The King of pop har lämnat oss

Vila i frid Micheal
♥ 29 augusti 1958 - 25 juni 2009 ♥

Alltså jaa jag vet inte alls vad jag ska skriva är helt i shocktillstånd. Kan vrkligen inte fatta att detta är på riktigt.
ush det är så sorligt :( Ögonen fylls lite med tårar om man ska vara helt ärlig. Han var ju verkligen en Kung ingen kan säga annat. Ush tänk på barnen speciellt lilla Prince Michael II som inte har någon mamma eller ja någon har han ju men man vet ju inte vem det är. Ush neeej det är så hemskt :(

En liten nattalista innan man går och sover..

1. Ladda upp den äldsta bilden du har på dig själv
Jag 2 dagar gammal :)


2. Ladda upp en bild på dig själv som tonåring
Jag 2005 eller 2006?!


3. Ladda upp en bild på dig själv som du ser ut nu.
Jag och Liam i Februari


4. Berätta 5 saker som du inte tror så många vet om dig :)
hmm...
◊ Jag ÄLSKAR programet Medium
Jag har inte varit ifrån Liam mer än ca. 15-20 minuter *hehe*
Jag HATAR verkligen att göra frukost fast att jag är Jätte hungrig så orkar jag inte?! fattar egentligen inte varför jag är sådär =/
Jag MÅSTE spela Minst 2-3 spel maxi-yatzy och ludo varje dag.
Jag är inte alls det människan som åker hem till folk, jag bjuder hellre hem folk.

5. Är dina föräldrar skilda?
Nej men sepererade

6. Hur många syskon har du?
6 stycken tre flickor och tre pojkar. Alla är småsyskon från 20 till 4 år

7. Har du någon sjukdom?
Nej, inte vad jag vet iaf ?!

8. Vem/vilka är din bästa vän/vänner?
Den bästa vännen jag har är Therese fast att vi ej snackar så ofta annars har jag många nära vänner.

9. Har du ett förhållande? Hur länge har ni varit tillsammans isåfall?
Japp, Daniel sedan 3½ år tillbacks. Och om en månad har vi 2 års förlovning :)

10. Vart bor du? I lägenhet själv, hos mamma och pappa?
Jag bor i Göteborg tillsammans med Daniel och våran älskade son Liam och katten Cindy

11. Går du i skolan eller jobbar du? Vad utbildar du dig till och vad jobbar du med?
Jag är mammaledig, innan dess så arbetade jag men nu efter mammaledigheten blir det nog att ta upp studierna igen?!

12. Skriv upp  de 5 äckligaste sakerna du vet.
◊ Diska, hatar när fingrarna blir sådär skrynkliga och sådär extremt rena. Ni vet den där känslan uuu ryser hela kroppen =S
Småkryp, spindlar
Hamburgarkopior så som Max, sådana man handlar i mataffären eller när man gör själv. Ush! Det ska vara Burger King!!
När någon sitter pratar om spya, kiss, najs osv vid matbordet
Att kissa ute, ush sååå ohygieniskt, ush ush

13. Nämn 5 bloggar som du läser :)
Hanna
Jenilita
Therese

Lorena
MosterLotta

22 Juni-09

Yeah, äntligen lite fint väder :D
Hoppas nu det håller i så det blir riktigt varmt igen. Känner så för att gå på Liseberg nu ?! Vet inte varför för jag kan inte åka något nu eller så men det är så mysigt att gå där inne :) Tycker jag iaf. hehe

Funderar på att ta en runda ner till affären?! Det är ju som sagt så fint väder och 21 grad ute :) hmm får se hur jag gör?? Behöver egentligen inte handla något, mennågon frukat hade vart gott. har iof. 2 liter jordgubbar några kiwi och banan hemma :S vad ska jag då handla? hahaha

Nej som ni ser så vet jag inte alls vad jag skriver men ni får ha det så bra kram kram


Lite upd. och en hel del bilder :-)

Hello my friends!
Allt bra med er? Sorry att jag inte skrivit på ett tag men var ju nere i malmö en vecka (kom hem i onsdags). Sen har jag bara inte orkat eller haft tid att skriva. men iaf.


