Mors dag idag :)

Jaa idag är det mors dag och jag firar min första morsdag någonsin :-)
Vi ska inte gör något speciellt idag, tänkte gå ut i den underbara solen sen blir det grillning ikväll :-) (ovanligt? :-P)
efter grillningen blir det mys framför tvn, kanske en film? Får se om man hittar någon bra?!
---
Grattis mamma på morsdag..

Älskade mamma saknar dig fruktansvärt mycket :( Men jag Liam och Daniel önskar dig en underbar dag idag.
Massa massa kärlek från oss♥  (vi bor inte i samma stad)

Till er alla andra mammor....


Min mormor♥

Idag fyller världens Bästa mormor år :-)
Japp MIN mormor blir hela 63 år ung idag :-D
Grattis älskade mormor, vi önskar dig en underbar dag!
Massa kärlek ifrån Göteborg


Mer bilder på snuttisen♥

Som vanligt "lite" bilder på älsklingen
*klicka på bilden för större bild*

De två första sitter vi i bilen påväg till freeport

Påväg hem från affären hehe Danne påväg upp för den jobbiga backen hehe

haha kolla in Liam's min på första bilden hehe, andra bilden ligger han och suger på stortån hehe

Sitter och busar :) gullunge♥ ser ni hans underara smile :) Älskar dig min son♥


Idag har vi suttit på balkongen och se så sööt mitt lilla barn är :)



♥♥ Mamma älskar dig över allt annat Liam ♥♥


27 Maj-09

Halloj bloggvärlden!
Har inte så mycket att skriva, vaknade vid 10 tiden idag, har börjat göra det nu :/ och kan inte somna om fast att jag egentligen är svin trött. Liam vaknar alltså då vid 9-10 tiden och vill ha mat sen somnar han om men jag ligger klarvaken hehe.. Men iaf. gick upp ringde till min gamelmormor och morfar och tackade för de fina presenterna Liam fått på dopet. De kunde ju tyvär inte komma på dopet. Får ta och hälsa på dem nästa gång vi är i Malmö, de är ju trotsallt i 90-års åldern och jaa.. jag vill inte ens tänka eller säga det men ni förstår nog vad jag menar. De börjar ju bli gamla.

Efter pratat med dem ringde jag till min älskade mormor och pratade lite. Är såå glad att vi fått en sådan bra kontakt och att jag vet att jag kman ringa till henne och prata när jag känner för det. ♥Älskar dig min underbara mormor♥
Efter det har jag inte gjort å mycket, ammade Liam i soffan så han somnade och jag själv halv sov framför tvn :)

Nej nu ska jag gå och leka med busfröet. Ha det bra där ute.
lite bilder.. hehe
Liam i vagnen på tåget påväg till malmö

I moster Amanda's säng hos mormor

Stolt Morfar (min älskade pappa♥) och Liam

Liam ligger och busar

Sover hos morfar

Bilder från dop-dagen med min mobilkamera

BuseLiam hos morfar

Liam med näst-yngsta-morbror Billy

Liam med äldsta-morbror Alex

Älsklingen på golvet hos morfar

Liam ligger och tittar på tv thihi söötnos ♥

Godmorgon mamma :-)


Nej nu får det räc

Födelsedagsbarnen idag 26 Maj-09

Måste även skriva GRATTIS till två sötpojkar :-)

Lilla Lucas som fyller 1 år idag. Herreguuud vad tiden har gått snabbt. Kommer ihåg när du Therese skrev till mig att du var gravid herregud det gick verkligen snabbt hehe :) Första försöket :) Thihi och 9 månader senare den 26 Maj 2008 kom en underbart liten pojke som fick sitt namn Lucas :-) Grattis du underbara lilla söta pojke ♥

(tog bilder ifrån Therese's blogg)

Också fyller världens bästa farbror Tomas år (alltså Liam's farbror) Idag för 26 år sedan föddes denna underbara person. Grattis grattis grattis♥

Lite om Dopet+ massa bilder *17 Maj-09*

Hej mina vänner!
Sorry att det inte blivit något skrivit men jaa Liam får all min uppmärksamhet hela dagarna och eftersom han sover typ max 1 timme på dagen så blir det inte så mycket tid man kan sitta vid datorn. Men ja nu tänkte jag ta lite tid medans Liam springer omkring här i sin gåstol :)

