Foto på Liam från 16 dagar till tre veckor

Nej nu blev det sådär dåligt igen med uppdateringen hehe.. men har varit på "ärenden" varje dag nu sedan sist.. hehe.. Var på ikea och handlade lite smått o gott :P nej men en ny "tv-bänk/hylla" till sovrummet, julgranskulor på rean, champangeglas och en svinigt fin julgransmatta (ska ta foto på den och lägga upp) och sedan böev det lite annat smått o gott från ikea.. har även köpt nya skor till mig själv (äntigen) haha nu tänker ni säkert (ni som känner mig) men du har ju så mycket skor haha jaa det har jag men kan man få för mycket?! haha =P Nej inte enligt mig iaf.. Ojoj skor är livet.. En kvinnas bästa vän ;-) nej men har en satans mycket skor har ju inte plats med dem längre men men nu blev det iaf ett par fodrade reebokskor den klassiska modellen men fodrad.. åååh är såå förälskad i dem =) Sedan har vi handlat lite kläder till både mig Liam och Daniel och massa massa annat,, ååh vad jag älskar rean =D
Nej nu ska jag försöka springa ner och handla innan dem stänger.. men jag önskar er alla ett gott nytt år och snälla snälla snälla va nu försiktiga idag med raketerna och smällarna!!!!!!!!!!
Ta hand om er idag, många många MÅNGA bamsekramar önskar Sandra, Liam och Daniel.
Här har ni bilderna som jag skulle lägga upp.. kommer upp fler så fort jag fått utav mormor o morfar och min mamma och pappa =)


16 dagar gammal, 19 December
     

17 dagar gammal, 20 December
     

18 dagar gammal, 21 December
     

19 dagar gammal, 22 December
     

20 dagar gammal, 23 December


Tre veckor gammal, 24 December (Julafton)
     
     

+ foto med stolta morfar den 25e December
    

Sorry :$

Hej mina vänner.
Förlåt förlåt förlåt att jag inte varot så aktiv på bloggen den senaste tiden hoppas verkligen ni förstår att man är så insatt i lilla Liam nu och det är ju fortfarande en stor omställning för både mig och Daniel men guud vad man njuter av varje dag/minut/sekund =D
Vår lillkille blir bara sötare och sötare för varje dag =) ååh *hehe
nej men jaa,, det har ju varit jul =) Vi åkte ner till malmö jag Daniel, Liam och farbror Tomas (Daniel's bror). såå mycisgt det var att träffa familjen och släkten.
De två första dagarna vi åkte ner så sov vi hos min mormor o morfar och guud vad härligt det var =)
När jag va mindre så spenderade jag mycket mycket tid hemma hos dem och ju 'ldre man blivit så tyclte man ju inte det var så kul men guud vad mysigt det va att vara där de två dagarna. Och den sista dagen åkte vi hem till min pappa som för första gången fick träffa Liam =) och det var så mysigt att se hur han njöt (pappa då) thihi* lilla moffa =D
Ush saknar alla sååå mycket =( Saknar mamma jätte mycket också jul blev ju lite .. hmm jaa,, konstig men men.. jag åker ju snart ner igen så får ta igen julafton då =P
nej nu ska jag gå och sova.. klockan är ju snart 2 på natten.. måste sova.. men bilder kommer upp imorgon (förhoppningsvis) beror på om jag hinner.. Har lite att göra imorgon men om inte så passar jag på att säga redan nu..

.... GOTT NYTT ÅR PÅ TILL ER ALLA, jag önskar er en bra start på år 2009 och va rädda om er och se upp för alla smällare och raketer..

kram på er alla och god fortsättning

P.S ÄLSKLING TACK FÖR ATT DU GETT MIG EN SÅDAN UNDERBART FIN SON <3 ÄLSKAR ER SÅÅÅÅ MYCKET!!!