Som sagt förra torsdagen åkte jag och Liam ner till Malmö för att gå på lillsyrran/moster Cecilia's student. Så på fredagen var det student och sedan på lördagen åkte vi hem till min mormor och morfar och hälsade på och åt gott och umgicks :) Alltid lika trevligt/mysigt att komma ut till dem en stund. På söndagen åkte vi in till stan och åt frukost på Espresso House med mamma mys mys :-) mamma skulle börja arbeta vid 12 så vi gick upp på hennes jobb så fick man en del underkläder :) tack än en gång mamma <3 skönt att ha bh som passar en nu :) (Har ju 2-3 storelkar större än jag brukar så har inte haft någon bh som passat så det behövdes thihi)

Måndagen åkte vi in tills tan igen och luncha med mamma mys mys det med :) Skönt att vi "pratade ut lite" Älskar dig mamma <3 <3 MASSOR

Tisdagen passade jag småsyskonen så pappa och Malle kunde köra upp till Ullared :) Det gick hur bra som hels. :)
Sedan på onsdagen åkte vi hem. Haha tåget skulle gå 16.45 och vi körde hemifrån från arlöv när den va 16.28 haha vi blrjade göra oss iordning redan 16.00 men vi hittade inte Liam's jacka så sprang runt och leta efter det hitta inte den så jag gick men så hitta Malle den så det var ju bra :)
Iaf. körde från arlöv 16.28 och satt på tåget 16.43 exakt haha vilken tur vi hade att vi inte missa tåget. Och resan gick bra som vanligt :) Liam brukar sova ung. 30 min upp till en timme på tåget sedan äter han och så sedan resten av tiden leker vi men den sista timmen/halv timmen blir han lite uttråkad, men jaa han är ju inte sååå gnällig av sig så det är ju skönt.

Hmm jaaa så efter vi kom hem så har vi bara myst här hemma. Idag var jag iväg och handlade i partille skulle bara handla potatis gräddfil jordgubbar och lite så til imorgon men kom hem med 2 stora pappkassar hahaha jag är sjuk alltså.. två pappkassar själv plus vagn plus 5st 2liters cola under vagnen plus 5st 1½liters vatten i kassarna haha och 3 kg potatis och massa annat. Fattar ine hur jag orkar bära egentligen?! haha I'M THE SUPERWOMAN ;-)

Idag har vi alltså inte gjort något speciellt, svärmor, svärmorsmor och farbror (Liam's farbror) Tomas kommer imorgon på middag, eftersom svärmor jobbade idag får vi ta det imorgon.
Nej nu ska jag stänga ner här och ev. lägga mig och titta på film om jag orkar?! Är väldigt väldigt trött, Liam somnar ju tidigare nu och vaknar tidigare. Brukar egentligen lägga mig bara en stund efter honom men igår blev det inte sängdags förräns vid halv 5 så fick bara sova 3 timmar. Så jaa då är man trött hehe

nej nu blir det lite bilder.. men till er där ute så hoppas jag ni haft en bra midsommardag änsålänge och att den blir bättre nu mot kvällen men va rädd om er :-)
-------
Liam på tåget påväg till malmö :) Han ville visa att han kunde hålla själv :) min stora söta pojke <3

Liam i bilen på syrrans student. Haha se som han somnade med flaskan i munnen haha

Lillsyrran öppnar present och här hade hon fått en "allt-i-allo-stake" hahaha

MIN älskling i sin vagn

Haha han ser sååå förvånad ut, lilla hjärtat

Gullunge ♥

Räcker tunga som vanligt thihi sötnos

Mitt underbara lilla liv ♥

MITT LIV MITT ALLT♥

Glad efter maten :)

Haha ser du ett spöke hjärtat? :-P

Liam med sin näst yngsta morbror Billy

Tittut mamma

Grr, vad jag älskar dig min lilla bullis ♥

malmö/arlöv imorgon

Hello!
Fortfarande deppad över att man inte kommer iväg någonstands.. men men..
Idag och igår har vi som vanligt inte gjort något det har ju regnat i flera dagar nu så man känner ju inte alls för att göra något.. Men jaa det är ju Göteborg jag bor i (regnets stad).

