30 November-08 -1a advent idag, BF+6 värkar men ingen bebis.. ÄN!!

Hej hej mina vänner!!
har inte bloggat nu på hela helgen, men har ju haft finfrämmat här =) kul kul..
Mormor & morfar kom upp i fredes med min lillasyster Amanda och det var såååå kul att få träffa dem alla tre och få lite annat att tänka på. Mycket mysigt de kom i fredes så satt vi o fikade och snackade lite sedan åkte de för att det skulle checka in på hotellet de skulle övernatta på men de lämnade Amanda kvar här och det var såååå mysigt att få ha henne här själv och bara mysa och äta å henne hahaha.. nej men uuu älskar min lillasyster såå mycket (älskar såklart alla mina syskon men jag har bott med Amanda hela tiden så det är lite anorlunda med henne) iaf. efter mormor o morfar åkt så satte vi oss framför tvn o kolla lite på bollibompa sedan åkte vi till mc donalds och käkade sedan till allum och gick där en stund, sedan hem och mysa framför tvn med en film myspys men aa såg typ 5 min av filmen sen somnade både jag och Amanda haha..

Sedan igår (lördag) så kom mormor o morfar vid 1 tiden så fikade vi och jaa satt o prata lite mer o så.. sedn åkte de hem vid 3-4 tiden =( Ush hatar verkligen när ngn åker ifrån mig *blää stor grät som vanligt och eftersom jag redan gråtit innan dess så blev det ännu mer hahaha.. ajja.. hormonderna*
Cissi min kompis som också är gravid fast hon är beräknad till den 5e Janurai-09 hon skickade sms igår och då ligger den lilla jävlen innen på¨förlossningen och ska föda haha.. =) 5-6 veckor för tidigt, men det var bra att hon fick honom nu pgr av hennes lever, havandeskapsförgiftning och aa lite till så det var bra att hon fick ut honom nu och både Cissi och lille Jesper mår bra =) Skönt!!!
Var egentligen meningen att jag skulle åka dit idag och hälsa på men eftersom jag legat med värkar sedan halv 8 imorse så ligger jag fort. i sängen.. Och fyyy vad jag blir sur på det.. har ju som sagt legat med värkar sedan imorse och de har varit rätt så regelbundna från och till men nu verkar de ha avtagit IGEN :@ jag blir knäpp!!!!! De kan ju inte sluta nu!!!
Vill vill vill vill VILL ju att han ska komma ut nu!!
Nej, nu avrundar jag här. Men hoppas ni där ute haft en bra helg?!

take care!!! Puss o kram

28 November-08 -BF+4 -Ingen lilleman än =(

Neej han vill verkligen inte ut haha.. han har fortfarande inte kommit =( Ajja lilleman är envis och vet vad han vill så han kommer när han är redo =) men guuud vad man längtar!!!! Och jaa man har ju ont i precis HELA kroppen nu, det känns som kroppen lägger på sig 5 kg varje dag det gör den ju inte men det känns verkligen som det.
Hmm.. ja igår var man hos BM och det var väl inte speciellt roligt, om inte lilleman har kommit ut innan den 4e December så ska vi tillbacks till bm och om han inte kommit till den 8e December så ska vi åka till förlossningen i 3 dagar för att kolla värderna och så för att se om jag ska bli igångsatt eller ej?! Hoppas verkligen inte att vi ska behöva vänta så länge eller behöva bli igångsatt. Men men bara vårt lilla mirakel kommer ut snart och att han är frisk så är vi lyckliga =)
-
Efter bm igår så åkte vi och storhandlade så nu är både kyl och frys fulla igen =) Skööönt!! Finns inget underbarare än att öppna kylen och ha MASSA saker att välja mellan haha gott gott..
När vi kom hem så började jag baka lussekatter och ÄNTLIGEN så blev de bra smakar verkligen  UNDERBART!! Men de ända som inte är så bra är att de inte smakar så mycket saffran men men det är skit samma de är verkligen underbart goda. Och eftersom jag bakade lussekatter så fick jag en riktig sån julmys-känsla så jag började julpynta här hemma så nu har jag det fixat =) Ritkigt mys blev det =D
Hade ju tänkt vänta med det för att inte "förtidigare" julen men kom på att det är ju 1a advent på söndag så det är ju tid att sätta upp sakerna nu och om nu lilleman tänkt komma ut de närmaste dagarna så kommer jag ju inte få upp julsakerna, men nu är de uppe =) och skönt och mysigt är det =) Älskar julen !!!! Hoppas bara det kommer massa snö nu också, ok behöver inte vara hela tiden men på julafton kan det gott vara lite vitt på marken, när hade vi en vit jul sist??
Ajja,, men idag är jag glad iaf. =) fick samtal från min mormor och morfar igår om att det kommer upp idag =D wiiiie längtar så, det ska bli såå skönt att få träffa lite släkt och speciellt mormor och morfar som jag inte träffat på 3-4 månader nu. Längtar otroligt mycket, de tar även med min lillasyster Amanda =D, hon ska sova här själv hos oss och det ska bli såå mysigt. Min lilla prinsessa <3
Nej nu ska jag hoppa in i en dusch. Men ni får ha det så bra där ute och ha en bra helg på er,

