1 vecka kvar idag

Herregud jaaa idag är det precis en vecka kvar innan Liam blir 1 år, like WHAT??? Fattar verkligen hur jäkla snabbt detta har gått ?!

Heeeeeerreguuuud!!!!!

Ajja nu ska jag sätta igång och städa och putsa fönstrena, ska även börja sätta upp julsakerna (om jag orkar), det är så mycket sen..

Imorrn ska vi åka och storhandla först vi och sen ska jag hjälpa Jessica o de också med att storhandla..
Lördag blir det ev. liseberg med Jessica + familj
Söndag blir det pysselmys med Jessica + familj ååh längtar ska bli så mysigt.. ska baka lussebullar och bara mysa med våra familjer <3


Nej nu måste jag sluta.. bye bye

25 November-09

Tack till er alla som svarat på min fråga i förra inlägget! Vet ej varför den ibalnd åker ner och ibland sitter den som den ska =/ men men orkar inte hålla på med det nu..

Just nu sitter jag här och njuter av ensamheten och tystnaden samtidigt som det blåser som F*n ute och fönstrena skakar till lite då och då,,, och plus att armen gör lite ont i mellanåt efter vaccinationen.
Jag och Liam vaccinerade oss idag mot nöff nöff influensan så nu är det bara Daniel kvar.

Hmm jaa vet inte riktigt vad jag ska skriva har inte hänt så mycket här.. är sååååååå trött på vädret alltså allvarligt det har regnat VARJE dag nu i 2 veckor. När tar regnet slut egentligen?
Det kan väl komma snö istället.. då kan man iaf.gå ut och det är mer roligare för Liam..

Hoppas att denna julen blir massa snö detta året och inte massa slask.
Tänk att det är mindre än en månad till Julafton :=0 herregud sjukt alltså.. Detta året har bara sprungit iväg.... Men händelserikt och massa fina minnen och upplevelser har det varit ialafall =) ♥

hmm nej funderar på att avsluta här och sätta mig och titta på våra bästa år.. har missat 1 år haha jag tittade ju dagligen på det när jag var gravid sedan när Liam kom så blev det aldrig av så nu försöker jag hinna "ikapp" haha tror ju dock inte det går men jaa ska iaf. sätta mig och titta på det nu..

Ha det bra därute. Puss o kram


Ett år sedan idag...

Alltså det är så jäkla sjukt tänk att IDAG för precis 1 år sedan var Liam beräknat att titta ut men jaa som ni flesta vet så göttade han sig kvar i magen i 9 dagar till =) Så han kom alltså den 3e December-08 så på Torsdag nästa vecka blir Liam hela 1 år. Och det är såååå sjukt kan verkligen inte förstå det!!!!

Längtar sååå synd bara att ingen utav min sida kommer upp :( men men vi ses ju ändå snart.. Åker ner innan jul.
(inlägg från november 2008 och inlägg från december 2008)

Måste tyvär sluta nu, ska återgå till la familja.
Bye bye

En fråga till er..

.. jo jag undrar när ni kommer in på min blogg ser ni min meny på sidan av bloggen eller ligger den längst ner?
Tacksam för svar!

Ska försöka skriva lite senare.. nu ska jag sätta ihop Liam's säng så den blir "hel"..
Kan inte ha honom så brevid mig längre.. =(

En fråga till er..

.. jo jag undrar när ni kommer in på min blogg ser ni min meny på sidan av bloggen eller ligger den längst ner?
Tacksam för svar!

Ska försöka skriva lite senare.. nu ska jag sätta ihop Liam's säng så den blir "hel"..
Kan inte ha honom så brevid mig längre.. =(

Hela familjens första måltid tillsammans =)

Hejsan hoppsan!
Vet att jag inte skrev något iförrgår det blev så konstigt allting efter vi varit o handlat bjöd jag hem Jessica med familj på middag. Sedan stannade de över här tills igår kväll typ.. De gick här ifrån vid 17-18 tiden typ.. Så efter de gått började jag storstäda haha fick värsta rycket och rensade ut en del och gick upp på vinden med Liams gamla kläder plus mina egna gamla jag hade innan graviditeten som man tyvär inte kommer i längre (som jag har såklart tänk att jag SKA komma i igen ^^ höhö)