Som sagt förra måndagen åkte jag ju ner till Malmö med Liam. Åkte hem till mamma och sov där i 2 nätter träffade prästen på Onsdagen för att gå igenom dopet och hur allt skulle se ut och vilka psalmer vi ville ha osv osv. det Var ju Liam och en till som skulle döpas samtidigt så vi skulle bestämma vad vi ville och inte ville. Efter  det så åkte vi hem till pappa och stannade där i 2 nätter. :)

Sedan var det ju som sagt dop i söndags så fredagen handlade jag och även på lördagen det sista men ush jaa jag kan jus säga att jag inte alls mått så bra. Det var lite strull.... och sedan dopet o allt ush. Men ja dopet blev lyckat men ändå inte missade att göra flera saker.. Skulle tex. blåsa upp ballonger och sätta upp, skulle börja med kaffet innan vi gick till kyrkan, också glömde jag ta fram godiset till barnen så vi hade ca. 2½kg godis "över". Kakor hade vi i massor över och även typ 2 runda tårtor över :( Synd att kasta :(:(

Iaf. i kyrkan var Liam jätte duktig han bara satt där och tittade och lyssnade på prästen och Felipha (som den andra flickan hette) som grät massa :(. Men som sagt Liam var jätte duktig. Hehe när han fick vatten på huvudet så blev han lite sådär han började söka efter bröstet hehe.. naaw han ligger ju aldrig sådär mer än när han ska få mat men jaa han börja iaf. inte gråta.
Sedan den sista psalmen ("dansa med änglar" hette den) gillade han inte alls den var sååå mycket sån där kyrkopiano eler vad det heter den var jätte hög och den gillade Liam inte alls så där blev han lite rädd/gnällig men tack och lov var det i slutet så det gjorde ju inget men det blev ju inte så många foto på honom i klänningen och ingen speciellt bra :( Men iof. har inte fått bilder från släkten än så de kanske har någon bra bild?! Ni får gärna skicka fotona om ni läser detta :)

Efter dopet så blev ju Liam så hungrig så vi stannade kvar och gav Liam mat så de andra gick till lokalen. När vi väl kom till lokalen fick vi börja med kaffet och sätta upp kakorna och det andra. Så eftersom allt blev så stressande där så blev det ju att jag glömde vissa saker men men.. som sagt dopet böev lyckat men inte så som jag hoppats på. Men men det tar vi igen när Liam fyller 1 år ;-)

Liam fick iaf. jätte fina saker 2 stycken speldosor en sån klassisk sådan som snurrar runt och en som ser ut som en "burk" som man kan lägga i tex. hns första strumpor eller liknande :), han fick också lite kläder och det roligaste utav allt är att det är sådana kläder som jag tänkt köpa :) Så det var ju bra också fick han ett jätte fint halsband med ett hänge där det står hans namn och dopdagens datum också fick han en sådan underbar bok som är som en saga där Liam, jag, Danne och några till är med jätte fin är den :) Sedan fick han en massa pengar och lite annat fint :) Så tack till er alla och tack för alla fina presenter :-D

Så i onsdags kom vi hem till Göteborg och pappa Daniel och Cindy :) Och guuud vad sköönt det var att komma hem hade ju saknat ihjäl mig på Danne och min säng o jaa MITT hem :) Kunna göra precis vad man vill när man vill äta vad man vill och jaa ni förstår säkert hehe.. Skönt skönt :) 

I torsdes åkte vi till freeport och skulle kolla byxor till Danne men jaa vi hittade inga så det blev istället tre nya kuddar en till mig en till Danne och en till Liam och guuud vad härlig den är fyföör. Efter freeport gick vi till Ica maxi och handlade mat (grillmat mums) jag grillade flintastek som vanligt och Danne och Tomas grillade lax :) och Liam fick Kalv med grönsaker :)

Nej nu blir det lite bilder.. som sagt de är inte så bra..

Liam i vagnen precis upptäckt att Pappa va där :)

Vi kommer precis till kyrkan 12.55 och dopet börjar 13.00

Snabba ryck och sätta på Liam klänningen

Men så hade ju Liam somnat....

Så det var bara att väcka honom.. men det gic bra det med.. förutom min min =/ haha

Inne i kyrkan gick det bra det med .. :).. jag, Danne, faddrarna: farbror Tomas och morfar Thomas och mormor Heléne och Liam

faddrarna med prästen Liam "får" sitt namn :)

Som ni ser var Liam väldigt "into" flickan hehe han tittade på henne hela tiden.. (har tagit bort de andra eftersom jag inte känner/vet vem de är)

vatten på huvudet :)

Jag Danne, farbor Tomas, morfar Thomas där bakom mormor Heléne och Liam


Liam ledsen och Inget hjälper :( lite bilder...