Puss och kram på er alla

27 November-08 BF+3 Ingen lilleman än!! Men men hoppas på att han kickar ut snart!

Godmorgon sötisar!
Sovit gott? Här har man sovit helt ok, vaknat några ggr för att gå på toa men lyckats somna om =D *lycklig
Idag ska vi till BM igen* uu man vill ju inte behöva gå dit mer haha.. (alltså när Liam kommer så behöver vi ju inte gå dit mer haha då är det bara mvc =) och det är ju dock mycket roligare.) *hehe ajja hoppas detta är sista gången.
Ska även åka lite ärenden innan det också tänkte jag, sedan ska vi åka och stohandla (om det nu blir som jag tänkt mig?)
För just nu ligger jag med svaga svaga svaga värkar som hållr i sig rätt så länge o kommer rätt så regelbundet så jaa?! om det blir storhandel eller bm o allt annat idag får vi se,, Hoppas helst på att lilleman ska komma :-) hehe
men men säkert så blir det att värkarna kommer avta =/ känns som det, men man har ändå hoppet i tankarna thihi*
--
Igår åkte vi som sagt in till stan igen blev inte så mkt tittande då heller =/ ajja.. men ute o gick o rörde på sig gjorde man iaf. så det känns skönt =) 
Nej får väl avrunda här nu och hoppa in i en dusch eller ngt.. ska ju hinna med allt också?!
Men ni där ute får ha en underbar dag!! Take care!

Puss o kram

26 November-08 BF+2 -Nu får du ta och titta ut lilleman, vi längtar ju efter dig!!

Godmiddag!!
Nope ingen bebis än... ushdet blir bara tyngre och tyngre för varje dag och illamående blir man titt som tätt när han rör på sig (han nuddar väl vid något där inne som får mig att må dåligt =S) usha!!
--
Var inne i stan igår med älsklingen blev inte så man hann titta så mycket, eftersom affärerna stängde så vi tänkte att vi skulle åka in idag igen..
Köpt iaf. en julklapp igår till min mosters son Victor också blev det en pyjamas till Liam =)

Pyjamasen till Liam thihi är den inte sööt?! Tröja med tillhörande byxor.


Victor's julklapp thihi är det inte sött?? =) *det är ett set i finkläder med väst och finbyxor. Ska köpa en skjorta till också, bara hitta någon fin =)




Kom även på att jag inte satte upp bilderna på magen igår men här har vi magen..

Magen v.40



Magen v.40 framifrån


Nej nu ska jag hoppa in i en dusch och göra mig iordning sedan blir det att åka in till stan en sväng och sedan ev. storhandla så man har det gjort eller kanske tar det imorgon?!
Men men ha en bra dag där ute.. kram kram

25 November-08 BF+1 -Lilla älskling kom ut NU!!!!

Hello mina vänner!
Fortfarande ingen Liam som tittat ut än..! Och vecka 41 går man in i idag också =(
Och igår blev ju inte riktigt som man tänkt sig iheller.. vaknade tidigt (som vanligt), låg kvar i sängen några timmar (som vanligt) gick upp och tog ett lååångt bad och verkligen skrubbade, filade o hade mig, man kände sig som en helt ny människa efter det skönt och lite värkar fick man YES tänkte jag kanske kanske =) men nej det avtog =( *buuu
Iaf. tänkte ju att jag skulle åka in till stan och titta lite och handla en liten "symbol-nalle" till lilleman och lite annat men ja då satte ju illamåendet igång precis när man är klar o allt väntade bara på att bussen skulle gå.. Fattar inte varför det blir så?? Varje gång jag ska någonstands och 5-10 minuter innan så börjar jag må illa =/ Ajja får se kanske sticker in till stan idag?! Måste ju komma ut, och röra på mig. Gick iaf. ner till affären och handlade lite mat igår, blev tacos haha inte ovanligt med tacos här hemma.. men man bärjar bli lite trött på det..
Nej nu ska jag gå och mysa med min älskling i sängen =)