Liam 2 veckor + bilderna

Sorry att jag inte la upp bilderna på Liam igår men hade så mycket att göra och sedan glömde jag bort det..
Men här kommer bilderna iaf =) Visst är han underbart söööt?!!!!! =D


8 dagar gammal, 11 December (första badet)
     

9 dagar gammal, 12 December
     

10 dagar gammal, 13 December
        

11 dagar gammal, 14 December
     

12 dagar gammal, 15 December
     

13 dagar gammal, 16 December
     

Två veckor gammal, 17 December
     

(Nej Liam har inte rött hår som det ser ut på vissa bilder)

Liam 2 veckor idag =)

japp idag blir vår lilla stjärngosse 2 veckor =) tänka sig att för 2 veckor sedan så låg lilleman i min mage haha helt sjukt.
Men jag lägger upp bilder om en stund, ska bara ner o handla och äta lite,,

Puss o kram på er så länge

Förlossningen 3 December-08

Förlossningsberättelse:

Det hela började den 2a December, jag bestämmde mig för att åka in till förlossningen eftersom jag tyckte att lillemannen där inne rörde på sig mindre så jag åkte in för en koll så att allt stod rätt till därinne. Och allt såg jätte bra ut och bm frågade mig om jag ville bli undersökt och det var ju klart man ville ju veta om det Kanske fanns en "chans" att man öppnat sig något(?!), och 1 cm hade jag öppnat mig sa de, de frågade mig om jag ville ligga kvar men ush nej tänkte jag för det första så är jag inte speciellt glad för sjukhus och för det andra så hade jag fått ligga där ensam eftsrom de håller på att bygga om på förlossningen så får inte papporna stanna kvar och för det tredje så ville jag hem till min säng haha..

 

Iaf. vi åkte hem, vi bestämmde oss att Daniel's mamma skulle stanna kvar hos oss OM vi nu skulle åka in så slipper hon köra genom hela Göteborg för att komma igen så det var lika bra att hon skulle stanna över hos oss.. Så vi körde och lämnade av Daniel's bror hemma och sedan körde vi och handlade mat på Burger King, sedan körde vi hem till oss. Käkade och satt och snackade lite sedan gick jag och la mig vid 12 tiden tror jag det var.. Hade fortfarande värkar från och till men tänkte om det nu är på G så måste jag försöka sova lite,, lyckades somna och vid 4 så vaknade jag av att värkarna kom tätare och tätare.. Så vid 6 tiden väckte jag Daniel och sa nu är det dax vi måste åka in.. Och Krystyna (Daniel's mamma) hade vaknat av mina knystande. Så hon gick ner och körde fram bilen till entren och jag ringde mamma och sa att vi skulle åka in så hon var beredd på att köra upp (mamma bor i malmö). Så vi körde in och kl. 07.01 blev jag inskriven. Så jag ringde mamma igen och sa att det var dax och att hon skulle köra upp. Bm satte CTG och tittade hur mycket jag var öppen 5 cm var jag öppen och Liam's hjärtslag låg på 135 slag/min så allt såg bra ut. Sedan låg jag där halv sov och skrek till lite då och då haha* vid 07.45 kom bm in och frågade om jag ville ha någon smärtlindring men nej tack sa jag till allt förutom Massage ååh jag som ÄLSKAR massage tänkte guud vad skönt, hon har ju gjort detta massor av gånger så hon måste ju vara duktig och visst det var hon men värkar tog ju öven lite då och då så efter 30 min massage så ville jag inte längre. Så jag la mig i sängen igen och någonstands vid 10-tiden kom mamma. Ååh vilken underbar känsla det var när mamma kom, fick en sådan lättnad i kroppen =)

 

10.55 då gick vattnet, och bm sa att lilleman hade bajsat i vattnet så hon satte fast en "sladd (STAN)" på Liam's huvud för att mäta hjärtljuden eller vad det var.. Minns inte riktigt men det var iallafall för att se så att allt såg bra ut med Liam. Nu var det 1 till 3 minuter(då var klockan 11.20) mellan varje värk men värken höll inte i sig så länge så jag fick dropp som skulle göra så att mina värkar höll i sig längre men själv tyckte jag inte det blev någon skillnad, "sladden" från handen till droppet var ju helt vikt så tror inte jag fick i mig något dropp =/ men men...

 

11.32 kom världens finaste pojke till världen =D och han skrek direkt. Så jag fick honom direkt på bröstet och mitt lilla matvrak som han är började söka efter bröstet nästan direkt haha*

 

Och 11.44 kom moderkakan ut och den var hel och fin. Sedan vägde och mätte bm Liam och han var 50 cm lång och vägde 3165 kg helt perfekt =) min lilla pojke <3

 

Och efter 2-3 timmar så kom mormor & morfar & Amanda. De hade ju kört med mamma upp för att ta Amanda och för att se sitt barnbarns barn =) Och det var sååå mysigt att ha alla samlade där.

