30 September-08 (55 dagar kvar =))

Helloj alla!!! Nu har vi äntligen kommit hem men eftersom jag satt och skrev värsta långa inlägget precis om polenresan, men eftersom bloggen ska klydda som vanligt så gick det ju inte att "publicera" så skriver om polen resan imorgon. Idag iaf går vi in i vecka 33 =) det betyder alltså att den endast är 55 dagar kvar :O fatta det är mindre än 2 månader kvar =) ååh vad jag/vi längtar. Man känner verkligen nu att han knappt har någon plats där inne :( lille stakarn hehe..
Men nu ska jag sova.. Godnatt!!

Magen vecka 32


Magen vecka 32 framifrån

25 September-08 (60 dagara kvar =))

Tjenixen alla glada =)

60 dagar kvar nu =)
ååååh vad mamma och pappa längtar efter dig vår lille prins <3

Idag åker vi till Polen och nu känns det lite bättre att åka iväg för nu är det fint väder också så hoppas bara att det är fint i polen med så man inte åker från det fina nu.
Ska faktiskt bli jätte skönt att komma iväg några dagar.. ska försöka ta lite bilder så ska ni får se det "fina" polen haha =P
Men nu måste jag packa det sista.. Men jag önskar er alla en fortsatt bra dag och en trevlig helg!!
Puss o kram på er 

Bjuder på 2 bilder på mig själv, var ju ett tag sen jag la upp bilder på mig själv så..!


    
(klicka på bilden för större bild)

24 September-08 (61 dagar kvar =))

Hej hej!!
Allt bra med er? Ser att jag börjat få fler läsare =) Kul.. men hade varit roligare om ni skrivit något roligt i kommentarerna.. men men roligt att så många hittar hit =)


Vaknade för 2 timmar sen så känner mig fortfarande rätt så nyvaken hehe.. Men gud vad skönt det var att få sova, har fått sova hela natten idag =D happy!! hehe*

Började tvätta för en timme sen också ush hatar att tvätta finns inget tråkigare =/ men men om inte vi gör det vem gör det annars??! Kan ju faktiskt säga att jag har sådan pass tur som har Daniel han hjälper alltid till med tvätten så det är skönt =) han hjälper faktiskt till med allt här hemma.. Det är fördet mesta han som diskar (MEN det är också för att det baar är jag som lagar mat så då får han ta disken lite mer hehe* rättvisa var det här =P)

Gick in i vecka 32 igår ju =) ååh lillemannen kommer snart LÄNGTAR!!

Magen vecka 31



Magen vecka 31 framifrån


Hmm aa efter man tvättat så ska vi åka och lämna Cindy till babcia (Daniel's mormor (babcia på polska betyder mormor)) vi åker ju till polen imorgon jag Daniel, Krystyna och Tomas vi ska på bröllop =) kul ska bli kul och se hur "polska" bröllop går till nu har man ju snart sett allt hehe.. (var ju på konfermation i sommras) så det ska bli kul.. Men hmm.. känner ändå på ett sätt ingen lust alls.. har ju så fruktansvärt ont i ryggen och sitta så länge i bilen =/ Inte kul.. men aa vi får ta det lungt och stanna mycket.
ojdå måste ner i tvätten nu.
men ha en bra dag på er!!
puss och kram


23 September-08 (62 dagar kvar =))

Godmorgon everybody!

Just nu håller jag på att göra mig iordning ska snart åka till vårdcentralen och "undersöka" min onda rygg.. hoppas på att få bli sjukskriven så man slipper åka tilll arbetsforumet varje dag för att söka jobb.. fattar inte vrför en gravid kvinna i 8e månaden ska söka arbete??????! Det är ju förfan ingen som anställr mig nu.. och jag kan inte arbeta för den delen heller.. ba åka till arbetsforum o va där i ngn timme är som helvetet hur ska det då gå på ett arbete i 8 timmar??
Ajja sjukt värre =/ Hoppas jag blir sjukskriven för jag orkar verklgen inte mer.. har svinaont i ryggen och benen.
Men jag skriver mer sen.. måste kila iväg nu..

pusss och kram
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Uppdatering 23/9 klockan 17.30