Puss o kram på er alla..


p.s lägger upp bilder på magen senare ;-)

24 November-08 -BF IDAG =) Kommer vår lilla pojke idag tro?

Godmorgon gott folk =)!!!
nej inget som händer här, har iof. lite små värkar men aa som sagt bara små.. vill ju att det ska sätta igång ordentligt nu.. om han inte ville komma ut tidigare till oss så kan han väl komma punktligt istället?? IDAG då!!! =) Hehe..

Nej ush ska inte sitta här o skriva massa nu, ska hoppa in i ett bad eller bara duscha och se om han kanske hjälper till då? Han älskar ju värmen o jag får ju ofta värkar efter ett bad/dusch så får väl hoppas på att det små värkar jag har nu blir kraftigare efter det?! Ajja.. Annars är allt bra iaf. Lite uttråkad bara, och vill gå ner och handla men vet inte vad jag vill handla?! Är sugen på något men vet inte vad? hehe..

Nej men sweetys ni får ha det så bra! Ska försöka skriva här om vi åker in..!!


Puss o kram på er..!!


22 November-08 (1 dag kvar =))

Nää, det blev ingen bebis igår =( alltså så blev det ingen skorpion heller men men.. var inne och läste på bebishoroskopen igen och lilleman stämmer väl kanske inte riktigt in på skorpionens horoskop.. jo lite men n'r jag läste skytten så stämmer det mer in,, o det är bara nu i magen man vet ju aldrig vad han får för personlighet här utanför..??!
SÅhär står det iaf. om bebisskytten:
----------------------------------------

SKYTTEN (23 nov - 21 dec)


Dessa barn är som fyrverkerier - livliga och sprakande av energi. De finner genast pudelns kärna, men håller sig inte alltid vid ämnet tillräckligt länge för att skörda frukterna . De är gladlynta och optimistiska, men väntar sig kanske lite väl mycket av världen ibland. De är modiga, älskar att utforska på alla sätt som ges och är generösa mot sina vänner utan att ägna en tanke åt kostnaden. Det kan finnas en tendens att äta för mycket, men om detta balanseras med en förkärlek för sport behöver det inte vara ett problem.

Nyckelord: Optimistisk, förväntansfull, kamratlig, generös, givmild, rättivs, frisinnad, filosofisk, lekfull och energisk.

Föräldratips:
Stadigt föräldraskap kan lära den lilla skytten fokus och uthållighet.

--------------------------------------

Mycket utav det stämmer.. eller ja det mesta.. han är ju livlig och verkar ha mycket energi när han väl sätter igång haha.. men men vi får väl se hur han är/blir utanför magen.. jag känner ju honom redan på ett sätt men det kan ju bli ändrat när han väl kommer ut..??!
Ja som sagt när han väl kommer ut?? NÄR SKA DET BLI AV..? Okej har ju iof. 1 dag kvar, han är ju beräknad tills imorgon (24 November) men ååh vill ju att han ska komma NU NU NU!!!
Ajja han kommer när han kommer..
-
Igår var vi som sagt hemma hos svärmor en stund, haha Daniel's bror ska upp till sthlm idag så vi åkte dit för att önska honom lycka till.. (Tomas vi tänker på dej, och hoppas att allt går bra, synd att det blev just den 24e =/ )
iaf, haha jag va så fräck och frågade svärmor om hon ville bjuda på middag haha, för jag är såå satans sugen på kött hel tiden (jag är ju en ritkg köttälskare, finns det något godare än KÖTT???? förstår mig inte på sådana som bli veg. =/ ok de som är uppväxta till det, men sånna som blir det efter tex. 20 år =S herregud hade aldrig klarat mig utan kött!!!!
hahaha iaf. eftersom jag är så trött och knappt orkar göra något själv så tänkte jag då kanske svärmor vill bjuda på lite middag och jaaaaa jag fick mitt kött, potatis och brunsås och sallad som jag ville haha.. Hon är underbar min svärmor =) kan säga att jag är lyckligt lottad som har denna fantastiska ööh vad heter det? =S Iallafall jag menar daniels familj och släkt är verkligen lyckligt lottad som har en sådan bra "extra familj" så mycket de har hjälpt och hela tiden vill hjälpa och frågar ofta hur det är med mig osv osv.. de är verkligen underbara så mycket kärkek till dem <3
Vila i frid Janek (det var Daniel's mosters man) som tyvär gick bort för några dagar sedan, har inte skrivit om det tidigare för vi alla är fort. i chock =/ det är nog ingen som fattat det än?!
Han åkte in till sjukhuset för 2-3 veckor sedan för att han klagade över att han hade ont när han andades och då fick han göra massa prover och de gjorde även en helkroppsröntgen på honom där de inte kunde hitta något, men de gjorde ändå fler olika prover på honom och nu i tisdags (om jag inte mins fel) så dog han plötsligt,  det visade sig att han hade canser i hela kroppen och den hade spridit sig fort. =/ Och det kan man verkligen säga fort vi var i polen för en månad sedan vi träffade honom och han var lika glad och upåt som vanligt haha.. den mannen var Aldrig tyst haha och allt skulle gå så snabbt.. hehe* och sedan nu åkte han in till sjukhuset för 2 veckor sedan och sen dör han så snabbt =/ tycker det är väligt konstigt att de inte såg något på röntgen de röntgade ju hela kroppen även huvudet men "hittade" inget och om han nu hade canser i hela kroppen så borde de väl ha sett det rätt så snabbt?? Eller??
nej men ush, mina tankar går till alla i polen och speciellt till Bashia, Mariá, Matchek och Mariuch (har nog inte stavat namnet rätt men whatevver) de har mist en mycket omtyckt man/pappa/morfar/svärfar. hemskt!! Vila i frid nu Janek, nu vet vi iallafall att du inte behöver lida längre. Vi tänker på dej.

