sex and the city + akuten + inception = ont

Hey boys n´girls!!
Sorry för den dåliga updaten men som många utav er redan vet så mår jag inte så bra just nu,,

Var och såg Sex And The City 2 i lördags, i halva filmen redan var jag sjukt kissnödig men som man är så vill man ju inte lämna salongen så jag satt kvar och tänkte det går säkert över det gjorde det men sen kom det tillbacks igen och fysören vad kissnödig jag blev helt plötsligt kämpade o kämpade för jag visste det bara va typ 15 min kvar på filmen.

Sedan känner jag hur jag får svårare och svårare för att konsentrera mig på filmen och det gör sjukt ont i magen/blåsan så jag sätter mig upp så känner jag hur något spricker/smäller till i magen också blir jag helt varm från venus upp mot halsen så jag säger till Jessica att jag verkligen måste gå på toa Nu hon där nej men du kan ju vänta det är bara 5 min kvar, då hade det redan svartnat för ögonen på mig kände hur jag var påväg och svimma så både hörsel och ögon försvann typ så jag skricker typ tillbaks (hörde ju inte mig själv) att VI VERKLIGEN MÅSTE GÅ NUUU!!!

Efter det minns jag inte hur jag kom ut från salongen mins bara att jag är inne på toa och försöker kissa men komer bara droppar, halsen börjar krampa o min kropp känns inte bra alls domnar av lite då o då och gör ont.
Tar oss ut o ringer till svärmor så hon kommer och hämtar oss i stan så vi får åka till Akuten. Väl inne så tog de emot mig direkt underbart skönt jag var den ända läkaren skulle träffa så det var jätte skönt att det gick snabbt där,,

De tog en massa prover på mig men inget som visade något, så de skickade vidare mig till Gyn-akuten blev jävligt chockad när de skickade iväg mig med kanylen i armen =/ så när jag kom till gyn-akuten så frågade jag om det var normalt att de gjorde så? Hon där nej ibland men såg i din journal att du var lite rädd ? öhm nej det var jag inte jag sa bara att inte sätta den i armväcket för jag kommer dra ut den,, jag vill ha den på handen.
Så sa hon också men vi ser på dig att du inte verkar vara någon sån som skulle spruta in något ÖH? VA??!! alla som håller på med sånt behöver inte se ut som det.. Ajja men men som ni förstår blev jag lite förbannad, men aa..

Gick rätt så snabbt på gynen också, hon kunde inte så något på ul heller mer än att jag hade lite vätska i buken, så det onda jag hade jag bero på en spruken cysta som suttit gömd eftersom hon inte såg någon själv eller en början på blindtarmsinflamation.
Själv tror jag på det förstnämnda (spruken cysta) eftersom jag kände att något sprack i mig.
Nu snart en vecka efter så har jag fortfarande ont men dock inte så ont jag hade då,, men om det inte blivit bättre eller gått bort tills på måndag så får jag åka in igen.

Jag kan inte stressa eller bära Liam längre för det gör så ont =/ så något fel är det ju..

Men men,, så som ni förstår så har jag inte haft någon speciell lust till att blogga/sitta vid datorn över huvudtaget,, både söndagen och måndagen sov jag bort typ, om man får säga så så var det faktiskt skönt att Liam hade 3 dagarsfeber då också så han var lite lugnare hehe*

Juste i måndags var jag Danne och Tomas och såg Inception, bra dålig? Sådär, den första timmen var tråkig tyckte jag sen blev det bättre men aldrig en sån WOW film.

Om Sex and the city 2 vet jag heller inte vad jag ska säga? Jag va väl inte sååå jätte hypad på att se den över huvudtaget på BIO tycker inte alls att sex and the city filmerna/serien är bio-filmer.
Sen plus så mins jag inte så mycket heller från den, kommer ihåg en mycket mycket snygg man i filmen oj oj vad het han var!!! grrr** Sen missade vi de 5 sista minuterna på filmen också skit störande men men soms agt mins inte så mycket av den?!!!