Hmm.. sitter här mår PISS rentutsagt..
Skulle egentligen varit på ammningskursen idag klockan 8 imorse men den missade vi för att jag kunde som vanligt inte somna inatt pgr av min onda rygg och förvärkar.
men var iaf. på vårdcentralen och skulle kolla min rygg kom dit halv 10 ungefär (min tid var 10.45) men min idiot läkare kom ju såklart försent 30 minuter. grr..
Iaf. kom in och fick pratat.. och FYFAN vad sur/arg/ledsen jag är.. har gråtit hela dagen.
Jag gick ju till vårdecentralen för att få utlåtande ang. min rygg som min handläggare ville ha på arbetsförmedlingen.
Det ändå denna läkaren sa till mig var att jag inte hade ont och att jag verkligen INTE kommer bli sjukskriven o bla bla bla.. Hon tittade/undersökte inte mig elelr något utan det var hennes "svar" -du kommer inte bli sjukskriven du har inte så ont.. Jo du har kanske lite ont nu för att du är gravid men det går över.. Alltså VAAA hur fan kan hon sitta och berätta hur Jag mår? jag började stor tjuta för att jag kände mig så fruktansvärt kränkt vad säger hon då?
-Ammen nu får du faktiskt sluta gråta och svara på mina frågor.. Och då kunde jag inte hålla tyst jag sa till henne fattar du inte jag inte mår bra att jag har ont.. och jag svarar väl förfan på dina frågor.. men jag kan ju inte svara på någon om du inte ger mig någon.. Alltså fatta så jävla kaxig hon var. iaf efter många om och men så skrev hon ett "medicinskt underlag" som jag skulle ge till försäkringskassan så sa jag men jag har ingen "rätt" till några pengar från försäkringskassan varken föräldrarpenning eller sjukpenning hon där okej.. sedan gav hon mig papprena och sa att jag skulle gå till försäkringskassan och jag som inte är insatt i alla dessa sakerna gjorde ju som hon sa.. så jag fick dra mig ända bort till försäkringskassan också helt i jävla onödan. Hon på försäringskassan sa precis som jag sagt att jag inte var berättigad några pengar därifrån osv osv.. och när jag berättade hur illa bemött jag precis blivit utav min läkare så blev hon också upprörd och tyckte att det var fruktansvärt dåligt gjort.. för det första så har jag svin ont och gå hela den biten gör det inte speciellt lättare.. Alltså fyfan vad ledsen jag är.. känns som jag träffat djävulen idag alltså!!!!
Ska nog anmäla henne efter vi kommit hem från polen för sådär får inte en läkare göra.. eller??! Hon undersökte ju inte mig ens =/ hur fans ka hon då veta om jag har ont eller inte.??
Ajja orkar inte skriva/prata om det mer blir bara så upprörd.
Sen efter allt så åkte jag till kortedala för att gå på ett möte och är var man ju 1 timme förtidig så fick sitta och vänta i evigheter men men..
Men fyy vad ont jag har i kroppen nu.. känns som jag varit ute och arbetat i 2 dygn =/ är såå trött.. ush..

Såg ju på den Made of honor (brudens bäste man) härromdan och den var väl sådär.. känns som man redan sett den.. det var liksom en sådan klassiker som man redan i början fattar vad som ska/kommer hända.
och igår så såg jag äntligen på sex and the city filmen ååååh saknar verkligen serien.. filmen var väl sådär.. lite lång och man märker på skådisarna att det var film, alltså det var helt konstigt.. men aa den var bra iaf, men förlång.

nej nu ska jag gå och lägga mig i soffan och titta på våra bästa år.
puss o kram på er

går förästen in i vecka 32 idag =) ååh bara 8 veckor kvar tills bebis kommer =) Längtar!!
lägger upp bilden på magen senare ikväll eller imorgon

20 September-08 (65 dagar kvar =))

Hello!!!!

Inte så mkt som händer här inte.. Var på sjukhuset idag och hälsade på Dannes vänn.. Efter det åkte vi och handlade och sedan åkte jag, Danne o Tomas hem till oss och käkade pizza sedan har man inte gjort så mycket har tittat lit epå tv suttit o snackat och nu tänkte jag att jag ska lägga mig i sängen och titta på Brudens bäste man (made of honor). Har länge sagt att jags ka kolla på den men fortfarande inte blivit något av det så nu får man väl ta och titta på den eftersom Danne o Tomas står o meckar med mc'n.