Nej ush, nog snackat om det nu, blir så upprörd =( ska vä

22 November-08 (2 dagar kvar =))

Godmorgon!!
=( Känns inte alls som vår lilleman kommer komma idag iheller.. så det blir nog ingen skorpion, och han kommer nog inte förtidigt iheller.. han kommer säkert komma 2 veckor försent med igångsätting bara för det =( haha nej vad "töntig" jag låter hehe men vafan jag vill ju sååå gärna ha en skorpion och vill såååå gärna att han ska komma NU NU NU!!
Men ja som sagt Den som väntar på något gott.....*
Hmm.. här är man svintrött som vanligt hehe.. (A) nej men sov ju nästintill hela dagen igår så vaknade jag igår klockan 20 lagom till Idol eller ja jag hade kunnat sva längre men Danne kom in och sa att min idol skulle sjunga så om jag ville se/höra så fick jag stiga upp.. (min idol i Idol är ju såklart KEVIN!!!!!!)
Åh fyfan vad jag älskar honom!!!!!! Han är verkligen en idol i mina ögon vilken röst och så han är mot sin flickvän allt de frågar så svarar han alltid min flickvän.... min flickvän naaw han verkar vara en mycket bra kille faktiskt. Efter idol gick vi ner och handlade Cola den var ju såklart slut och mjölken med =/ herregud dricker skitamycket mjölk nu och jag som annars HATAR mjölk. Sedan när vi kom hem så var det utröstningen på idol och jag säger bara FEL FEL FEL person som åkte.. Trodde faktiskt att Kevin och Anna skulle stå i finalen, men så åker hon ut igår :| fattar NOLL hur fan röstar folket egentligen??? han jävla Johan ursäkta men jag verkligen HATAR när han "sjunger" eller jaa sjunger o sjunger han ylar ju, han har ju inte ens kommit in i målbrottet och är med i idol??? ALLTSÅ HALLLÅÅ fattar verkligen inte vad juryn tänker/tänkte på när de tog med honom som sagt han har ju inte kommit in i målbrottet än och han har ju verkligen INGEN bra röst, o sedan efter målbrottet så är det inte ens säkert han har någon röst kvar för rösten ändras ju.. nej fyfan för juryn o folket som röstade idag. Fel av juryn att ta med en liten barnrumpa som precis lärt sig torka sig själv och fel av folket att rösta ut Anna. Men det är ju såklart han barnrumpans småfans som röstat, det var ju barnbidrag för 2 dagar sen så småflickorna har ju precis kunnat ladda sina mobilkort.
Nej ush...
haha nu blir det ett sånt där konstigt inlägg igen men whatever?! Orka!! Ni får ju läsa precis vad jag tänker.

nej nu ska jag sluta här och titta lite på tv sedan ska vi åka till svärmor en sväng... Och ni håller väl tummarna och ber för mig/oss att vi får träffa vår lillkille idag??!!