Imorgon åker jag och Liam till Malmö eller ja Arlöv för att vara exakt :p För på fredag så tar min älskade lillasyster Cecilia studenten :) WIHOO FYFAN VAD DU ÄR BRA GUMMAN !!!!! :)

Jag är så stolt över mina små lillasystrar (Gabriella och Cecilia) att de skött skolan och nu tagit studenten :-D I am proud of you♥ Jag ber till gud att Alex, Billy, Amanda, Max och Liam blir lika duktiga :-)

Nej nu ska jag spela min sista Ludo sen ska jag sova. Lång dag imorgon :( Orkaaaaa haha :-P
Godnatt på er där ute

depression

Hej vänner!
Börjar få en djupdepression :( VILL UTOMLANDS NUUUUU!!!!!!!
Önskar så att vi hade typ sådär 10-12 tusen :( Har hittat en resa för mig Danne o Liam den 19e till turkiet/alanya med all inclusive för 8000:-/för oss alla 3. (de andra 2-4 tusen har man till shopping hehe okej kanske inte behövs så mycket men jaa...)

uuuuu kan man inte vinna en resa eller kan inte någon bara ge mig en resa :) hehe det hade vart något.
Neeej ush orkar verkligen inte skriva,,

Om ni vet någon som behöver lite hjälp(svart) där man tjänar fett med pengar över några dagar/veckor så säg gärna till :P hehe.. :( deppo.. BYEBYE

Anledningen till...

... att jag inte har skrivit är för att Liam fick feber i torsdags efter sprutan också var han hård i magen så jaa han blev för första gångn riktigt gnällig i fredags men ja det varade typ i 5-10 minuter (gnällandet) annars så var han jätte hängig och trött. Lilla gubben <3

Så vi har bara tagit det lungt (ovanligt? :p) i lördes åkte vi för att köpa en mobil till svärmor som hon hade hittat på mediamarkt så medans hon var där inne så gick jag danne o tomas och liam såklart in på coop och handlade lite. Efter coop åkte vi hem till oss och käkade, killarna käkade lax och svärmor och jag kycklingfilé med potatis och mögelostsås som vanligt hahaha jag är helt fast !!!!

Idag har vi inte gjort något speciellt heller.. Tomas fick ju sitt mc-körkort i tordes så nu har vi äntligen blivit av med hans mc :D wihoo Så jag har städat här hemma och ställt iorning lite medans killarna va ute och körde.

Så nu är här rent och fint här hemma och luktar citron :) Och nu ska jag spela klart min maxi-yatzy sedan ska jag sova.

Hoppas ni andra haft en bra helg?!


Liam ny-vaccinerad :)

Hello!
Som sagt så blev ju Liam 6 månader igår :) Gjorde inte så värst mycket, va nere på bvc vägde mätte och Liam skulle få sin 5 månaders-spruta som vi missade förra månaden. Men de hade inte fått in vaccinet så vi fick en tid till idag istället. men väga och mäta gjorde vi och nu väger lillkillen 7510 gram och är 68.5 cm och huvudomfånget är 43.2 cm.
Precis vad jag trodde också. Min lilla kille börjar bli stor :)

Så det var typ det ända vi gjorde igår. Idag var vi på bvc igen, Liam skulle ju som sagt få sitt vaccin (äkta krupp, stelkram, kikhosta, barnförlamning, hjärnhinneinflamation, hepatit-b och preunokocker är det Liam får). Och det gick bra visst han blev lite ledsen och så men det gick över efter 3 minuter ty :) Mammas älskling är sååå duktigt ♥
Efter bvc gick vi in på ICA och handlade lite, köpte en ny fruktpuree till Liam persika/päron Liam älskar ju persika :)

Nej nu ska jag titta lite på tv sedan blir det pizza ikväll :/ känner inte alls för det men känner inte heller för att laga något.
Saknar Malmö-pizzorna, dem är mycket mycket godare än här i Göteborg här i göteborg är de mer tjockare än vad de är i malmö och tomatåsen o allt smakar annorlunda. Nej det ska bli pizza igen nästa gång jag åker till malmö hehe.. Också kanske den där gooodaa gyrosen i Arlöv oj oj oj vad gooood den var hehe... nej nu blev jag hungrig igen (åt precis 4 mackor :s)

Nej men vi hörs sen (maybe)

♥ Idag blir hjärtat 6 månader :) ♥

..Japp idag blir vår lilla prins 6 månader alltså HALLÅÅÅÅ vart har tiden sprungit iväg? Han låg ju precis i min mage..