Liam somnade igen påväg till lokalen heelt utslagen hehe sötnos ♥

Titta vad söt han var :) Sitter och leker med sina favorit leksaker bitringarna :)


De fina tårtorna min älskade moster gjorde :) Sååå fina tack sååå mycket älskade moster♥


Presentöppningen :)

Älsklingen blev ju såklart lite trött efter alla fina presenter han fick, så det blev en liten tupplur :)


 Så det var alla.. tog kort på alla som kom också men lägger inte upp de eftersom jag inte vet om jag får så.. :)
Men tack än en gång allihopa för att ni ville vara med på Liam's dopdag.

lite snabbt

Hej Mina vänner!
Ser att en del utav er varit inne varje dag nu och jag som inte skrivit något :( hehe
men skulle bara skriva att nu är vi äntligen hemma i Göteborg och pappa igen :) Så idag blir det inget skrivet iheller för vi sitter här hela familjen och myser. Imorgon blir det nog inte heller något skrivet eftersom vi ska till freeport och handla och även grilla om vädret tillåter. Annars så skriver jag på fredag så ni får stå ut tills dess har ju mycket att skriva och massa bilder ifrån dopet :)
Så hörs imorgon eller på fredag.

Ha det bra ciao ciao

Tågresan + Dopgenomgång

Hallo!
Ja igår åkte man ju som sagt till Malmö :-) Allt gick jätte bra på tåget, Liam sov kanske 20 minuter under hela resan annars va han vaken och busade med mamma :-) Så han var alltså snäll och duktig :-) men ja de sista 10-20 minuterna va han lite grinig då var det inte så kul längre stackare, och byta blöja på toaletten medans tåget körde oj oj oj det var ingen höjdare det heller men men det gick bra iaf. :-D Är så stolt över att ha en sådan glad och snäll son! ♥ Mammas pojke :-)

När vi kom fram i Malmö så ringde jag mamma hon skull sluta när jag kom fram så vi skulle se om hon hann komma med den bussen jag tog och det gjorde hon. Och Liam somnade ju såklart när vi gick på bussen så han sov när mammam kom på men vaknade typ precis när vi gick av :-) Och han blev nog glad över att se mormor för ett leende va där på läpparna :) Thihi* han har ju tyvär blivit lite "blyg" eller vad man ska kalla det. Men som sagt mormor gick det bra med.

Iaf. vi åkte mot Lindängen hoppadde av vid centrum köpte hem mat (tonfsksallad Mums!!) Sedan gick vi hämtade Amanda på skolan :-) min lilla prinsessa blev såååå glad över att se oss :-) så jaa vi gick hem och käka. Liam blev väl lite grinig när han såg Micke haha men det är ju för att han är så stor/björnig haha =p 

Natten va väl inte så bra Liam har vaknat några gånger och varit lite ledsen :( Han saknar nog pappa, Cindy och sin egen säng :( Och det gör både han och jag hehe. Men det är ju inte långt kvar innan vi ses ändå. Iaf. pappa det är ju han vi saknar mest ♥ Vi ÄLSKAR dig papi, hoppas du inte glömmer det ♥Du är vår nr.1♥ 

Idag har vi varit på "genomgång" i kyrkan hmm blev lite strul jag och ett till par kom dit samtidigt (kl 17 som det var bestämt) men där stod vi utan någon präst och kyrkan var stängd :/ haha gick runt hela kyrkan och kännde på alla dörrar men alla va stängda så vi ringde till Jörgen prästen som skickat vykortet till oss där det stod att vi va välkommna idag kl 17 för dopgenomgång bla bla bla.. Så sa jag att jaa vi står här vid kyrkan och du är inte här, han där men det var väl inte idag jag baa jo så läste ja vad det stod på kortet han där jaa men det är inte jag som ska ha er dopsermoni ööh nehe vem är det då? Ja det är ... (kommer ej ihåg vad hon heter) jag bara jaha men det är ju du som skickat kortet och här är ingen mer än jag och de andra paret han dör okej men jag kommer men jag är där om 20 min jag baa jaja.. så typ 3 minuter efter vi lagt på kommer denna kvinnliga prästen då hon var lite sen men det blev bra tillslut hehe.. Så nu har vi gått igenom dopet och vad som kommer hända vem som ska göra vad osv osv. De andra paret hade en storasyster(Klara) till deras lilla Filipha som flickan heter som ska döpas. Iaf. så är det ju någon som ska hälla upp dopvattnet i dopfuntet och det ville de att deras Clara skulle få göra så att hon får känna att hon är delaktig i dopet och det tyckte jag var en självklarhet :) Hade jag också velat om Liam hade haft ett syskon. Iaf. dopet kommer gå bra och de andra paret va riktigt trevliga. Så nu ska man bara åka och handla.