Så jaa när jag va klar typ vid 21-22 kom Danne hem ifrån sin mamma sedan blev det Paradise Hotel och sedan sängen ^^

Idag har vi bara tagit det lungt, bara varit hemma. Hade sjukt ont i undermagen förut så ringde till sjukvårdsrådgivningen som tyckte att jag skulle åka till gyn. akuten o kolla det så jaa vi tog på oss här hemma sedan begav vi oss ner mot spårvagnen men när vi väl skulle åka så kände jag bara att jag inte orkade och dessutom började jag känna mig lite bättre men fruktansvärt trött och bara tanklen på att ev. behöva sitta där i flera timmar fick mig/oss bara till att vända om igen.

Så jaa efter vi kom hem så gjorde vi pannkakor som vi sagt vi ska göra hela veckan men som inte blivit av men nus så =) Det var gott. Liam fick också och han gillade också det :) Så idag var det första gången som Liam åt samma "mat" som oss =)

Juste kom ju på att jag skulle lägga upp gamla bilder men jaaa det kommer maybe tomorrow om jag hinner/orkar.
Vid tre tiden imorgon kommer svärmor och hämtar oss, vi ska åka och kolla synen till körkortstillståndet måste ju börjar med det där körkortet nu !!!!!!!!!!!!!!

Nej nu ropar sängen..... ciao ciao

Happy news and one more video of Liam

God middag =)

Allt bra med er idag?
Här är det helt ok, men ja lite trött som vanligt men jaa man är ju van ^^
Men det roliga är att jag faktiskt får sova mer nu är förut men jaa nu har det blivit sena nätter på senaste dagarna men däremot har jag kommit på att jag egentligen inte sover lika "skönt" som jag gjorde innan Liam kom och det beror ju på för att man sover med halv hörsel iom. att han kan vakna så man är ju rädd att man inte ska höra honom så df sover man ju med "halv öppen hörsel". Då blir det ju inte så riktigt skön sömn.. Men vad gör man inte för sitt barn ♥

Hmm jaha tänkte lägga upp en till video på Liam från då den 1a November då han lärde sig gå.. Men på denna har vi bytat om till pyjamas


Kom ju också på att jag skrivit fel datum förut det var inte den 2e som han lärde sig gå.. det var ju den 1a !!

Hmm Jaa idag händer inte så mycket, svärmor kommer vid 3 så ska vi åka och handla lite sedan vet jag inte vad jag ska göra (?) om jag ska åka med hem till svärmor eller om jag ska hem?!
Ajja får se vad jag gör och känner för sen..

Juste måste ju bara skriva en helt otrolig "historia"..
Onsdagen den 11e November skrev en tjej till mig vid namn Sannie, hon undrade om jag var i släk med en Heléne D... och jaa man vill ju inte bara skriva jaa eller så för hon skrev ju på danska så tänkte vi känner ingen i dk, iaf så jag skrev lite kyligt ööhm vem är du? Så skrev hon att hon var en som sökte efter då Heléne D... och att hon misstänkte att´det var hennes halvsyster. Men det här med halvsyster förstod jag inte riktigt så jag skrev förstår inte ritkigt men ja min mamma heter Heléne?!
Så frågade hon vad hennes pappa hette/heter så skrev jag Per någonting så skrev hon då hela hans namn. Så jag ringde upp mamma och fråga om det stämmde och ja det gjorde det.. Det roliga i det hela är först att jag inte alls visste om detta att Per hade fått fler barn efter mamma och sedan också att mamma bara någon dag tidigare hade haft massa danskar i butiken så hade hon fått en känsla av att hon hade en syster i danmark. Så jaaa nu är man glad :) Har fått en till moster =D
Nu längtar man bara över att få träffa henne :) Hon är tydligen lika gammal som Danne (1978) och gift sedan 1 år tillbacks. =)
Som sagt längtar tills man får träffa henne :) :)

Nej nu måste jag ta på mig och göra mig iordning för nu kommer svärmor snart.
Skriver nog mer ikväll.. har en massa bilder på mig också när jag va lite som jag tog (fotade) från mormor & morfar :)
Bye bye ha en bra dag


Exakt ett år sedan

Kom just på att det är den 16e November idag. Och idag för exakt 1 år sedan började mina värkar på ritkigt allvar. minns denna dagen sååå väl hade värkar från och till hela dagen också var det en annan tjej jag pratade med som också var gravid och vi var beräknade ungeför sammtidigt. Iaf så hon låg också hemma med värkar denna dagen och vi låg o pratade på msn så skriver hon att hon skulle komma in lite senare men hon kom aldrig in.. Och dagar gick och tillsist kom hon in och berättade att hennes lilla skrutt hade kommit till världen den dagen alltså den 16e.