Lillkillen bara växer och växer,, Tänk för 6 månader sedan så låg han bara här och tittade, åt sov och sket hehe och idag sitter han själv, greppar tag i saker, står stadigt på benen, springer/hoppas omkring i sin gå-stol och massa massa mer herregud.

Säger bara till er som är gravida eller precis fått bebis, ni tycker att det är roligt nu men vänta ni bara tills de börjar förstå och greppa saker, TRO MIG DET Blir bara roligare och roligare :-)  I LOVE IT!
Jag älskar verkligen mitt liv som mamma, finns inget underbarare. Liam har verkligen förändrat mitt liv TOTALT och mer ändring kommer det att bli.. Han har verkligen fått mig till att öppna upp ögonen för massa saker.. Liam du är mitt guld♥  


Till min älskade son Liam:
Mitt lilla mirakel det finns nog ingen mamma som älskar sitt barn så mycket som jag älskar dig du är verkligen mitt ljus när allt känns som mörkast. Kommer ihåg försa gången jag såg dig, det var som om hela världen stannade upp (tror nog att den gjorde det en kost stund) du var så fin och se på dig idag vilken charmör du är. Varje morgon så vaknar man till ditt underbara jollrande också tittar man upp för att se vad du gör så tittar du på en och skiner upp för att du ser en :)
Det är såååå underbar start på dagen alltså ♥ och ännu bättre blir den eftersom du alltid är glad, det är inte många gånger du gråter. Och när du väl gör det är det för att du är hungrig eller uttråkad men så fort man ger dig mat eller börjar leka med dig så skiner du upp igen. Som sagt jag är världens gladaste mamma som fått en sådan underbar son ♥ Finns ingen jag älskar mer än dig mitt ALLT. Mamma älskar dig över allt annat♥♥
♥ Liam och jag på BB Liam 5 timmar och 2 minuter gammal ♥

Mitt älskade lilla hjärta grattis på din 6 månaders dag ♥ 
♥ ♥ Mamma och pappa äskar dig MASSOR MASSOR ♥ ♥

Ingen solning

 Godkväll my friends!

Nej det blev ingen solning idag :( Efter vi varit nere och hängt upp tvätten så ville Liam äta igen så tänkte jag ajja det är bara bra så somnar han en stund igen för han var jätte trött mycket riktigt så somnade han och så men ja så fort jag reste mig upp så vakna han så jag satte honom i sin vagn så som jag brukar göra så han ligger där och leker. Går ut med vagnen och ska precis ställa honom på balkongen så kommer världens kallaste vindpust och så blev det molnigt igen :(

Så jaa det blev ingen solning... man får hoppas på att solen kommer tillbacks snart iaf. så man får lite färg.

Annars har jag/vi inte gjort så mycket idag. Gick ner och handlade lite smått o gott :p Sedan har vi bara käkat och kollat tv.
Skulle ge Liam sin nattgröt för en stund sen, 2 skedar sedan ville han inte ha mer men dricka ville han och hahahaha herregud jag har aldrig sett honom sådär han höll på att somna när han drack sin juice hehe såå sööt. Lillagubben♥ Så jaa jag gick in och la honom i sin säng men jaa där ligger han nu med två pingbollögon hahaha klarvaken.
Tror han är övertrött, han har varit jätte hängig nu de sista dagarna. Tror det är vädret, det ha rju varit så varmt och som sagt här hemma är det ju ännu varmare än ute. rena bastun

Men nu ikväll så är det typ bara 15 grader så hoppas på att det blir lite svalare ikväll så man kan sova normalt och inte ligga och svettas. Nu ska jag också göra mig iordning för sängen. Godnatt!

Wiiiie solen kom fram ändå :-D

Gissa vem som tittade fram efter jag kom upp från tvättstugan? Jo SOLEN :) typiskt har ju såå mycket tvätt men men  tyvär får det andra vänta till i morgon. För nu sitter jag och äter müsli med färska jordgubbar


Efter jag ätit här och Liam också är nöjd (ammar) så ska vi ner i tvättstugan och hänga upp tvätten sen får det andra vänta till imorgon.

Fy vad jag vill ner till sjön och sola men jaa... där är tyvär föööör mycket sliskiga killar/pojkar som aldrig sett tjejer i bikinis förr så jag avstår tråkigt för ser ni..
 
Jag har alltså sjön precis över gatan :( men men .........

Nej nu ska vi ner så bye bye..