Känns mer så avslappnat nu när man är här nere i malmö eftersom det är Här dopet ska va så nu känns det mer nära. Får ju nycklen påp lördag till lokalen så vi kan fixa och dona :) Skönt.

Nej nu ska inte klockan bli sådär mycket igen så nu söger jag adjöken =p
Sleep tight!!

p.s Liten extra godnattpuss till min älskade man. Godnatt mitt hjärta, älskar dig sov gott dröm sött om oss ♥

11 Maj-09

Hallåå Bloggen!!
jaa nu ligger man här ännu en sömnlös natt fast idag är jag RIKTIGT trött men nu ligger jag och tänker på vad jag ska ta med mig osv. så jag inte glömmer något. Åker ju till malmö imorgon vid 14 så får inte glömma något. Till mig äör det skit samma men det är till Liam man inte vill glöma saker. Ajja tror jag fått med mig allt.

Igår kom farbror Tomas hit (Liam's farbror). Och jag fick en timmes extra sömn Danne tog Liam :-) Sköönt men jaa kan ju säga att jag egentligen inte sov. Eller jaa sov gjorde jag men ni vet sådär ibalnd när man sover så hör man ändå allting. Sådär.. men men skönt va det iaf att få en extra timme i sängen :-)

Efter att jag fått lite sömn så gick vi ner till affären allihop och handlade det vi behövde till grillningen. Jag köttätaren åt ju såklart kött haha men gjorde inte flinastek denna gången utan gjorde vanliga kareér mums vad jag älskar kött herregud. Killarna åt hamburgar och chorizo :-)
Liam fick ju självklart också mat.. han fick lax med potatis för första gången och jaa vi vet inte riktgt hur vi ska ta det för han gapade och viille ha mer men han gjorde samma "sura" min varje gång HAHAHA lilla hjärtat såg ut som han åt citron eller något. Men han åt väl kanske 4-5-6 skedar så ner gick det iaf. Efter det fick han lite Hallon/Päron-puree som han ÄLSKAR han åt en halv burk med det herregud haha de är ju stoora de burkarna. Men det är bra att han äter. Men ja det blev nog lite mycket.

Hmm.. jaaa.. som sagt inte många timmar kvar tills tåget går så ska försöka få min skönhetssömn nu.
Ciao ciao

ÄLSKAR denna bilden på honom sååå underbart sööt och hans ögon och åååh hela han mitt underbara barn.
Mamma älskar dig mest mest mest över allt annat ♥


Liam gästar ;-)

gvaww1dasX GHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH                                                                                               ZX            MMK MHBSDX                      CXDDD OUJLLLLLLLLLLLLLLLLLLLq<j Ha, cn                         clAXZ XDXSXC V  HNJJMFNNNNNNNNNNN               BBXDBZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZCV

08 Maj -09

Öööh redan fredag? Jag har missat en dag hehe.. jag trodde det var torsdag idag =/ hmm kanske dax att börja packa nu eller jaa börja skriva upp vad man ska ha med sig till Malmö så man inte glömmer något. Eller jaa det viktigaste är blöjor, Liam's leksaker, Bodies till Liam + tröjor och byxor och strumpor och våtservetter och badtemometern hahaha nej det blev lite mycket att skriva haha =p

Idag vakna man vid 14 tiden Liam väkte mig som vanligt genom att ligga och prata :) Ååh det är såå mysigt att han är sådär glad när han vaknar så han inte är gnällig och skriker.

När jag vaknade och öppnade dörren till vardagsrummet (har börjat stänga där eftersom Cindy har börjat strejka så hon har kissat på vårt ena "fårskinn" på våra rottingstolar så jaa som sagt måste stänga där under natten. Så när jag öpnnade där imorse så när jag gick för att hämta Liam och går tillbacks så kommer det världens äckligaste mögellukt och den håller fortfarande i sig fattar inte vart det kommer ifrån?