Så natti natti på er.. hoppas ni haft en bra helg??!!! kram kram


19 September-08 (66 dagar kvar =))

Här är kläderna som blivande farmor köpte till lillen i Ungern =) är dom inte fina??
Klicka på bilderna för att förstora dom ;-)

                          

         

Bild 1: Blå hängsle byxor med tillhörande tröja
Bild 2: Fleesebyxa och munkjacka
Bild 3: 7 delat-set (hakklapp, mössa, vantar, bodie kort arm, bodie lång arm, 2 delad pyjamas)
Bild 4: 3 bodies
Bild 5: 13 bodies med olika motiv
Bild 6: 2 Lång armad tröja
-------------------------------------------------------------------
Måste ju också säga GRATTIS till  min kusin Martina som blir 23 år idag =)
GRATTIS!!!!!
-------------------------------------------------------------------
hahaha kolla in denna http://www.expressen.se/webb-tv/index.html?serialid=11780
kan man bli mer desperat?? hahaha ush..


18 September-08 (67 dagar kvar =))

Jaha.. idag vakna man klockan 8. Ringde vårdcentralen och beställde tid för min onda rygg.. Och eftersom dom inte hade tid förrens den 30e så fick jag en akuttid redan idag klockan 15. Och såklart skulle spårvagnen strula så jag kom några minuter försent iaf. gick fram till receptionen o betalade och fick gå och sätta mig och vänta på att läkaren skulle komma ut. Efter 20 minuter komer det ut en läkre o kallar in en annan patient och frågar om någon av oss andra heter Sandra jag bara ja.. han där ja du är sen du får gå och beställa en ny tid i receptionen jag baa :@ *kokade* jag va några minuter sen och du sitter inne på ditt rum hela jävla tiden. Fyfan vad sur jag blev :@ Så det blev inget läkarbesök idag.. och så klart så hade ju telefontiden gått ut när jag väl kom hem så får gå upp tidigt imorgon igen och ringa ush blir så sur för sånt..!!
Ajja efter det så kom svärmor och Danne o hämtade mig så åkte vi till en jobbmässa som vi tänkte vi skulle gå på men när vi kom tid så var det kö ända ut på gatan (alltså det stod typ 200 personer i kön) så vi sket i det. Så vi åkte hem igen och gick ner o handla lite.. Så nu håller man på med maten o gjort det i snart 2 timmar =S Håller på att göra bakpotatis och dom har varit inne i ugnen i 2 timmar nu  och fortfarande inte färdiga.. åååh är såå hungrig..
Nej nu ska jag fortsätta kolla på lyxfällan, o maten får vara klar nu så man kan sätta på Sex and the city snart också =) Äntligen så har den kommit med svenk text =D HAPPYY!!!!!!!!!!!!!! wihoo

Puss puss

17 September-08 (68 dagar kvar =))

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?

hehe aa
Vilka vitaminer tog du när du var liten?

SaniSol har jag för mig dom/den heter
Vad åt du senast?

Choklad med helnöt
Har du fått någon komplimang i dag?

Nej =( *snyft*
Har du varit med i en rättegång?

Nope
Är du polare med grannarna?

Självklart
Vilket språk pratar din mamma?

Svenska
Vilka länder har du bott i?

Bara sverige
När åkte du bil i mer än femton minuter senast?

Igår
Gay?

Nej
Har du däckat eller spytt för att du har druckit?

Nej vet vart min "gräns" går
Har du något husdjur?

Japp min älskade lilla katt Cindy =)
Har du varit på stranden?

Hehe aa men inte idag =P
Minns du din/dina musiklärares namn?

Japp, Christina hette/heter hon
Hur bra är din syn?

Bra
Har du varit på ett party?

Ja
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?

Hehe absolut INTE
Har du varit utomlands?

Japp =)
Vilket är det bästa bröllop du varit på?

Hmm.. har inte varit på så många men ska på bröllop nästa vecka i polen så ska bli kul och se hur det går hehe
Var är dina syskon just nu?

Hemma och sover hoppas jag!! hehe
Vad var den senaste drömmen som du minns?

Att jag Danne och våra familjer skulle ut och äta men så tappade vi bort varanndra så jag gick till någon som jag kände och där åt jag massa fetaost =/ haha alltså när jag sa att jag skulle gå för att leta efter dom andra så stoppade jag på mig massa feta i mina fickor haha.. tråkig dröm kanske men aa det var den jag drömmde inatt hehe
Vem ringde dig senast?

En telefonförsäljare från Vitalas jag var "utvald" haha hmm.. man känner igen det där, haha alltid lika kul när en telesäljare ringer haha jag börjar alltid prata om något annat så dom tappar bort sig haha.. sååå kul =P
Vilken tid gick du upp i morse?

