Happy!! =)

Helloo =)
Nu är jag HAPPY haha,, mötet jag var på idag gick bra, och sedan åkte vi iväg för att titta på mobilen och belive me den var verkligen SNYGG så nu ligger skönheten här brevid mig och jag är såååå glad över den :)  tack svärmor <3
Det var bara det jag ville skriva haha.. nu ska jag snart hoppa i sängen så GODNATT gott folk sov gott

Var ju tvungen att prova kameran på mobilen också och see vad bra den är =D ÄNTLIGEN kan jag ta bilder på lillhjärtat igen =)



090225

INte skrivit på ett par dagar nu =/ har verkligen inte orkat, men det har ändå inte hänt så mycket ändå..
Blev ingen stan den dagen jag gick in och la mig jag med haha men dagen efter åkte jag och Danne in till stan och han hittade ett par skor som han la undan men han ville prova dem i en mindre storlek vilket de inte hade så vi åkte till Partille igår och provade dem om dem satt bättre så yepp skor fick älsklingen igår :) Snyggelisnygga;-)
Ska jag köpa mobil som sagt och har lääänge varit inne på denna..

Sony Ericsson w595

Men efter ha läst resensionerna om dem så sa jag nej får hitta någon annan..
Så hittade jag denna som har precis ALLT det jag är ute efter stor display, mp3, minnesexpansion och en bra kamera så tror faktiskt att det blir denna...


LG KC550



Så idag lite senare blir det att vi drar iväg och tittar på mobilen och ser om den är lika fin/bra i verkligheten :)
Nej nu ska jag dra mig tillbacks, ska snart på ett möte.
Men ni får ha en fortsatt bra dag puss o kram


090222

hej hej

Igår var vi ju på restaurang med svärmor, Tomas gott gott. Skulle ju gå till Athena men när vi väl kom dit så hade de inte öppnat än och eftersom jag inte satt på Liam sin overall så kunde vi inte vänta ute i hellr för det snöade och var kallt så vi körde bort till Mykonoz istället som ligger på Linnegatan. Har ätit där förut och dem har verkligen en såååå good Souvlaki =) Mums*
Efter vi ätit så åkte jag och Liam hem och Danne åkte med hem till sin mamma. När jag och Liam kom hem så vaknade Liam direkt också var han vaken ända till 00.30 han ville verkligen inte somna fast att han var sååå trött och knappt kunde hålla ögonen öppna haha. så det var därför jag inte kunde skriva igår..

Idag vaknade vi först klockan 6 imorse av jävla snöbilen, dem är ju helt jävla sjuka huvudet hur fan kan de hålla på och väsnas så tidigt på morgonen???!! Det är 3e gången nu.. vi bor ju på 4e våningen och det låter som världens åskoväder här uppe när de tar bort snön då undrar jag hur det låter för dem på första våningen? FYFAN tycker synd om dem.
Efter 20 minuters "skottande" (eller vad det heter) så kunde vi somna om igen och sedan vakna vi vid 11 igen har varit vaken sedan dess men nu somnade Liam så funderar på om ja ska göra mig iordning och åka in till stan?! men samtidigt som jag är sååå fruktansvärt rastlös är jag sååååå trött också :/ hmm får se hur jag gör..?!


Svärmor bjuder på middag

Halloj!! :)
Allt bra med er?
Här är allt bara bra nu igen, har mått lite sisådär nu i några dagar men nu är allt löst och såå så =) Nu är man glad igen.
Igår kom Krystyna (Dannes mamma) hit så vi satt o prata lite också ville hon bjuda ut mig och Danne på middag idag så vi ska snart sticka iväg till Athena en grekisk restaurang ush vad gott det ska bli :) Mums*
Också satt vi och snackade om skor och mobiltelefoner.. jag har ju pratat nu ett tag att jag ska köpa ny mobil så tänkte jag göra det denna månaden men eftersom elräkningen kom nu och ligger på 1400:- :O Fattar fan inte hur den kan vara så hög???!!! Vi går alltid och släcker här hemma och vi har knappt varit hemma i jul :S men när jag kollar på räkningen så har de gissat på att vi kommer använda 2 ggr dubbelt så mer el i december och som sagt vi var knappt hemma då så tror jag kommer få tillbacks pengar?! Ska ringa dem och höra, för mig lurar man inte!!! men men iaf så eftresom den räkningen är så hög så kan jag inte köpa mobil denna månaden men så sa Krystyna men du fyller ju år snart så om du vill så kan du få din födelsedagspresent nu istället(?!) så jag får 1000:- nu den 25e så nu kan man köpa sin mobil ändå denna månaden :) Happy!!
Men nu vet jag inte vilken jag ska köpa? Har några jag funderar på men får skriva mer sen för nu kommer svärmor.