 

Sedan körde de hem vid 16-tiden och 17.28 blev jag och Liam förflyttade från förlossningen till BB och det var såå mysigt, då var det bara jag Liam och Daniel som låg och myste. Sedan vid 20 tiden kom Krystyna tillbacks med Babsia och Tomas så de fick se Liam. Sedan fick Daniel åka hem, som sagt eftersom de håller på att bygger om på förlossningen/bb så får inte papporna stanna kvar och de får bara stanna till 21. Så jag och Liam fick stanna kvar på bb ensamma =( saknade pappa Daniel gjorde vi hela natten, men han var hos oss redan klockan 8 på morgonen igen =)

 

Sedan frågae jag bm om vi fick åka hem den dagen(?!), hon sa att det kunde vi säkert men först skulle vi träffa en läkare. Eftersom Liam hade bajsat i vattnet så fick vi inte åka hem samma dag (som jag egentligen ville). Så vi fick träffat läkaren och allt såg bra ut. Så kl 15.09 blev vi utskrivna och fick åka hem. Och guud vad skönt det var att komma hem =) riktigt mysigt.

 


Så detta var hur vårt lilla mirakel kom till världen + lite till =)



Kort sammanfattning
*Jag gick 9 dagar över tiden alltså i vecka 41+1 kom vårt lilla mirakel
*Det tog alltså bara 4½ timme.
*De som var med under förlossningen var min mamma, Daniel och svärmor Krystyna
*Mamma hann precis upp innan Liam kom till världen.
*Jag använde inga droger eller lustgas
*Tyvär fick jag sy 6 stygn
*Och de som var och hälsade på var min mamma (mormor till Liam), Amanda (moster till Liam), min mormor & morfar (gammel mormor & morfar till Liam) och Daniel's mamma (farmor till Liam), Daniel's bror (farbror till Liam) och Daniel's mormor (gammel farmor till Liam)


HEJA KEVIN BORG!!

HEEEEEEJA KEVIN BORG!!!! *FYFAN VILKEN KILLE!!! HEJA HEJA HEJA!!!!!!


Idag blir Liam 1 vecka gammal =D

Ja idag blir vår lilla prins Liam EN VECKA *herregud vad tiden har gått snabbt!!! :-|
Många som skrivit och frågat efter fler bilder och så, så nu lägger jag upp bilder från hela veckan =)
Och sorry att jag inte skrivit på hela veckan, många som skrivit och frågat hur allt går osv. och allt går bara bra tack, anledningen till att jag inte skrivit eller lagt upp bilder eller så är för att jag tagit denna veckan med min nya lilla egna familj och få komma in i allt och bara mysa med mina två prinsar. Och det har verkligen varit UNDERBART jag är sååå kär =D
Liam är så snäll han äter skiter sover inprencip hela tiden haha.. Han är verkligen underbar!! =)
Men nu måste jag verkligen i säng. Och tack till alla fina kommentarer!!



Födelsedagen, 3 december
 
   

1 dag gammal, 4 december
     

2 dagar gammal, 5 december
     

3 dagar gammal, 6 December
     

4 dagar gammal, 7 december
     

5 dagar gammal, 8 december
     

6 dagar gammal, 9 december
     

En vecka gammal, 10 december
     

Äntligen har vår lilla prins Liam kommit <3

Jaaa, som många utav er redan vet så har vårt lilla mirakel ÄNTLIGEN kommit ut till oss..

Efter 9 dagar övertid så bestämmde sig vårt lilla mirakel att det var dax att mamma och pappa skulle få träffa honom =D

Så den 3e December klockan 11.32 kom vår lilla prins Liam till världen.
Med en vikt på 3165 gram och 50 cm lång är han verkligen en liten ängel.

Finns inga stoltare föräldrar än mig och Daniel!!!!

Nej nu ska jag gå tillbax till mina prinsar.


Visst är han fin?!!! Lägger ut mer bilder senare..


BF+9 -NU åker vi in!!

Hinner inte skriva så mycke. Har 3 minuter mellan värkarna.. Men lovade ju er att skriva innan jag åkte in.

:) NU åker vi!!!!

2 Dec-08 uppd. -Hemma igen

Heej kära ni!!
Nu är vi hemma igen, allt såg bra ut (tack och lov =D)
åkte ju in för jag tyckte han inte rörde på sig så mycket och vad tror ni jo när jag kommer in o lägger mig där på sängen och ska få kolla mitt ctg då börjar han full fart med sin gympa haha.. mitt lilla mirakel han är go han!!!