Dåligt väder :(

Hej hej mina vänner!
Idag vakna man vid 10-halv 11 tiden så har varit uppe sedan dess. (börjar bli tidigare nu :))
Men kan ju säga att jag helst hade velat sova vidare, kollade ut och ser att det är såpass molnigt att solen inte kommer fram mellan molnen :( Sååå tråkigt, och såå ledsen jag är haha..

Danne kom ju igår och sa att vi skulle tvätta idag kl.13 men så sa jag meeen det är sista dagen imorgon (idag då) som de sagt att det ska bli sol och då vill jag utnyttja den till max, vi får tvätta på onsdag istället, då ska vi ändå till bvc kl. 9 så vi kan tvätta efter, Men jaa så är det ju molnigt som sagt :(

Om det nu ska vara dåligt väder kan det lika bra regna och åska lite, fast att jag är svinrädd för åska så skulle det verkligen behövas. Det är just nu 20.5 grader ute och här hemma är det hela 27 grader och både jag Liam och Danne sitter bara med underkläder alltså det går verkligen inte ha kläder på sig när vi är hemma. Och jaa ni kan ju tänka er nätterna,, puuh det är inte alls skönt, fast att jag är den som ALLTID tjatar SOL SOL SOL VÄRME VÄRME VÄRME och då gärna Över 30 grader klagar på hur varmt det är här hemma men jaa det är ju iof, en helt annan värme hemma än ute. Ute kan det blåsa lite men här hemma står det still.

Men men..

Imorgn blir vår lilla älskling 6 månader OMG säger jag bara vad tiden har gått snabbt. Alltså det är helt sjukt. Men SÅÅÅÅÅÅÅ roligt. Nu är det verkligen den BÄSTA tiden. Liam ändras såå fruktansv'rt mycket och upptäcker nya saker för varje dag och blir bara sötare och sötare. thihi det är på bristningsgränsen att jag äter upp honom hehe :) Han är ju sååå go vår lilla påg som man säger på skånska.

Nej, nu är det 8 minuter kvar tills vår tvätttid börjar och Liam ligger och sover. Så jag ska fundera på om jag ska tvätta eller om jag ska vänta tills imorgon. Men ni där ute får ha en fortsatt bra dag.

1 Juni-09

Haj kaj!

Idag har jag och Liam bara suttit på balkongen och njutit av solen. Eller jaa jag har njutit i solen han under parasollen thihi :-) Det är nog det bästa med vår lägenhet att vi har sol hela dagen elelr jaa det är både positivt och neg. Det positiva är ju som sagt att vi har sol hela dagen så man kan sitta och sola på balkongen men det negativa är ju att HELA lägnhten har sol, vår lägenhet är ju byggd på längden så vi kan liksom inte öppna på andra sidan så man får tvärdrag :( Det är väl det negativa med vår lägenhet :( Nätterna är ju jaa SVTTIGA hehe

Men men nu ska man ju inte klaga på solen den är så välkommnad och såååå älskad HAHA. Men jaa jag skulle ju vilja ha lite svalare i lägenheten.

Ja, det är väl typ det ända som hänt idag hehe.. Danne åkte till tattooerearen idag och fortsatte lite på sin tattoo, hoppas det blir bra och snyggt när den väl är klar jag är väl liiite skeptisk till den eftersom han har fyllt på den ännu längre ner på armen så nu är typ hela armen full och en liten bit in på brösten men men om han vill ha det så så kan jag ju inte göra något hoppas bara det blir snyggt sen när den väl är klar. Nu är det inte ens halvklar hehe,, det är ju massa som ska fyllas i skuggas och mönstas.

Vid halv 8 började vi bli hungriga så jag gjorde lite tonfisk-sallad till mig själv eftersom Danne inte ville ha så han gjorde någon kyckling-mickromat. Sen blev det tv-tittande "Momma's boys" hahaha alltså vad är det för sjukt program verkligen sååå uppgjort och den där rasistiska mamman som satt och grät när hennes största hat fick åka ut så sitter hon och gråter haahah OMG uppgjort eller vad?!

Och nu sitter jag här framför tv'n med datorn i knät. Liam somnade för en timme sedan. Skönt :)
Och nu ska jag fortsätta titta på tv och mysa lite med älsklingen?! Sedan blir det sängen snart också.
Så godnatt

RSS 2.0