Kan nog säga att om jag åkt in den dagen så hade de säkert satt igång mig. Jag fattar verkligen inte hur jag kunde gå i ca 18 dagar med de där värkarna :/


Nu är ju en gammal kompis till mig gravid *Sofia hon är beräknad en dag innan Liam alltså den 2a dec. Men hon har haft värkar nu i 1½ vecka och förhoppningsvis så tittar den lilla krabaten ut snart.
Det ska bli så spännande och se vad dt blir för något flicka eller pojke ?! Jag tror flicka :/


Ny design

Äntligen, haha har tagit sådär 1år nästan för att få tummen loss och göra en nya design till bloggen. Men jaa kanske blir det ny till jul också ?! Vill så gärna ha en julig blogg nu till jul?! hmm får se om man får någon tid över till det hehe..

Vad tycker ni om den nya desigen då?

upd. om Malmö veckan

Hello!
Sorry för den extremt dåliga uppdateringen :/

Hmm jaaa kan ju berätta lite kortfattat vad jag vi gjort i malmö...
Åkte som sagt till malmö den 28e okt. bara jag coh Liam för att hälsa på familjen.
Väl på tåget så kommer jag på att jag glömt mina nycklar :@ och mamma som inte skulle vara hemma för hon jobbade så jag kunde ju inte komma in så jag fick ringa och terra henne på mobilen så jag fick gå upp om hennes jobb och hämta nycklarna. TUUUR att hon jobbar i stan, men jobbigt med min stora väska + vagn. Men men hämtade som sagt nycklarna hos mamma sedan åkte jag hem till henne. Skönt! Så när jag tänkte blåsa upp madrassen för att lägga Liam visar det sig att den gått sönder grr.. ajja fick ringa Melinda som jag visste hade en resesäng (till Liam) så den fick jag lånat. Tack så mycket! Hade aldrig kunnat ligga med Liam i en 80 säng ush nej Liam är ju som mig när han sover tar upp hela sängen ^^ haha*

Dagen efter alltså den 29e fyllde min älskade lilla prinsesslillasyster Amanda år så då kom familj/släkt så vi fick firat henne. Klockan blev halv 23 på kvällen innan folket gick så det var bara sängen som gällde där efter hehe..

Sedan på fredagen den 30e åkte vi (jag och Liam) hem till mormor och morfar. Alltid lika mysigt att komma ut dit. Sedan på lördagen var vi först på kyrkogården och la blommor hos min morfars mamma och pappa och sedan hos min älskade farbror <3 saknaden av er alla är STOOR ♥
Efter kyrkogården åkte vi hem till min gammelmormor och morfar och fikade :) trevligt trevligt.. De hade ju inte träffat Liam sedan i julas så jaa nästan 1 år sedan. Som ni förstår så är vi alltså 5 generationer så vi tog foto men jaa mamma fattas tyvär :( men får ta en bild på oss alla sedan när jag kommer ner igen :)
Söndagen fyllde min kära morfar år så då kom släkt och familj igen så då blev det också massa mat och smaskigheter :) Det var också då som Liam började gå alldeles själv :) Och jag fick de aldra första stegen på film som ni kan se i inlägget innan..
Måndagen hmm.. tror inte vi gjorde något på måndagen?!
Tisdagen träffade jag mamma i stan på hennes lunch så då gick vi óch käkade på rose garden har jag för mig det heter(?) kinesisk/thai (?) restaurang med VÄÄRSTA buffeen alltså där var ALLT jag säger bara ni som bor i malmö och gillar chineeees food borde gå dit.. billigt och MASSOR av mat ritkigt gott :)
Senare på kvällen åkte vi hem till pappa och familjen. Sååå skönt att få komma dit :) Liam har så roligt med barnen♥ hmm jaa sedan på onsdagen gjorde vi inget speciellt..
Torsdagen åkte jag in till stan igen för att luncha med mamma och jaaa det blev samma ställe Rose Garden ^^ haha efter lunchen med mamma åkte vi hem sedan kom fredagen och då var det dax att åka hem.. det var både skönt men samtidigt tråkgt :( saknar ju familjen så fruktansvärt :(:( men nu dröjjer det inte länge tills vi ses igen :) Snart jul ju :)