Ingen kommentar =P det blev sent idag igen hehe
Vad ska du göra i helgen?

hmm,,, vet inte än får se vad den bjuder på =P
När var du riktigt sjuk senast?

Oj det var länge sen.. mer än 2 år sen =/
När såg du en kändis senast? Vem var det?

hmm,, det minns jag inte
Vad gjorde du klockan två i natt?

Försökte somna =/
Vad är det första du gör på morgonen?

Går upp och ger Cindy mat och gör ett glas Oboy till mig själv
Vad ska du göra efter det här?
Försöka sova så GODNATT på er!

puss o kram <3


16 September-08 (69 dagar kvar =))

Yeaaah idag går man in i vecka 31 =) bara 9  veckor kvar =) thihi
Min lilla buse sparkar och har sig jätte mycket nu, och håller gärna kvar sparken också hehe.. Han är för go min lilla prins där inne =)
Var på föräldrarkursen idag också och det var ritkigt kul, Danne var också mycket nöjd när vi gick därifrån. Efter det gjorde vi lite ärenden sedan åkte vi hem till svärmor åt frukost och prata lite. Vi skulle egentligen åka till sjukhuset till Daniel's vän som blev knivskuren i ett "gängbråk" i söndags, men vi sket i det för igår var Dannes vän där och polisen stod utanför hans rum så att ingen fick komma in förräns dom förhört honom,, Så vi visste inte om dom gjort det än så vi tänkte att vi väntar några dagar till. iaf.. efter frukosten och det så åkte jag hem och Danne stannade kvar. Så nu sitter man här helt ensam och tittar på tv. Ska snart värma lite lasangette som blev över från igår.. sdan blir det idol och sedan sängen med en film.
Nää nu börjar det onda igen (fogglossning), orkar inte skriva aj aj aj.. =(
puss o kram på er

Magen v.30


Magen v.30 framifrån

15 September-08 (70 dagar kvar =))

Wiiiie nu är det bara 70 dagar kvar =) ååh vad jag längtar!!!!!! Och imorgon går man in i vecka 31
wihoo det börjar närma sig =D =D HAPPY!!!
---------
Var ju förra veckan och skrev in min på arbetsförmedlingen så idag var jag på möte hos min nya handläggare.. tackar gud att jag fick henne hon var verkligen underbar. Är ju som sagt arbetslös och vill inget hellre än att jobba men det är ju så jäkla svårt att hitta något nu när jag är gravid och speciellt nu när det bara är 2 månader kvar tills lillen kommer. Så hon frågade hur jag mår och så och jag sa som det var att jag mår till och från att jag har svin ont i min höft och väldigt trött. Egentligen skulle hon boka in min på en arbetsträff som dom ska ha nu den 18e men det struntade hon i för hon tyckte att det var lite onödigt att boka in mig och sedan så kan jag ändå inte jobba. Så hon sa till mig att gå till läkaren och få ett utlåtande från dom och sedan återkomma och därefter skulle vi göra en vidare planering. Så nu ska jag ringa till vårdcentralen imorgon och få en tid så jag kan få gå och kolla min rygg.. för detta går snart inte längre.. Har sååå fruktansvärt ont visa dagar/tider.. Och nu har foglossningen också börjat så allt kommer på en och samma gång.. Och har lite småvärkar till och från hela tiden också.. Men men får se vad läkaren säger. Efter af var vi och lämnade in moderskapsintyget hos fk =S hade helt glömmt bort det elelr rättarsagt jag visste inte att jag skulle lämna det till dom fast att jag inte arbetade min bm är inte så bra på att förklara vissa saker.. Ajja på fk så sa hon att hon skulle skicka/ge det medetsamma eftersom det inte är så lång tid kvar nu.. Efter allt så åkte vi hem och gick ner och handlade. Sedan hem och började med maten blev lasangette idag mm..gott gott =) Tänkte jag skulel göra kladdkaka idag igen men orkar inte.. Lillen har sparkat som f*n idag han har verkligen börjat få in såna fullträffar och håller kvar dom också skit länge så hela magen stramar som f*n hahaha.. ont men mysigt =) haha Imorgon ska vi på föräldrarkurs, spännande =)
Nej nu ska jag hoppa in i duschen sedan blir det läggdags ska upp tidigt imorgon. Puss o kram på er

12 September-08 (73 dagar kvar =))

Ush fy vad trött jag är =/ Somnade inte förräns vid 6 imorse och sedan var det upp igen vid 9 för man skulle till barnmorskan. Men allt såg bra ut hjärtslagen låg på 140 slag/min och mitt magmått låg på 26 cm. Efter det gick vi hem och sedan har jag bara legat på soffan och degat under täcket.. Är så fruktansvärt trött men vill inte sova än för då vaknar man väl inatt=S nej orkar inte skriva mer.. Ha en bra helg på er.. kram kram

11 September-08 (74 dagar kvar =))


Videon från vårt ultraljud den 1 September-08 (vecka 29)
Mammas och pappas älskling, vi längtar såå efter dig



Är han inte fin?
Vårt lilla mirakel, ååh kan inte sluta titta på honom..