Har "luktat" på vår läcka i tak/vägg men det luktar inte vad jag känner. Det luktar mest i hallen :/ Ringde till min hyresvärd men jaa såklart så hade de gått för dagen så sa jag men jag har en 5 månaders bebis det är inte bra för honom att bo såhär hon där jaa men jag kan tyvär inte göra något du kan ju rinag till jouren men jag tror inte de kommer göra något eftersom de håller på att fixa med det redan ÖÖH Vilka Idioter. Alltså om Liam blir sjuk så ..........ja då ska de få se...

Ska ringa till Kent min hyresgäst"handledare" ska säga till honom att han ska föröska få så att jag ska få honom att ringa till bajsBovista och säga till dem att jag bara ska betala halva hyran för jag har alltså bott med denna jäkla läckan i 2 år jaa ända sedan jag flytta in här guud vet hur länge den har varit där?! Jag har alltså ringt och ringt och ringt till mitt bolag i 2 år för de lovade när jag flyttade in här att de skulle fixa det samma år på sommaren alltså sommaren 2007 och det blev ingen ändring så jaa jag ringde o ringde ju men sedan så prata man med Mariana daniella's mamma så hon frågade om jag inte va medlem i hyresgästföreningen och det var jag ju så hon sa till mig att ringa till dem så att de får ringa till min hyrevärd och DÅ äntligen fick de fart i röven men jaa fortfarande inte klart. Buuu blir så trött och ledsen :(
(förlåt mormor för mitt ordval men hoppas du förstår. Du sa ju själv att du kände det lukta murket och tro mig nu luktar det som ... jaa jag vet inte HEMSKT)

Hmm jaha, har frostat av frysen idag också (nej det absolut inte den som luktar hehe) det behövdes verkligen har inte frostat av den på 2 år haha jaa som sagt inte alls sedan vi flyttade in. Så den har säkerligen tagit mycket ström men men nu är det gjort och nu ska vi/jag snart börja med maten.

Herregud klockan är redan 19.05 :/ det är ju så ljust ute så man tänker inte på tiden. Nej Nu får jag sluta
Ha det bra där ute och va rädda om er i helgen


7 Maj-09

Varför har det blivit kallare?
Det regnar ju varje natt nu eller ja det har det gjort nu de senaste nätterna och sedan blir det bara 15-16 grader på dagen :( Vill ha värmen igen, det var ju såå sjukt skönt. Ajja får väl hoppas på att den snart kommer tillbacks igen :)

Nu sitter jag här vid bloggen, familjeliv och king (spelar yatzy) och Liam sitter och gungar i sin gunga :) vi ska snart ta på oss och gå en runda ner till affären. Danne har stuckit iväg till sin vän Ersin, de ska måla om ett rum/föråd som de ska använda till sina crossar och Mc's ÄNTLIGEN blir vi av med dem :D ME Happy :)
När svärmor kom och hämtade honom så hade hon tagit med mat till mig :) Hon är för sööt lilla svärmor <3 är så tacksam för allt hon gör och hjälper oss osv. Är så glad att jag "hamnat" i denna familjen/släckten. <3 Massa kärlek till er <3<3

Nej nu ska jag sticka (snart) men ha det så bra där ute


6 Maj-09

hejsan svejsan i lingonskogen!
allt bra med er?
här är det väl sådär okej. Det är sååå fruktansvärt mycket nu, det är snart dop ju och allt ska fixas och eftersom det är i malmö så känner jag mig mer stressad eftersom jag måste handla och göra allt där. Lite inödigt och handla här i Göteborg sedan ska jag ta med mig allt på tåget med vagn, bilbarnstol och packning och allt vad det heter hehe nej tack.
Jag åker ju ner till malmö själv (med Liam så klart= på måndag eftersom jag ska träffa prästen. Vi har ju Cindy så Danne får bli hemma. Men han kommer ju ner till dopet tillsammans med sin mamma och mormor o bror :-)

yes yes nej men som sagt allt känns så stressande plus att man då vänt på dygnet typ eller jaa somnar vid 6 på morgonen sen vaknar jag vid 10 igen eftersom Liam vaknar. Men det är ju bara som jag får skylla mig själv. Men ska försöka vända tillbacks det. 