Puss och kram på er

BVC idag

Godmiddag mina sötsaker =)
Igår hos läkaren gick allt fin fint :D Efter läkaren så åkte vi hem och käkade sedan kom Krystyna och hämtade oss så vi körde hem till Danne's mormor för att hämta Cindy (vår katt). Så där satt vi en stund kom hem mådde piss =/ Vet inte vart jag ska bli av men men det löser sig väl??!!

Ajja...

Idag vaknade jag och Liam vid halv 9-9 tiden gick upp och tog på mej och Liam sedan gick vi ner till bvc och vägde lillprinsen nu väger han 5670 gram och jag gissade på 5500 gram så det var nära :) Nästa gång vi ska dit(2/3) ska Liam få sin första vaccinationsspruta oj oj oj hehe.. Hatar verkligen sprutor men får väl försöka visa mig stark för Liam, för han ska inte bli rädd för dem också.

Jaaha nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.. Är jätte trött =/ tror det är vädret?! Har ju snöat hela dagen igår och idag så man blir lite seg för man kan inte göra så mycket =/ Funderar på om jag ska åka in till stan och handla hjulskydd till vagnen? Nu när det är så mycket snö ute så drar man ju med sig hela vintern hem så man har 4 stora vattenpöllar vid varje hjul haha.. Nej får väl dra mig nu men ni andra får ha en fortsatt bra dag och en trevlig helg. Puss och kram

♥ Mammas älskling 19/2-2008

090219

Halloj mina vänner!!!
Idag gick man upp vid 10 tiden och nu har man suttit här i 1½ timme haha var meningen att jags kulle sminka mig och kolla bussen bara men har fastnat haha.. Ajja får väl ta och börja göra vid mig nu.. Ska snart dra iväg..
Lilla Liam ska gå till fabror doktorn idag (inget allvarligt). Nej ush kan inte skriva mer nu men ska Försöka skriva mer ikväll efter vi kommer hem?! Liam har börjat vara uppe nästan hela dagarna nu så hinner inte skriva så mycket.. Men som sagt ska försöka :)
Annars får ni ha en underbar dag. Puss och kram på er

090218

Godmiddag mina vänner!!
Idag vaknade jag och Liam vid 10 tiden men gick och la oss igen efter 30-40 min och sov till halv två ungefär. Sedan dess har vi suttit och sjungt, lekt och busat haha det är så underbart och se honom skratta ååh min älskade lilla son älskar dig sååå fruktansvärt mycket <3

Min son Mitt ALLT

Var inne och kikade på "Blivande Fru X" blogg och där hittade jag denna länk http://www.landybridal.com och jag bara säger HERREGUUUD vilka klänningar de har och billiga men precis som blivande fru x skrev så vill man ju veta om det är någon annan som beställd därifrån?

Nej nu ska jag ner och handla måste handla. Men ni får ha en fortsatt bra dag puss o kram på er

Resan i Stockholm

Hej där ute i kylan.
Nu är vi hemma från Stockholm och fyyför vad tråkigt det är :( saknar de redan :( ajja får åka dit fler gånger.
Tänkte berätta lite vad vi gjort.. 

Torsdagen när vi kom så gick vi nästan direkt ner och handlade hårfärg till mig så nu är man inte gul/blond/vit längre i håret haha=P Efter det så kom Mickis(Therese's lillasyster) och hennes söta lilla flicka Embla, ååh detvar så kul och få träffat dem med :) Också kom ju även Elin Ricki's lillasyster. Så jag började färga håret medans de andra tjejerna bakade kanel-/vaniljbullar. Sen gjorde vi inte så mycket mer.

Fredagen gjorde vi heller inte så mycket tog det mest bara lungt.