♥♥ Längtar såå ♥♥

10 September-08 (75 dagar kvar =))

Namn: Sandra
Husdjur: Katten Cindy
Familj: Fästmannen Daniel, och lilla Liam i magen som beräknar att titta ut i November, Mamma Helene, Pappa Thomas, Pappas fru Marlene och syskonen Gabriella, Cecilia, Alex, Billy, Amanda och Max
Kroppsdel du har mest nytta av: Mitt huvud
Kroppsdel du tycker bäst om: Just nu är det min gravida mage annars min rumpa =)
Jag sover: Det varierar varje dag
Djur jag är lik: Katt =P haha
Tror du på något? Aa något finns det väl
Frisyr: Just nu är det uppsatt (skönt att få bort håret från anisktet) men det varierar
Hårfärg: Mörkblond just nu med en hemsk utväxt, måste omfärgas sen efter graviditeten hehe
Ögonfärg: gröna
Längd: 1.65 cm
Vikt: Min "normala" vikt är 48-49 kg men just nu visar vågen på 58 kg (är i vecka 30)
Skostorlek: 36 och 37 beror på skorna och märket
Gillar: Finns mycket
Ogillar: Krig, död, orättvisa
Favoritmat: KÖTT KÖTT KÖTT HAHA, kött, pommes och mögelostssås MUMS
Favoritglass: Choklad
Favoritdessert: Just nu kladdkaka =)
Favoritpizza: Vanlig med tomat ost skinka och gärna med vitlöksås och mildsås =) MUMS
Favoritdryck: Coca Cola
Gillar du godis? Ja, men äter inte det så ofta
Isåfall vilken sort?  lakrits och choklad
Favoritdrink: Lumumba (vodka med oboy)
Favoritfilm: Walk the line helt klart ;-)
Favoritdag: Just nu är det tisdagarr då jag går in i en ny gravidvecka =)
Favoritklädesplagg: Just nu mjukiskläder
Favoritbok: Såld med Natasja T , Vera Efron
Musiksmak: Gillar det mesta
Favoritdoft: Hugo Boss -Deep red
Favoritblomma: Ros
Öl eller vin? Beror på
Liknar du en kändis? Sarah Jessica Parker från sex and the city säger många =)
Senast köpta skiva: Det var så länge sedan så jag minns inte hehe
Senast film på bio: Batman-The dark night
Bästa låten i världen: Jus ni är det Katy Perry - I kissed a girl
Senast lästa bok? Kommer inte ihåg??
Favoritförfattare: Ingen speciell
Skriver du dagbok? Bloggen är min dagbok
Bästa årstiden: Alla förutom höst hehe.. så grått o trist då
Älsklingsfärg: Har ingen speciellt men brunt gillas ;-)
Vad ville du bli när du var liten? Advokat
Blev du det? Nej haha
Brinner för: Min egna lilla familj och självklart min mamma pappa och hela tjocka familjen/släkten
Sportbil eller familjebil? Gillar när det går snabbt så sport ;-)
Katt eller hund? Både och men katter är mer sköna eftersom dom är så självständiga
Har du nån nojja? Måste ALLTID kolla dörren varje kväll innan jag går och lägger mig (fast att jag vet att den är låst)
Fobier? Höjd-skräck
Deppig eller glad? Hormonerna spelar fnatt med en ibland så ibland är man super glad och 2 minuter senare så kan man må piss dåligt
Politiskt insatt? Nja sådär
Värdesätter du ärlighet? Självklart!
Är det okej med vita lögner? Beror på vilken grad, små vita lögner är okej
Känner du en mytoman? Hehe aa tyvär...
Har du pojkvän/flickvän? Aaa min älskling Daniel <3
Är du kär? Ooh ja,, och blir det mer och mer för varje dag som går
Hur tidigt stiger du upp? Det varierar
Är det bra eller dåligt? ...