Ta hand om er där ute!!! Puss o kram på er alla.


21 November-08 (3 dagar kvar =))

Hello mina små hjärtan!

Sovit gott??  Här är allt bara bra förutom att man är trött *Ja jag vet skriver alltid det men ja, det tar Verkligen på ens krafter nu =(
Men men.. Var hos bm iförrgår (19 november) mätte magen och lyssnade på hjärtat.. allt såg bra ut hjärtljuden låg på 134 slag/min ngt mindre än vad det brukar men det var fullt normalt sa bm.. och har läst runt lite på nätet och det är ju bra att det inte slår snabbare (vilket jag trodde det skulle göra nu efter mina onda värkar jag hade), för om det slår snabbare än normalt så kan det vara ett tecken på infektion eller att barnet är stressat så vår lilla lilleman mår bra och det känns bra =) Magmåttet blev bm lite fundersam över och började fråga om jag äter ordentligt nu osv?! visst jag äter kanske inte lika mycket nu som jag gjorde när jag var där sist (för ca 2 veckor sedan) men jag har ändå gått upp nästan 3 kilo på 2 veckor så något måste jag ju äta annars hade jag ju inte gått upp?! Men men bm kände på huvidet och hon kände att det låg rätt så långt ner  och att det kändes som det var fixerat dvs att han "sitter fast" haha eller aa att det är nära nu så bm trodde att eftersom han låg så långt nere med huvudet så tror hon att det händer vilken dag som helst.. och som jag sagt till de flesta nu som sagt likadant jag Hoppas verkligen det..!!!! är såå trött nu och har såå ont i ryggen,lungorna,känner mig sjuk till och från, illamående men ändå inte sååå mkt illamående men jobbigt illamående iaf. osv osv listan kan göras lång.. hehe iaf. sf-måttet hade bara gått up 1 cm så det låg bara på 34 cm..
MEN fortfarande fast att jag mår såhär och är trött och allt vad det heter så är jag ändå så jäkla lycklig, känner mig så jäkla lyckligt lottad att jag kan bli gravid, känner verkligen för de som inte kan få barn på egen hand eller ens bli gravida över huvudtaget.. ush =( hoppas det kan komma något bot eller något mot det så att ALLA kvinnor som vill kan få uppleva denna underbara känslan!
Det var som jag och Daniel pratade om häromdagen när vi skulle gå ner och handla, jag fick sammandragningar och lite värkar så fick stanna till lite då o då.. iaf.. så sa jag att ni män har det såå jäkla bra tänk vad har de som är jobbigt>?? Jo kanske när de blir kåta vid "fel" tillfälle och inte kan dölja det såbra.. det är väl det ända.. men de ska vara lyckliga tänk som de klagar när de är sjuka?? haha jag undrar hur de hade klarat sig en månad som kvinna?? vi kan få ont i brösten när det är kallt, vi har mens 1 gång i månaden vissa har smärtfri vecka medans andra är sängliggandes, vi ska trycka upp tampongen för att det är "äkligt" med bindor (menar inte att det är fel på bindor men själv föredrar jag tampong då jag känner mig frächare med det) och sedan då att vi föder barn och hela den smärtan man går med och all tyngd osv i 9 månader.. Men så tog jag tillbax det sistnämnda att vänta/föda barn det är nog det ända jag Verkligen skulle vilja att en kille skulle få känna på för detta är ju en helt UNDERBART!!! De 9 bästa månaderna i mitt liv har varit dessa, fast att jag klagat på att jag har ont där där o där och att det är tungt och jobbigt kan inte sova osv osv.. så är detta det mest uunderbaraste jag gjort i mitt liv.. herregud, fan vad lycklig jag är =D Längtar såååååååååååååå tills vårt mirakel kommer ut till oss <3 Vår Lilla Liam <3 ååh mitt lilla hjärta,, hehe oj oj nu lir man sådär känslig igen med tårar i ögonen haha.. Men ååh det är verkligen underbart =)
´haha, läste igenom inlägget hahahah.. så konstigt skrivet alltihop men orkar inte ändra på det hehe* men då kan detta inlägget bli ett sånt där "direkt ur mina tankarinlägg" haha så nu vet ni hur min hjärna fungerar och hur tjatig den är =P haha
Nej men nu får ni alla ha det så bra och ha en underbar helg och ta hand om er och era kära!
puss o kram på er

19 November-08 (5 dagar kvar =))

Bara för att... jag känner mig tråkig och trött så blir det bara en lista, måste resa mig från den varma gosiga sängen nu =( måste göra mig iordning, ska vara hos bm kl 13. Men Kanske skriver lite mer sen.. får se?! Känns som förlossningen är nära nu så nu ska jag bara sova sova sova, mår fort. illa och känner mig utmattad efter förrgårdagens värkar. Men men skönt att det snart är över iaf =) Nej men kära läsare ni får ha en underbar dag.
puss & kram på er!