Men som sagt allt såg bra ut och blev öven undersökt och jag är öppen typ1-2 cm så det är skönt att veta, kanske det inte är så långt kvar då =) *Me hope!
De frågade om jag ville stanna kvar, men eftersom jag inte är såå värst glad för sjukhus och de håller på att bygga om på förlossningen så hade inte Danne kunnat stanna där med mig så jag ville åka hem. Lika bra jag får vila ut den sista tiden hemma i min egen säng. + Eftersom jag bara är öppen 2 cm så är det bara onödigt att jag tar upp en säng på sjukhuset som någon annan kanske behöver mer än mig.
Så nu är vi iaf. hemma och jag har käkat, tagit två alvedon och tagit ett varmt bad, trodde något utav det skulle dra ner lite på det men icke fort. lika ont =( men men skönt på ett sätt också..!

Men nu ska jag försöka sova lite.. (om det går har ju fruktansvärt ont men måste iaf. försöka och inte ligga här framför datorn)
´Men som jag sagt tidigare så ska jag försöka skriva här innan vii åker in ;-) Så ni som är undrandes om jag åkt in eller så är det bara att återkomma ;-) förhoppningsvis så åker vi in i dagarna

Nej, godnatt sverige sov så gott och dröm sött. Puss och kram på er!

2 Dec uppd. -Nu åker vi in för kontroll..

Japp,, ringde förlossningen nyss.. orkar verkligen inte med denna smärtan och eftersom inte lilleman rör på sig så myckt så blir man ju lite orolig så vi åker in på en kontroll för att se så allt ser bra ut och så..
Blir väl antagligen hemskickad ikväll igen så skriver mer sen hur det gått..

Puss o kram på er

2 December-08 -BF+8 värkar, värkar och värkar men ingen bebis =(

ååh Äntligen så kom jag in på bloggen, har försökt gå in hela dan.
nope ingen bebis än men har riktigt jobbiga värkar nu, dock inga som kommer så tätt men de håller i 5-10 min och gör FRUKTANSVÄRT ont, funderar på om jag/vi ska åka in ikväll på en kontroll?! Tycker inte lilleman rör sig så mycket.. men visst det brukar ju vara så på slutet för det inte finns så mycket plats men jaa.. men blir ju ändå orolig, så får se hur det är senare ikväll.
Annars har vi inte gjort så mycket idag tänkte att jag skulle ner och handla saffran till nya lussekatter men aa så fort jag reser på mig så får jag ont antingen så r det värkar eller så ör det nerverna i benen =/

Har ni hittat på idag då?

1 Dec- uppd. JAAAA SLEMISS!!!!! =D

hahaha skrev precis blogg om att slemproppen börjat gå så går man ppå toa 5 min senare så går den =D WIHOOO
Nu ska jag upp o gå massa massa så att vattnet kanske också går idag =) Thihi HOPPAS det blir av snart (idag)!!!!!!!


1 December-08 -BF+7 ÄNTLIGEN slemissen har börjar gå =D

Nej, inget igår iheller.. Men idag har slemissen börjat lossna så NU får man ju hoppas på att det inte är långt kvar.. haha börjat känna mig tjatatig nu men vafan det är inte kul alltså.. men går ju och längtar ihjäl sig.. Men men han kommer väl snart (i hope), har ju haft värkar och sammandragningar sedan halv 8 igår morse så maybe baby du kommer snart ?! =)

Idag har vi inte gjort så mycket.. satt uppe sent igår prg. av mina värkar och sammandragningar.. Satt med älsklingen och tittade på Andra Avenyn som vi missat 6 delar på.. haha guud vad ett program kan vara beroendeframkallande hehe* Men men somnade iaf. vid 4 inatt sen vaknade man några gången prg. av värkar men somnade om igen så gick vi upp vid 1 för att tvätta så nu äntligen är vi färdiga med tvätten och som vanligt bara en fucking maskin som fungerar :@ dom fixade den för 1-2 veckor sedan :@ grrrr blir så jäkla arg!!! och det jäkla torkrummet har varit "under service" i 2 månader nu alltså HALLÅÅÅ fucking Bovista (ursäkta mitt ordföråd men vafan blir så arg)
Men men nu får man hänga upp lite utav det som inte hann torka lite sedan ska man väl göra något att äta?!


RSS 2.0