Vem/vilka vet mest om dig? Daniel och min mamma
Gillar du att slåss? Ush nej hatar våld, MEN det kan va bra att gå och boxas någon gång så man får ut det aggresiva ;-)
Vad har du på dig just nu? Blå Adidas byxor, svart linne och en svart tröja över
Ikväll ska du: Titta på några avsnitt av Våra bästa år sedan sova
Hur många bilar har du/ din familj:  Ingen,, pappa 2 mamma 0 hehe...
Hur många biologiska syskon har du? Har 6 småsyskon som egentligen inte är mina "Helsyskon" men för mig är dom allt <3
Isåfall, vad heter de? Gabriella, Cecilia, Alex, Billy, Amanda och Max
Hur många timmar sover du per natt? Varierar
Vem är snyggast i världen? Jag =P haha.. nej men jag vet inte
Vad är du allergisk mot? Pollen
Ska du duscha idag? Aa en snabb dusch innan jag går och lägger mig
Vad är det för veckodag? Onsdag
Vad är det för datum idag? 10 September-08
Vad gör du nästa år? Nästa år börjar jag kanske plugga efter mamma-ledigheten.. får se.. tar en dag i taget
Målar du naglarna? Japp
Vad luktar det hos dig just nu? Vet inte.. näsan är lite täppt =( så känner inte så mycket.
Är du uppväxt i stan eller på landet? Stan
Har du utländska föräldrar? Mamma är svensk och Pappa är tysk
Gillar du att laga mat? Ja det kan vara kul ibland
Märkeskläder eller secondhand? Blandat
Vem är snällast just nu? ..??
Var har du ont? Revbenen som lillen tycker om att ha foten på hehe..
Använder du hårspray: Ibland
Kan du stå på händer?: Nej
Vänster eller högerhänt? Höger
Bästa skönhets tipset? Tvätta ansiktet varje kväll och morgon och smörj in dig efter med fuktighetskräm
Bästa party låten att komma igång med? Festar inte nu så har ingen just nu..
Hur många Jens känner du? 1
Hur många Emma känner du? 1
Hur många Lars känner du? 1
Känner du någon som heter Casper? Nej
Om ja, vill du lära känna Casper bättre? ..
Vad tycker du om idrott? Det kan vara kul
Gillar du att fotografera? Ja, men hade varit roligare om man haft en bättre kamera
Gillar du musikaler? Ja
Tränar du? Nej
Har du bra kondition? Nej
Gillar du ketchup? Ibland hehe
Sushi eller hamburgare? Hamburgare
Små eller stora bokstäver? små
Är du bra på att måla? Ibland =)
Vad har/hade du mvg i? Ingen kommentar haha
Vad har/hade du ig i? Ingen kommentar haha
Är du stud? nej
Gillar du konst? Lite
Favoritmålning? Ingen....??!
Om du fick välja ett äventyr vilket skulle du välja då? Vet inte åka till en öde ö kanske ??!
Har du åkt luftballong nångång? Nej verkligen inte haha,, höjd-skräck
Om inte; skulle du vilja det? Nej tack!!
Har du utövat nån extremesport? Gick på boxning förrut
Har du någon tatuering alt. piercing? Japp tattoo 1 gång och piercing ett antal gånger hehe..
Har du magmuskler? Klart ;-) haha =P
Använder du smycken? Japp
Favoritinredningspryl i ditt hem: hmm.. mina julpynt.. älskar julpynt =)
Var du glad igår? Ja
Vad gör du just nu? Skriver på denna lista och tittar på CSI
När grät du senast? Iförrgår hehe
Barn: (alt.) älskar barn / älskar göra barn: Älskar barn
Pluggar och vill bli: Pluggar inte men vill börja men vet inte ritkigt på vilken linje/utbildning??!!