Hmm jaaa och nu har man varit hemma i en vecka och hmm jaaa som sagt saknar familjen men ändå så är det skönt att va hemma i sin egen säng och lght :) Vf kan man inte ta med sig sitt hem när man går ut? hahah hade varit perekt att bara ta upp det när man känner för det haha i know sjuka tankar men jag får skylla på att jag är svinigt trött ^^
Hmm det menas nog med att man kanske ska gå och dejta kudden i si sådär 7-9 timmar ^^

Ååh det låter skönt så ja det gör jag nu.. så lägger upp bilder imorgon istället.
Godnatt på¨er där ute ♥  ta hand om er

3 år idag ♥

Idag firar jag och älsklingen 3 år tillsammans :) ♥♥
Älskar dig Daniel önskar och hoppas att det blir 100 år till ♥♥ Älskar dig över allt ♥

(gammal bild men jaa lite ont om bilder på oss tillsammans, det menas med att vi ska ta fler bilder älskling!! höhö* ♥♥ Älskar dig)


Farsdag

Idag är det farsdag och då säger vi grattis till alla pappor där ute. Men ett extra stort grattis till min älskade pappa ♥ och såklart till Daniel ♥ Grattis på er dag! Älskar er ♥♥

Pappa med Liam på annandag 2008 ♥

Danne o Liam busar ♥


Så ja åter igen Grattis till alla pappor. Hoppas ni får en underbar dag.
orkar inte skriva mer nu kanske skriver lite mer ikväll. Ciao!


LIAM GÅR :)

Japp idag eller ja igår den 1a November tog Liam sina alldra första steg utan att hålla sig, visst han har ju gått 2-3-4 steg förut också utan att hålla i sin men igår tog han mer än så :) Och jag r såååå glad för jag lyckades få de alldra första stegen på film då han "började sluta hålla sig i kanten"

Men jag blev helt extas så jag hann bara filma några steg sedan skulle jag kalla på de andra så jag råka ta bort kameran och stänga av men filmade direkt efter igen :) Titta här på mitt lilla hjärta ♥

I denna filmen busar han med moster Amanda och sedan i slutet helt plötsligt tar han sina första steg ♥

Liam går själv ♥ hjärtat

Snacka om att man är en ritkigt stolt mamma ♥ mitt älskade barn ♥

Tyvär så blev filmen väldigt suddig men har filmat mer med min mobil men har som sagt inte kablen här så får lägga in dem sen när jag kommer hem..

Synd att inte pappa Daniel fick se dem :( Men det var ju bra att jag fick de alldra första på video så var de ju ändå som du ser de första precis som jag :) ♥ Saknar och älskar dig papi ♥♥


Grattis morfar/gammel morfar

Hellu!
Nu sitter man här hemma hos mormor och morfar. Tråkigt mitt i natten hehe.. Men nej jag funderar faktiskt å att dra och lägga mig strax. Är så fruktansvärt uttråkad och trött.. Har ju hänt på mycket varje dag sedan vi kom hit.

Idag har vi varit på kyrkogården och lagt blommor och tänt ljus för min morfars mamma och pappa och min farbror Frank ♥ efter kyrkan åkte vi till mormors mamma och pappa och fikade :) Trevligt trevligt de har ju bara träffat Liam en gång, förra julen så då var ju Liam bara 3 veckor gammal och nu är han snart ett år.

Tog lite foto också dock blev de inte så bra men ska lägga upp dem sedan när jag kommer hem tog inte med mig kameran till malmö.. men kul iaf att ha bild på 4 av 5 generationer.. Hoppas på att vi alla kan ta en bild nästa gång (jag, mormor, mamma, mormors mamma och Liam)

Hmm jaa nej får väl ta och avsluta här och stänga ner men först säger vi

GRATTIS MORFAR/GAMMEL MORFAR PÅ DIN 64-ÅRSDAG :) Jag/vi önskar dig en helt underbar dag ♥ Älskar dig


RSS 2.0