Inte nog med allt detta jag har problem med magen också :-/ tror jag blivit mjölk allergiker eller något sådant vet inte exakt vad det är jag blir gasig i magen utav för jag la av med mjölk då jag märkte det sedan äter jag väldigt mycket negerbullar och det reagerar magen också på men där är väl ingen mjölk i det?! Ajja ska gå till VC efter dopet så får väl hålla ut. Men det är inte alls roligt för det ser ut som jag är gravid typ i vecka.18 :( (nej jag ör inte gravid har redan testat mig för säkerhetsskull och det var neg.)  Men men som sagt vc efter dopet :-) 

Idag ska vi inte göra något alls. Jag har precis varit inne och duschat och nu sitter jag och ammar Liam sedan tänkte jag att vi skulle gå en runda ner till affären. Ändå bra på ett sätt att affären ligger så långt bort med en massa upp o nerförsbackar eftersom det blir ju en bra träning :) 

nej nu ska jag avsluta här men ha det så bra därute.  

Liam 5 månader

I söndags den 3 Maj blev Liam hela 5 månader :-) Mitt älskade hjärtegryn redan 5 månader, jaa som jag skriver varje månad så går verkligen tiden jätte snabbt.. Satt precis och tittade på bilderna från förlossningen och när han bara var 1 dag gammal herregud visst är han sig lik men ändå inte. Men mitt hjärtegryn är fortfarande lika underbar <3 om inte mer :) thihi*
Tänker inte skriva så mycket mer.. håller på att försöka göra en video men jaa det går ju inte riktigt som jag vill.. hade gjort typ halva så stängdes hela datan av :O (den blev nog för varm hehe) Så jaa får väl fortsätta imorgon för nu ska jag sova. Liam har sovit sedan halv 11.
Nej nu ska jag sova så godnatt.
----------------------------------------------------
Nya sovstilen :-)

Tittut

HipHopparen ;-) :-p

BuseLiam i pappas famn

Vilka Ögon :-o

Grrr sååå underbart sööööt

Mamma ska äta upp dig <3

Ååh kolla in ögonen snacka om att charma in sig. MIN son det ;-)

Jag & Liam då vi var och fiskade i lördes (2 Maj)

Liam tar foto själv :-p

Tuffingen i vagnen

Kepsen på sniskan :-)

Mitt lilla pömmsiga barn <3

Snuttigulli <3

Vilka underbara läppar <3

Vissa nätter vaknar man och då ser man ut såhär...
Tittar om mamma är vaken..

Japp det var hon.. smiiiile mamma ;-)

Också kommer ju givetvis Liam Charmör fram också thihi.. såhär underbar är han VARJE gång han vaknar :) Underbart!

Hemma hos gammelfarmor och firar henne på hennes 83 års-dag och Liam blir 5 månader (3 Maj)

Visst är han VÄRLDENS finaste?!!!!!


Herregud!

MÅSTE BARA DELA MED MIG AV NÅGRA HELT FANTASTISKA VIDEOS!!! OJ OJ OJ HEEERREEEEGUD !!!!


Lite upd. :-)

hallo
vet att jag är dålig på att skriva men jaa som sagt Liam går före. han har ju börjat vara vaken typ HELA dagar nu och är väldig mammig och vill ha all uppmärksamhet och jag som älskar mitt lilla barn till max umgås/busar/leker osv. med honom hela dagarna långa. Faktiskt riktigt kul för han utvecklas så mycket för varje dag som går han får nya ljud/läten, han upptäcker nya saker och får sådana uunderbart sööta miner haha lillgubben.
Har faktiskt inte gjort så mycket annars.. hade ju som sagt min älskade familj här förra helgen eller ja inte hela familjen det var ju mormor & morfar, moster Victor och min lillaprinsesslillasyster Amanda :-)
ååh det är alltid lika mysigt att få besök ifrån malmö.. men jaa saknar En person fruktansvärt mycket som jag önskar kommer upp snart!!??!! Mår inte alls bra över att det blivit "såhär" och förstår egentligen inte varför i just DETTA "skedet" eööer hur man säger.. men .. skriver ej namn eller kön men som sagt hoppas den personen vet vem den är. (om den nu läser min blogg? hehe)

Nej nu ska jag inte deppa ihop .. :-)
Som sagt har inte gjort så mycket bara varit ute och gått lite. Och idag var Tomas ledig och eftersom vi har sådant underbart väder så tänkte älsklingen och Tomas att de skulle testa att fiska lite, så jag och Liam följde med. Men det blev ju såklart inget napp hehe men trevligt var det iaf.

Imorgon hmm jaa hoppas på fint väder så man kan gå ut och gå lite och ev. träffa Jessica och Evelina kanske?!
Nej nu börjar klockan ticka iväg så får väl ta mitt "natta"spel på king nu och sedan gå och sova.
Ni där ute får ha en fortsatt bra helg och va rädd om er

RSS 2.0