Jag har i mitt liv:

(x) Rökt.
(x) Snusat.
(x) Drogat.
( ) Druckit så mycket att jag spytt.
( ) Stulit en bil.
(x) Hånglat med samma kön
(x) Sovit i samma säng med samma kön.
(x) Varit kär.
(x) Blivit dumpad.
(x) Dumpat någon.
(x) Haft sex på offentlig plats.
(x) Haft sex senaste månaden.
(x) Snattat.
(x) Blivit påkommen av någon när jag har haft sex
( ) Blivit arresterad.
( ) Gått på en blind date
(x) Ljugit för en vän.
(x) Skolkat.
( ) Sett någon dö.
(x) Varit utomlands.
(x) Flygit flygplan.
(x) Gått vilse.
( ) Varit nära på att dö/skada dig riktigt illa.
(x) Gråtit dig till sömns.
(x) Lekt tjuv och polis.
(x) Sjungit karaoke.
( ) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra.
(x) Busringt.
( ) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan.
(x) Fångat en snöflinga på tungan.
(x) Dansat i regn.
( ) Skrivit till Jultomten.
(x) Fått ett sugmärke/bitmärke.
(x) Sett solen gå upp med någon du tyckt om.
(x) Blåst såpbubblor.
(x) Grillat på en strand.
(x) Åkt inlines
( ) Åkt skidor.
(x) Åkt skridskor.
( ) Åkt snowboard.
(x) Genomgått en operation.
( ) Varit förälskad i en lärare
( ) Haft sex med min lärare.
( ) Sett en del av mig själv brinna.
(x) Ätit sushi.
(x) Legat på rygg och sett molnen flyga förbi.
(x) Gjort en snöängel.
( ) Haft ett te-party.
(x) Byggt ett sandslott.
(x) Hoppat i en vattenpöl.
(x) Hoppat i en lövhög.
(x) Somnat i skolan/på jobbet.
(x) Använt ett falskt id.
(x) Tittat på en solnedgång.
( ) varit med i en jordbävning.
(x) Rört en orm.
(x) Sovit under stjärnorna.
(x) Blivit kittlad.
( ) Blivit kittlad så du spytt.
(x) Blivit bestulen.
(x) Blivit missförstådd.
(x) Vunnit i en tävling.
(x) Gått mot rött.
( ) Blivit avstängd från skolan.
( ) Varit i en bilolycka. .
(x) Haft kramp.
(x) Ätit ett helt glasspaket på en natt.
(x) Hatat mitt utseende.
(x) Varit vittne till ett brott.
( ) Gått barfota i leran och pressat leran mellan tårna.
(x) Skrivit ett kärleksbrev.
( ) Fått en önskan inslagen
( ) Haft sex med ett djur.
( ) Smakat torrfoder för ett djur.
(x) Sagt till en främling att jag älskar honom/henne.
(x) Kysst en spegel.
(x) Sjungit i duschen.
(x) Drömt att jag gift mig med någon.
( ) Slickat på en lyktstolpe på vintern.
(x) Suttit på ett tak.
(x) Skrikit så att jag inte fått luft.
(x) Pratat i telefon i mer än 4 timmar.
(x) Stannat uppe hela natten.
(x) Inte duschat på en vecka.
(x) Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet.
(x) Klättrat i träd.
(x) Haft en koja.
(x) Blivit puttad i en pool med kläderna på.
(x) Brutit någon kroppsdel.
( ) Fångat en fjäril.
(x) Fuskat på ett prov.
(x) Glömt någons namn.
(x) Sovit naken.
(x) Tatuerat mig.
(x) Piercat mig på annat ställe än öronen

18 November-08 (6 dagar kvar =)) -uppd.

Måste ju även skriva att man går in i ny vecka idag =)
Vecka 40 wihoo =) Mer än så skriver jag inte för nu ska jag sova är svin trött.. Så godnatt Sverige