Lördagen var det alla hjärtans dag och Lucas namngivelse :) Det var verkligen jätte trevligt. Efter det gick vi hem så Elin och Danne(gudfadern) följde med hem så vi lagade mat och satt och spela kort och pratade trevligt trevligt. Hehe älsklingen blev sjuk under "dopet" så direkt när vi kom hem så gick han och la sig och sov hela dagen ush stakare hehe han va helt borta men tur att det bara var "en-dags-kräksjuka". Glad är man iaf att jag och Liam klarade oss för Ricki blev ju sjuk på torsdagen och det höll också i sig en dag sen vart det Therese och Lucas tur och sedan Dannes men jag och Liam har hållt oss friska :) Tack och lov! hehe

Men men söndagen var vrkligen en såndär slappe söndag gjorde inget alls gick ner vid 7tiden på kvällen och handlade lite mat sedan hem käkade sen var det typ redan sängdax så det var inte mycket som hände.

Sedan igår måndag så åkte vi hem :( tråkigt men som sagt så får vi ta och åka upp igen och inte låta det gå så lång mellan gångerna. Och de får även komma ner till oss :)

Nej nu orkar jag inte skriva mer. ska nog gå in i ett bad nu innan Liam vaknar.
Här är lite bilder från vår lilla tripp iaf =)

Liam, Lucas och Jag


Liam och Lucas



Jag bakifrån haha påväg hem från namncermonin


Lucas busar med Liam *sötnosar <3


Liam har börjat snutta på sina fingrar jätte mycket hmm hoppas han inte är tidig med tänder =/


Liam i sin vagn nyvaken


Liam i sin vagn nyvaken och glad =)


Jag och Therese ush som man ser ut men men ända bilden på oss tillsammans

Therese, Jag och Danne påvä till pendeltåget


Nikita(Therese och Ricki's hund), Ricki, jag och Liam (i vagnen) står och väntar på pendeln


 

Sådär det var allt haha har även gjort ett videoblogg med Tessan som jag ev. kommer lägga upp sen haha får se hahaha det är såå jäkla pinsamt då jag bara sitter där och håller med vad Therese säger haha när jag väl öppnar munnen så är det ingen vettigt jag säger hahah blondie :P

Men men nu får ha det så bra där ute puss och kram


 


Äntligen i Sthlm =)

Yes nu är vi i Stockholm/Nynäs.. =D
Kom igår vid 10-11 tiden. Tågresan gick bra, Liam sov hela resan :) Han var den ända som som något hehe både jag och Danne hade inte sovit något på natten och tågresan blev det ingen sovande heller (kan inte somna när det finns så mycket okänt folk runt omkring mig) men Danne sov i 3-4 timmar när vi kom hit. Men jag var vaken hela dagen igår också så jag hade varit vaken i mer än 24 timmar igår när jag gick och la mig =/ Fattar inte hur jag orkade??! Men men såå jäkla kul det var att ÄNTLIGEn få träffa min lilla gumma Therese och hennes lilla familj :)
Så igår blev det omfärgning på håret igen så nu har man ljusbrunt hår =) Snyggt? njaa sådär jag tycker att det är lite grönt i det men de andra säger nej så får väl lyssna på dem haha ajja får va såhär nu ett tag min hårbotten säger AJ AJ AJ hehe
Fick även träffa min andra lilla gumma Mickis och henne underbara dotter Embla. Elin (Therese's killes lillasyster) trevligt trevligt :D
Så när jag färgade håret så bakade tjejerna kanekbullar till Lucas namncermoni imorgon, de blev riiiktigt goda :) mums mums
Annars gjorde vi inte så mycket går tog det mest lungt och satt och prata och likadant idag har inte gjort så mycket mest bara suttit och pratat. nej nu ska jag återgå till gänget :)

Ha en fortsatt bra kväll där ute och ta det lungt det är ju fredag den 13e idag :/






090211 -14 timmar kvar :)

Hello!
Idag har det varit riktigt städar-dag tråkigt men sånt som behövs ibland :) hehe
Har även färgat håret nu i 2 dagar haha jag blri knäpp på det jag skulle göra massa olika färger i det men jag som är så dum gör som vanliga slingor alltså tjocka så hela mitt hår blev gul/blont istället så jag tänkte ajja men då färgar jag det blont igen som jag brukar ha det men denna gången tog jag en annan blond färg och detta var inte alls bra sitter med nästan vitt hårdär uppe och mörkare nertill :S fattar noll det borde bli blondare nertill men jaa.. får väl färga om det ikväll eller imogon kan definitivt inte gå runt såhär iaf. HEMSKT!!

Wihooo nu är det bara 10 timmar kvar tills vi lämnar Göteborg och bara 1 timmar kvar tills vi är i Nynäs hos Terese =D Wiiiie vad jag lääängtar!!!!!!!!!!!!


Nej tyvär gott folk så ska jag laga maten nu sedan blir det packning. Puss och kram på er alla!!


