gå hemma men nu när man är gravid så är det inte såå lätt att skaffa något jobb när det bara är 5 månader kvar. =/

men men hoppas på att hitta något snart..

Har även varit på ultraljud nummer 2 (den 24/6) åååh guuuud vad härligt det var att få se det lilla miraklet igen =) Lilla sötisen vinkade åt oss och kliade sig på kinden och bara låg där och mös inne i det trygga boet =) Sååå underbart att se..

Nu har även h*n även kommit på att mamma tycker det är Jätte kul när den ligger och sprakar där inne så nu sparkar h*n hela dagarna långa nästan hehe... Så underbart =) Men kan ju säga att jag inte längtar tills h*n hittar revbenen haha.

Annars så har jag och gubben inte gjort såå värst mycket.. Var nere i malmö i en vecka och vad häärligt det var att få träffa familjen igen saknar dom sååå fruktansvärt mycket =(

Och syrran guuud min "stora"-lillasyster tog ju studenten den 12e Juni fyyyfan vad grym hon är alltså!!!! Är sååååå stolt över henne =)

Nej nu ska jag hoppas in i duschen sen ska man börja med maten sen är det ju fotboll..

HEJA TYSKLAND HEJA HEJA HEJA =D

Hoppas ni alla haft det bra också! Jag lägger upp lite bilder senare.. ;-)

ciao så länge


9 Juni-08

WIhoo tyskland vann igår med 2-0 (mot polen) snacka om att gubben va sne haha.. =) Men aa det var ju polacken som gjorde målet så får väl ändå tacka att han är med i det tyska laget haha.. =)

Nu är vi äntligen framme hos mamma.. Har precis varit och hämtat lillsyrran på dagis, så har vi käkat kebab.
Snart kommer mamma också hem från jobb =) Wiiiie har saknat henne så mycket =(
Nä orkar inte sitta här mer,, skulle bara betala räkningarna men så fastnade man här på bloggen också haha..

Take care everyone!!! Kiss kiss <3

8 Juni-08

Heeey =)

Sitter och tittar på fotbollen med älsklingen Tyskland mot Polen hahaha.. Så jäkla kul jag är ju halv tysk så jag hejjar ju så klart på Tykarna och älsklingen är Polsk så han hejjar såklart på Polen. Hahaha.. och just nu är det 1-0 till Tyskarna så han är lite butter haha =) =) Så jäkla kul!!!!!! =D Vi får se hur matchen slutar.

Annars idag har vi tvättat.. Åker ju till Malmö imorgon, syrran är så jäkla grym så hon tar studenten på torsdag =D
Jag har även hunnit med att åka till Bäckebol och handlat en luftmadrass (sån man sover på), som vi ska ta med ner till mamma så vi slipper ligga och trängas i en 90 säng.

Nä, nu börjar fotbollen igen.. Ha det bra!!!
puss puss

6 Juni-08

hello everyone =)

Ser att jag börjat få lite läsare, kul =)

Idag har jag varit och solat igen på K-sjön med Emma och hennes gubbe. Mysigt men blev inte så länge eftersom dom skulle på studentfest och vi var rätt så sena ute på att åka iväg. Men men solningen fortsatte hemma på balkongen haha.

Är så jäkla glad =) Såg för första gången idag vårt lilla knyte sparka =) Såg sååååå härligt ut.. Synd att Danne missade det =( men men det kommer fler gånger.
Har även gått upp 2 kilo på mindre än 2 dagar hahaha...!!! Undrar hur stor jag kommer bli?!
MEN jag är bara glad att jag går upp, ni som känner mig vet att jag har JÄTTE svårt för att gå upp i vikt.. så det är alltid lika kul när man ställer sig på vågen och ser att man gått upp..=)
Och mina bröst herregud, dom har växt 1½ storlek har inga bh's som passar miin längre. Köpte en ny nu nr vi var i polen och den är snart förliten den med =/
Och kläder ska vi ju inte prata om... Har inga byxor som passar mig längre, och dom som väl passar mig får jag dra ner så långt ner jag bara kan för att kunna knäppa dom, och det ser ju inte så snyggt ut i heller för då ser det ut som jag har en liten minipenis hahaha.. Men men det är väl bra att det är sommar så man inte behöver gå med så mycket byxor.

Nej nu ska jag gå och göra en skål med jordgubbar med sprutgrädde, eller så blir det kanske en hel liter HAHAHA

ta hand om er där ute och bara för det är fredag idag så gör inte stan fööör osäker ;-)
Ciao!  Kram kram


5 Juni-08

Grr.... Inatt har jag vaknat 15 ggr för att det brunnit här någon stanns i närheten så det har stinkt rök i hela vår lägenhet. Blir så irriterad haha.. nu när man är i detta tillståndet också så har man extra känslig näsa. Inte alls kul.
Gick upp vid 12 tiden och har inte gjort ett skit idag hehe... ska kanske åka och grilla med Danne's kompisar senare (hoppas jag) vill inte sitta hemma och är sååå sugen på en riktigt stor fet flintastek hahaha... men men vi får väl se hur det blir..

Jag och älsklingen är ju förlovade sedan snart ett år tillbax (20/7-07), och Danne har inte haft någon ring på hela tiden så hittade vi en nu förra veckan som vi beställde men som vi inte visste att en ring till mig endast skulle kosta 200 kr mer så igår när vi var och skulle hämta hans ring så gjorde vi en ny beställning så jag kommer att ha 2 st ringar =)

Var även hos BM igår och fick tillbax mina provresultat *äntligen, allt var negativt SKÖÖÖÖNT!! =)

Gick in i vecka 17 i måndags så tog en bild idag på magen
image20

Ser fortfarande lika dan ut, men där inne känns det annorlunda =)  Så härligt
Åååååh längtar till November tills vi får vårt mirakel i våra armar längtar längtar längtar..!!!

Nej nu ska jag sätta mig på balkongen och äta jordgubbar mums mums.. Har totalt blivit fast för jordgubbar nu äter det varje dag haha.. Men det är ju så himla gott

Ha en bra dag till er alla där ute kram kram


3 Juni-08

God middag =)

Ska snart åka till stranden med lilla Emmaaa femma =)  Har varit där nu 3 dagar i rad ååh lika skönt varje dag =)

Måste bara skriva GRATTIS till Therese och Ricky till deras lilla tillskott i familjen, Lucas som föddes den 26 Maj 2008 =) han är såååååå underbart sööt.  GRATTIS TILL ER BÅDA <3 <3

image19



Nä, nu måste jag sluta. Måste hinna göra några ärender innan Emma kommer...

Ta hand om er och ha en underbar dag
Kram kraaam

RSS 2.0