Puss o kram

Magen vecka 39


Magen vecka 39 framifrån

18 November-08 (6 dagar kvar =))

Hej där ute!!
Nej det blev ingen bebis igår =(  Låg med värkarna från kl 8 på morgonen fram till ungefär 16-17 tiden ush det var verkligen INTE kul.. Kan säga som så det jag har klagat på att jag haft ont i ryggen och mått illa och allt vad det varit är inget att jämnföra med hur jag måde/mår igår/idag.. Snacka om att det tar på krafterna och bara tanken nu på att det kommer göra mer ont när det är på "riktigt" oj oj oj.. Vill inte ens tänka på det.. Men OJOJ LÄNGTAR gör jag fortfarande =)
Hoppas att vår lilleman kommer snart... Man börjar ju som sagt bli lite uttråkad nu ju.. och nu har Liseberg öppnat jul-säsongen också så dit har jag tänkt att jag ska gå med mina två prinsar sen =D

Idag annars har det väl inte hänt så mycket,, somnade i normal tid igår igen vid 12 men vaknade vid 5 inatt igen och kunde såklart inte somna om =/ fattar inte varför min kropp ställer in sig på att bara sova i 5 timmar när jag väl går o lägger mig "tidigt", de sägs ju att man vaknar när kroppen känner att det är utvilad men Nej jag är inte utvilad, och det sjuka var väl också att när jag försökte somna om så började jag få värkar, precis som igår fast de avtog efter 30 min.
Men men som sagt har inte gjort så mycket kom precis hem från affären och apoteket, funderar på om jag ska gå och lägga mig och snutta under täcket i soffan och titta på några avsnitt av Våra Bästa År?!?!
Aaa så får det bli.. orkar inte sitta här iallfall.. hehe.. ush vad datorn har blivit ointressant det ända jag gör nuförtiden är läser andras bloggar, läser tidningen eller skriver i de olika forumen inne på familjeliv hahaha eller min egen blogg då.. hahahaha sååå tråkigt liiiv!!!!! Ajja men snart får man lite mer och göra =D Happy!!!

Nej nu får ni ha det så bra där ute! Kram på er

17 November-08 (7 dagar kvar =))

Godmorgon Sverige!!

Sovit gott?? Själv har man inte sovit så mycket,, lyckades somna vid 2 så man somnade iaf tidigare men sp vaknade man utav samandragningar vid 5-6 och lite småhungrig/sugen på något så när man vid 8 tiden ville somna om så började värkarna =/ fyför säger jag bara...!!!!!!
Den första värken kom vid 07.55 sedan kom de sådär 5-7 min. mellan varandra fram till 08.18 fyföör vad ont de gjorde väckte till och med Danne och sa att det kanske var dax hehe min lilla/stora prins helt yrvacken -: shit shit shit, hur e d med dig, behöver du något, ska jag göra något?? hehe aaw han blev nog lite nervös där hehe.. min stora prins <3 älskar dig

iaf. värkarna började ju som sagt avta och jag sa till Danne att försöka somna om igen, och efter frågat mig 1784937489632 ggrr att allt är bra med mig och gjort sig säker på att det är "lungt" att somna så somnade han =) Min älskling<3
Jag somnade också till i kanske 5-10 min men sen vaknade man igen av värkar så nu ligger man här igen med värkar så kanske kanske kanske det blir bebis idag??? *Hoppas!!

Nej nu orkar jag verkligen inte skriva mer, ska försöka upp o gå lite..

Men men hoppas ni får en bra dag och att ni haft en trevlig helg?? Puss och kram på er!


16 November-08 (8 dagar kvar =))

Hej där ute!!
Ser att jag börjat få fler och fler läsare, skojj =)
Har ju gått ett par dagar sedan man skrev sist, men här har det inte hänt något än.. =( har ju värkar varje dag men inga som vill hålla vid sig trist nog.. men men
Idag är ju lilleman beräknad enligt sm (sista mensen) men nu är kl lite över 22 och har inte fått några kraftiga värkar än så det blir nog ingen bebis idag, MEN han är ju faktiskt inte beräknad att komma förrens om 8 dagar (den 24 November) enligt ultraljudet,, så det finns ju fortfarande tid kvar =)
Men som sagt vår lillkille tittar ut när han känner för det. Men känns skönt att veta att han är här inom 3 veckor iallafall =D
Nej nu börjar Ladder 49 igen så ska titta klart på den sen försöka sova (har ju lyckats vända på dygnet igen så ska försöka gå och lägga mig i tid idag inte kl 8 på morgonen)

Men ni får ha det så bra där ute. Puss o kram på er!!