Nej nu ska jag avsluta här också måste vila en stund nu och sedan in i duschen o göra ss iordning, idag ska svärmor bjuda oss på middag eftersom Danne fyllde år förra veckan :)

Ha det så bra där ute.. puss o kram

Jag på sjukhuset försöker ge tummen upp haha

I bilen (glömde skriva att jag var på akuten på Östra sjukhuset och fick köra till gyn-akuten på sahlgrenska med kanylen i handen)


Lååååång update

Tjo Darling!
Loong time jag skrev nu,, =)

Har bla haft min älskade Therese här med hennes blivande. Riktigt trevligt :) woop woop nu ses vi snart igen börjar dra ihop sig nu 36 dagar kvar tills bröllopet :) Wiiie ♥

De kom i fredags eller nej vi kan starta med att jag fick ju en visning på BiskopsGården precis brevid Danne's mormor men vi tackade nej till den pgr av att det var så liten 3a på 60 kvm.. bor ju i en 2a idag på 65 kvm som vi redan tycker är för liten för oss tre, ska vi då flytta till en mindre lägenhet men ett till rum hmm nej..

Efter 1 vecka typ fick vi en ny visning på det området som jag hela tiden velat bo men jaa,, också en 3a fast på 83 kvm ringde killen för att få en visning men då har han åkt på semster så skulle han försöka fixa så jag kunde komma in iaf.. han skulle ringa tillbacks men han har fortfarande inte ringt tillbacks, ringde bovista (fastighetsmäklaren) och sa det att jag inte fått komma o kolla på lägenheten så hon sa att de skulle försöka boka en ny tid för visning men har fortfarande inte hänt något ?! grr hatar detta bolaget :@

men men skit samma hyran skulle bli svinigt dyr efter de renoverat hela lägenheten.

Har också varit nere i malmö för att fira min älskade MosterLotta på hennes 20+20 års dag :)
Mycket trevlig och varm kväll :) ♥♥ Tack moster för en underbar kväll ♥♥

Stannade bara i malmö över helgen ska ev. ner nu vecka 32 ?! Får se har ju fått reda på att jag kommit in på kursen som jag sökte till :) Vet ej om jag skrivit det tidigare men iag har kommit med så väntar på mer info om hur när var typ det börjar :) :)

Jaa som sagt i fredes förra veckan kom min älskade Therese med sin andra halva (den ena halvan ♥Lucas♥ fick tyvär stanna hemma med sin pappa men får snart se honom :))

Fredagen gjorde vi inget alls satt o snackade lite och så..
Lördagen bestämde vi oss för att åka in till Liseberg men så kom vi tänka på om vi skulle gå ut på kvällen så var det bättre att bara åka in till stan o shoppa/käka eftersom klockan var 14/15 om vi skulle åkte till Liseberg så hade hela kvällen gått,, Iaf.

Åkte in till stan käkade och tittade lite i affärerna. Efter det åkte vi hem o började göra oss iordning och drixka lite o så :) Wiii vilken härlig kväll :) Riktigt bra fylla och mycket trevligt umgänge ♥

tackar guud för polsk sprit ibland alltså :) varför ? jo för det inehåller Inget kräkmedel :) mao ingen var bakis så på söndagen drog vi iväg till Liseberg där turturduvorna åkte lite karuseller även min lilla prins fick åka :) ♥

Måndagen kom o de åkte hem :(
Men som sagt vi ses snart igen :) bara 36 dagar kvar ♥

Så denna veckan som gått då ?! Hmm har faktiskt inte gjort så mycket,, eller jooo
haha

jag och älsklingen hade ju som sagt 3års förlovning i tisdags så då åkte vi till Jensens och käkade goood mat efter det åkte vi hem så Liam fick springa av sig lite på gården. Efter det gick vi hem så Liam fick somna och vi satte oss framför tv'n och mös till Twilight OMG säger jag bara vilken fiilm ♥ ÄLSKA!!!!

Edward är ju bara fööör heet men samtidigt såå jäkla ful haha men tror det är hans ton/röst och de där intensiva ögonen ♥ wooop ♥
Så jaaa i onsdags blev det att vi tittade på New Moon också :) så nu längtar jag bara till Eclipse får väl gå o se den någon dag snart :) 

Jag Danne och Tomas ska gå och se Inception på måndag :) Hoppas det är något bra!! 
Nej nu ska jag avsluta här,, lägger upp lite bilder imorgon!!!


Puss o kram på er ♥

♥ Grattis till oss ♥

Idag firar jag och hjärtat 3 års förlovning :) ♥ Grattis till oss ♥



RSS 2.0