Ååh där va den slut hehe det var på tiden =) Nu ska jag snutta.. Godnatt


9 September-08 (76 dagar kvar =))

yeaaahyy =) Går in i veck 30 IDAG =) wihoo 10 veckor kvar LÄNGTARR!!!
Har även börjat få lite förvärkar, =) nu känner man verkligen att det börjar närma sig. Och lillkillen ligger och sparkar där inne som aldrig förr mitt lilla hjärta <3.. men han har börjat få jätte mycket hicka nu på sistonde =/ förstår inte varför =/ jag äter inget annorlunda än vad jag gjort tidigare =/ men men.. skönt iaf. att man känner av honom iaf =) Min lilla prins<3
---
Idag har vi inte gjort så mycket var och pratade med en studievägledare om olika skolor och utbildningar, men inget man tände på.. Men men.. Juste svärmor kom ju hem från sin resa i förrgår, och GUUUUD vad söta kläder hon har köpt till lillkillen såå sööta.. Lägger ut bild sen på vad vi fick.. Det var inte lite precis hehe =)
Nej nu ska jag titta klart på So you think you can dance.. kram på er!!

Magen v.29


Magen vecka 29 framifrån


8 September-08 (77 dagar kvar =))

Gick upp vid 10 tog på mig vid 11 kom svärmor och hämtade mig och älsklingen. Åkte till arbetsförmedlingen så jag kunnde skriva in mig.. sedan åkte vi till kyrkogården och la blommor och tände ljus för Roman (en vänn till Danne's familj) som gick bort förra året (2007-09-08). Hann tyvär bara träffa honom en gång innan han gick bort, men den lilla stund jag träffade honom märkte jag direkt att han var en härlig man. Vila i frid Roman <3 Du är mycket saknad.

Just nu sitter jag hemma hos svärmor och har precis tittat på kristallen. Tycker det va fel "årets bästa program" som vann.. jag röstade på andra avenyn men nej hjälpte inte =( En gammal arbetskamrat till mig är med i serien =) Fortesa Hoti heter hon, hon spelar Roxana Nilsson =)

nej nu ska jag vara lite social.. hehe..
puss o kram på er

7 September-08 (78 Dagar kvar =))

Blev ingen promenad idag.. blev istället att vi låg kvar i sängen och mös istället =) Mysigt!!!
Älskar verkligen att bara ligga och mysa.
Nu sitter man här och ska snart börja med maten tänkte jag.. vet inte riktigt vad jag ska göra än har tagit fram köttfärs men vet inte vad jag ska göra med den??! Köttfärsås eller Lasangette??? Hmm thats the question.

Alltså det är helt sjukt vad världen börjar förändras jag är en sådan männsika som är inne och läser aftonbladet Varje dag.. och varje dag nu dom senaste två veckorna så har det stått om massa olika orkaner.. Alltså vad händer med jorden? Är så jäkla rädd att jorden ska gå under eller liknande snart för så mycket skit den får stå ut med. Hahaha låter sjukt men det är ju sant.. tänk efter vi har knappt något ozonlager kvar.. När det försvinner hur ska vi klara oss? Vi människor borde tänka lite mer på våra framtida barn och deras generation, hur vill vi att våra barn ska växa upp? Vill vi att dom ska leva länge? Osv osv.. alltså allt hänger på oss, människor. Många tänker men vadå vad hjälper det om jag åker kollektivt, vad hjälper det om jag kastar det i papperskorgen osv osv.. MEN TÄNK OM ALLA SKULLE TÄNKA SÅ??!
Du/jag/din mamma, pappa och din familj är också en hjälp vi ALLA måste hjälpas åt för att kunna förbättre världen.. Det hjälper inte bara med EN person..!!! SÅ ni som tänker att du inte gör någon skillnad tänk om du hjälper inte bara dig själv till att leva längre utan även din familj, vänner och dina framtida barn och deras barn.
Visst okej ska inte sitta här och predika för jag gör mycket fel själv men jag försöker iaf. Jag tänker på det och försöker förbättra mig för min egen skull och mina barns skull och deras framtid.

=S oj då vart kom det ifrån haha.. jag är sjuk ibland men aa tycker bara att det är fel att vissa människor tänker så.. Det är ju faktiskt framtiden vi pratar om. Det som har hänt har hänt men innan det är försent så måste vi hjälpas åt och göra denna värld till en bättre. Min åsikt iaf..
Nu ska jag börja med maten haha..

Kram på er

6 September-08 (79 dagar kvar =))

hello!!!

Inte skrivit på några dagar.. har inte mått så bra.. =/  har ju känt nu ett tag som jag ska bli sjuk men det bryter aldrig ut =S
Hatar att vara sjuk men jobbigt att gå såhär också,, men men har inte gjort så mkt.. har vartit på lite möte och idag var vi och handlade lite. Imorgon blir det sova länge sen ska jag och älsklingen gå en promenad har vi sagt om nu vädret tillåter =) 


Idag har man gått 201 dagar gravid =) haha sjukt.. Nu har vi bara 79 dagar kvar =) wiiie gud vad jag längtar.. Alltså finsn inget jag längtar mer till. Längtar efter att få träffa vår lilla Liam såååååååååååå mycket. Mamma's och pappa's lilla mirakel.