Magen nu v.38


Magen v.38 framifrån



11 November-08 (13 dagar kvar =))

Jaaa idag blir vårt lilla mirakel 39 veckor =) Nu är det verkligen INTE långt kvar thihi.. vad skojjigt går bara och längtar och längtar... Man har ju även börjar svullna nu också ser jag på mina fötter hehe.. känns som två korvar till fötter hehe..
Som sagt så firade jag och Daniel 2 år igår =) vi gjorde inte så mycket mer ön åt gott gott och mös lite till en film,, jag känner mig så fruktansvärt seg så orkar inte göra något =/ Men efter Liam har kommit så ska jag/vi försöka göra allt som jag inte orkat göra nu hehe.. =P
Ush vad tråkig jag känner mig nu genom att skriva att jag ska avsluta här nu för jag ska gå och sova hehe.. MEN som jag sagt tidigare så tror jag det är min kropp som säger till mig att jag ska förbereda mig och vila mycket nu innan förlossningen??! Känns som det iaf. Men men whatevver bryr mig inte om jag är tråkig för jag måste ju faktiskt vila mycket nu,, Så godnatt och hoppas ni inte tycker att jag är Allt för trist?!  Godnatt.
Kram på er alla !!

Magen i vecka 38 =)


Såhär strålar det om en nu =) =P


Och här har vi en helbild 15 kg+ =) men ändå så vacker =D
Älskar min gravida kropp =D


10 November-08 (14 dagar kvar =))

Jaaa idag firar jag och Daniel 2 år tillsammans♥
Herregud vad tiden gått fort...

Älskar dig!
Tiden tillsammans med dig är den finaste och bästa
Jag tar ingenting för givet,vill alltid leva tillsammans med dig.
Låt tiden stanna här och nu vill alltid vara med dig.
Kärleken växte och blir mer och mer starkare nu när vi väntar vårat gemensamma kärleksbarn
Du betyder så mycket för mig
Är så glad att du finns hos mig
Älskar dig högre än himmlen älskling!
Du och vårt lilla mirakel är det bästa som hänt mig.

♥Love you forever!!! Glöm aldrig det♥

♥Kärlek♥


4 November-08 (20 dagar kvar =))

Hej mina vänner!!

Nu var det ett tag sedan sist igen.. haha gud vad tråkig jag är lovar hela tiden att jag ska börja blogga lite bättre men så blir dte ändå inte så.. ush fy nää nu ska jag aldrig mer säga att jag ska börja blogga mer.. jag bloggar när jag har tid/lust.
Nu börjar det ju närma sig här går in i vecka 38 idag (20 dagar idag) och tro mig det känns mer och mer hela tiden nu för varje dag som går.. Nu vaknar man på nätterna igen, men inte på grund av Liam så mycket utan mer av att man drömmer att man ska föda hela tiden =/ hmm konstigt...??!! Kanske beror på att det snart är dax??! Who knows?
Men jaa nu får lillprinsen sååå gärna komma nu räknas han inte som förtidigt född om han skulle födas så med andra ord finns inte så stor risk för något nu så nu får du gärna komma lilla älskling =) *thihi

Nää.. hmm jo var hos BM idag =) vikten låg på 62kg och magmåttet ligger på 33 cm. Mitt järnvärde hade gått ner till 115 så måste börja käka mina vitamax lite bättre.. ajja bättre de än järntabletter =)
Efter BM så har vi tvättat alla lillemans kläder, herregud en hel blå-ikeapåse Bara med hans kläder hehe.. Stackars barn han kommer inte få det lätt hehe.. (han blir väl som sin mamma =P)

Har precis gjort klart gipsmagen (ÄNTLIGEN fick jag/vi tummarna loss till att göra den) blev inte riktigt nöjd med den men men det var ju inte lätt precis..  Ska försöka slipa och fixa till den lite sen men just nu så mår jag så där illa/dåligt igen så får göra det en annan dag.. Nej nu kommer det lite bilder, nu ska jag titta klart på Desperat Housewifes sen ska jag burra ner mig i en nybäddad säng =)

Hoppas ni haft en bra dag.. Skriver snart igen.. puss o kram på er

Magen v.37

Magen vecka 37 framifrån


Gipsmagen
(som sagt blev inte så bra och ska slipa och fixa till den lite)


Barnvagnen


Babyskyddet


Goooosiga åkpåsen


Har ju även fixat till Liam's säng här har vi resultatet =D
(klicka för större bild)
         
Vad tycks??? Blev det inte mysigt?? =)

RSS 2.0