Utmanad!!!!

Japp hann åka in till stan igår men inte så länge tyvär men men fick handlat det jag behövde förutom en sak men det kan jag ta sen i stockholm eller imorgon. När jag kom hem så hade älsklinge lagat mat till oss så det var skönt att bara sätta sig att äta :) Det blev kycklingfile med potatissallad mums*

Gick in och uppdaterade mig hos Hanna (min kusins kvinna) då blev man helt plötsligt utmanad =P
Med detta säger jag godnatt hehe*
--------------------------------------------

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD!
Regler: Du måste svara på alla frågor ÄRLIGT och sen utmana alla som läser detta.

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel? - Nej
2. Är du lycklig? - Ja
3. Är du uttråkad? - Ja
4. Är du ledsen? - Nej
5. Är du italienare? - Nej
6. Är du en cooling? - Alltid ;)
7. Är du från irland? - Nej
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Nej

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
- Absolut!!
2. Har du någon gång blivit sårad? - Ja
3. Har du någonsin tänkt på samma kille/tjej flera gånger under samma natt? -  Ja
4. Har du gillat/gillar en kille/tjej utan att berätta det för honom/henne? - Ja
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? - Det gör jag dagligen haha*
6. Har du haft en hemlig beundrare? - För många =P
7. Är du kär? - Ooh ja
8. Vill du gifta dig när du blir stor? - Klart

TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?
- Bilddagboken
2. Hår eller ögon?- Ögon
3. Katter eller hundar? - Både och
4. Några få bästa vänner eller jättemånga vänner - Några få
5. Tv eller internet? - Internet, där finns ju tv med ;)
6. Coca-Cola eller Pepsi? - Coca cola
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? - Hemmakväll med familjen <3
8. Pengar eller lycka? -
Lycka
9. Dag eller natt? - Natt
10 . Msn eller mobil? - Mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån?- Ja
2. Brutit ett ben?- Nej
3. Gjort nåt du ångrar? - Ja
4. Hoppat Bungee Jump? - Nej
5. Ljugit för någon du tycker om?- Ja
6. Ätit en hel tårta?- Nej
7. Gjort bort dig offentligt? - Hmm vet inte??
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen? - Ja
9. Gråtit när ett husdjur dog? - Ja
10. Velat försvinna? - Ja

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde? - Till älsklingen
2. Telefonsamtalet du fick? - Daniella
3. Personen du var med? - Liam och älsklingen
4. Roligaste grejen som hänt?- När Liam skrattar och ligger och "pratar"
5. Personen du smsade? -  Cissi
6. Du skrev till på myspace?- Har inte myspace
7. Du kommenterade?- Marina
8. Du tillbringade natten med? - Mina två prinsar så klart <33

090209 -2½ dag kvar

Hello där ute =)
Haft en bra helg?
Själv har man bara tagit det lungt, har ju varit inne i stan så jäkla mycket nu på sistonde så tog det bara lungt i helgen, eller ja i lördes så kom ju älsklingen och hans bror och hämtade mig och Liam vid halv 4. Och jag som skulle handla lite saker blev inget alls handlat haha.. Jag tänkte ju inte på att det var lördag och att alla affärer stänger klockan 5 så det blev som sagt inget handlat hehe.. Eller jo vi fick med oss fotbollen till deras kusin i polen och Danne fick ett par träningsbyxor.

Hmm idag vad ska man göra idag? Klockan är snart halv 4 hmm.. får se om jag drar in till stan en svöng har ju som sagt fortfarande lite att handla inför resan till Stockholm :)
ååh nu är det bara 2½ dag kvar =) Wihoo så kul kul.

Nej nu ska jag nog gå in och fixa till mig lite, se om man hinner in till stan en stund?! Är såå rastlös och uttråkad.
Men hoppas ni haft en bra helg?!