nej nu måste jag dra mig tillbacks, har bakat kladdkaka idag med den blev ju en hitt sist så passa på att göra ne ikväll också som vi kan ha till filmen vi ska titta på nu.. (vi ska kolla på Arkiv X's nya I want to belive)

Ta hand om er där ute!! kram kram


3 Spetember-08 (82 dagar kvar =))

Aaa här har det inte hänt så mycket idag.. har mest legat på soffan och mått riktigt dåligt =/ Känns som jag ska bli sjuk och har kännt så nu i några veckor men det slår aldrig ut =/ Ajja hoppas det håller i sig några månader till.. Peppar peppar.

Satt och tittade på Idol innan alltså är det någon mer än jag som tyckte att det söög riktigt mkt?? Dom visade ju knappt dom som sjöng dom visade ju bara juryn =/ hoppas det är bättre nästa gång.. För detta var riktigt tråkigt.. Och juryn har jag ingen kommentar om, saknar den gamla eller så är det för att man är så van vid dom gamla. Ajja hoppas det är bätte nästa avsnitt!!

Nu börjar sex and the city så bye bye =) Kram kram

2 September-08 (83 dagar kvar=))

ush fyyy vad mätt jag är haha.. har precis ätit en full tallrik med pasta carbonara, innan dess också så gjorde jag kladdkaka så det blev det till efterrätt idag MUMS första gången jag gör det själv och guud vad god den blev =)
mums mums..

sitter nu och läser om denna "mordbranden" eller vad man nu ska kalla den i London på den miljadärsfamiljen, det som hände för några dagar sedan, ush det är så hemskt... nu har dom ju hittat övervakningsvideona och sett att det var pappan själv som gjorde allt själv =/ ush fyy han måste verkligen ha mått riktigt dåligt hemskt hemskt.. må dom vila i frid!!!
(Länk för att läsa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3230933.ab )

Vaknade med världens smile idag =D hehe.. Danne kom in och väckte mig och då vaknade lillen också han börja sparka och sträcka på sig och det kännes så anorlunda idag att vakna upp än vad det gjorde igår.. Idag kunde jag kalla honom för Liam igårmorse var det "bara" älsklingen..  Det är helt sjukt vad jag älskar min ofödda son redan. Tänk vad sjukt det är att man kan älska en person som man Aldrig har träffat hehe.. ååh vad jag älskar honom <3 mammas fina pojke som jag brukar kalla honom =)  Vill att det ska vara november imorgon så jag kan få ligga och mysa med mitt lilla hjärta <3
är jag tjatig?? haha.. sorry vet att jags kriver samma sak 15 ggr men ååh jag är så förälskad =D
Ajja jag ska sluta tjata och gå och mysa lite och äta mer kladdkaka =) haha.. ha det bra där ute!!

Puss & kram

1 September-08 (84 dagar kvar =))

Idag är det ny månad och ny vecka =) Är i vecka 29 idag och har gått in i månad 7 =) Wiiee det börjar närma sig =) =)
idag var jag och älsklingen på det efterlängtade ultraljudet =) ååh vår lilla älskling är så fin.. Och vi tog reda på könet och det är en liten prins där inne i min mage =) åååh vår lilla Liam, mamma och pappa längtar sååååå mycket efter dig <3
Vi tog ultraljudet på dvd så nu ska jag försöka lägga in den på datan så inom kort lägger jag in inspelningen här så ni kan får se =)

Efter vi vart på ultraljudet så åkte vi in till stan för att byta spårvagn men jag kunde ju inte hålla mig var baa tvungen att gå in och köpa några killkläder =) Är dom inte föööör söta =)

Beige munkjacka, och blåa jeans


Ljusblåttset munkjacka och byxa och vita+ljusblå+mörkgrå strumpor


Är sååå glad över inköpen idag =) längtar baa tills vi har lillen i dom =)
och som sagt allting såg jätte bra ut...

Mätningen från idag:
BPD (huvudmåttet):
75 mm
Femur (lårbensmåttet): 53 mm
AD (magmåttet): 73 mm
Vikt på älsklingen: 1142 gram
Placentaläge (livmodern): Bakväggen
Fosterläge: Huvud (neråt)
Fostervatten: Normal fostervattenmått
Utlåtande: Kommer på egen begäran U-ljuds profil u.a. En pojke ses sonografiskt

Magen från vecka 28


Magen v.28 framifrån


 


RSS 2.0