Puss o kram på er

090207

Hello bloggen!
Idag eller jaa igår blir det ju nu.. Kom Tomas och hämtade oss vid 4 tiden så vi stack iväg till Horn bach och köpte kattsand och en ny kattlåda till vår lilla prinsessa Cindy så nu har hon en riktigt fin kattlåda synd att det bara fanns i blå/vit =( men men man kan ju inte få allt =p haha efter det åkte vi hem till svärmor där vi satt och pratade och åt god middag. Efter det så gick vi bort till älsklingens mormor. Och vid halv 9 tiden åkte jag och Liam hem medans älsklingen stannade kvar hemma hos sin mamma med sin bror. Så nu ligger jag och Liam helt själva i vår stoora säng och bara brer ut oss haha =) Men vi saknar papi <3

Ush nej om man ska försöka sig på igen att somna?? Ringde ju och sa godnatt till älsklingen för 40 min sedan typ men har fortfarande inte lyckats somna.
Hatar verkligen att vara ensam, jag och min tro på det övernaturliga, det spökar verkligen loss när jag är ensam. Uuu det är såå jäkla jobbigt,
Men nej nu ska jag bannemej försöka sova ska upp "tidigt" imorgon. Älsklingen och hans bror kommer och hämtar mig och Liam vid 3 tiden så då måste vi vara klara. Ska åka iväg till sisjön och köpa en fotboll till deras kusin i Polen.

Men ni får ha det så bra därute. Och va rädda om er i helgen. Pussen och kramen


lista 090206


1. Ditt namn: Sandra

2. Ditt gangsternamn (De tre första bokstäverna i ditt riktiga namn, plus izzle) = Sanizzle

3. Ditt detektivnamn: (Favoritfärg och favoritdjur, på engelska) = Light blue cat

4. Ditt såpoperanamn: (Ditt mellannamn och gatunamnet, där du bor) = Heléne Atmosfär

5. Ditt Star Wars-namn: (De tre första bokstäverna i ditt efternamn, de två första bokstäverna i ditt förstanamn, de tre första bokstäverna av din mamms förstanamn) = Dahsahel

6. Ditt superhjältenamn: (Din andra favoritfärg, på engelska och din favoritdricka) = light pink cola

7. Ditt vittnesskyddsnamn: (Din mammas mellannamn) = Marie

8. Ditt gothnamn: (Black, och namnet på ett av dina husdjur)= Black Cindy
-------
Prova du med, länka sedan till din blogg så jag få se din =P
Ni är härmed utmanade!

Bilder på prinsen ♥

Godmiddag!
Allt bra med er idag?? Nu kan jag inte ta fler bilder på ett tag =( Jag min dumma klantskalle skulle ta en bild på Daniel och Liam för någon dag så blev jag väl hel till mig så jag tappade kameran i golvet med linsen öppen såklart så den blevhelt sne =( Men den fungerade fortfarande men så Danne's bror Tomas skulle fixa den så han öppnade hela kameran och han har nog fixat den men så glömde han hur allt skulle sitta så efter någon timmes pill så la hanm den ifrån sig så nu ligger kameran i skåpet i 1000 bitar haha ajja ska försöka ge mig på den själv.. se om det går något bra hehe.. Men tänkte lägga upp lite andra bilder som jag har på datorn =)

  
 
 
  
 
 
 
 
 
 
  

090205 *Exakt en vecka kvar till sthlm =)

Japp nu har man nytt utseende på bloggen.. vad tycks? (*kommer bli lite ändringar sen när vi tagit riktiga familjefoto.. men men vad tycker ni?? Ser det bra ut eller är det jobbigt att läsa eller något annat?? Hoppas ni haft en bra dag annars?? Vi har fått snö i göteborg IGEN haha men det är säkert borta imorgon när man vaknar?! Nej nu ska jag och Liam gå och sova. Sov gott. Puss och kram på er där ute i kylan.

♥ ♥ Liam 2 månader idag ♥ ♥

Idag blir vår kille 2 månader =) ♥

Tänk att det redan gått 5 månader sedan vi såg honom ligga i min mage såhär:

(Detta är sista ultraljudet vi gjorde den 1 september-08 då vi även fick veta att det var en liten pojke som ni kan se om ni spolar fram till 4:45)

Och nu ligger han här brevid mig och blir 2 månader idag
Min lilla pojke ♥ mamma älskar dig ♥

090201 *11 dagar kvar =)

Inga gardiner blev lämnade igår iheller haha.. men stan blev det iaf. och se här vad jag fick med mig hem..

*två par jeans
*två koftor
*en omolott-kofta
*ett linne
*en klänning
*en tröja
*en lång tröja



Vet ni vad jag fick ge för allt detta?
497.50 kr om jag skulle betalt fullpris så hade jag fått betala 2140 kr
Så jag har alltså betalat 3 ggr mindre nästan 4 ggr mindre än vad det skullat kosta =D Det kallar jag FYND!!!
Nej nu ska jag gå och mysa med min klarvakna son <3
Puss o kram på er

RSS 2.0