090130 *13 dagar kvar

Hej!
Igår var jag och Liam inne i stan och träffade Jessica från familjeliv =) Mycket trevligt och kul att träffa dig snäckan =D får vi göra om någon dag ;-)
Gick runt i några timmar och käkade.
Idag nu snart ska jag och Liam åka in till stan Igen hehe.. måste verkligen lämna gardinerna nu.. skulle ju ha gjort det för länge sen så måste verkligen iväg idag, och även säga upp mitt träningskort som jag har på sportlife.. grr*


Nu har nedräkningen börjat =) bara 13 dagar kvar tills vi åker till Stockholm =D ååh vad jag längtar att få träffa dig/er gumman.

Jag och Tessan 2007-04-01
  

Nej nu ska jag väl fortsätta göra mig klar. Men skriver kanske mer ikväll (om jag hinner) Annars så får ni ha en fortsatt bra dag och underbar helg. Puss o kram på er

Liam 1 månad & 3 veckor

Yes yes idag blir Liam en månad och tre veckor.. Snart två månader =) Lilla gubben<3
Vi var även på bvc idag och träffade läkaren som tyckte Liam var jätte fin och att han var mycket starki både nacke och ben :-)
Idag väger vår lilla prins 4950 gram och är 57 cm lång så han har inte blivit så mycket större på längden bara på bredden =P haha

22 Januari




23 Januari



25 Januari




26 Januari


27 Januari




Godnatt/Godmorgon

Godmorgon kära läsare!
Sovit gott? Själv har man inte somnat än.. tänkte jag skulle gå in och lägga mig nu efter detta inlägget känner mig satans trött nu alltså.
Iförrgår gjorde vi som sagt inget speciellt var bara hemma, igår (tisdag) var vi och tattooerade älsklingen eller ja det är ju inte färdigt än.. Han hade ju en drake på överarmen som han "ångrade" så nu ska han göra en cover up på den så den försvinner. Lite roligt var det dock hehe.. han hade tid klockan tre men eftersom tattooeraren (Tony som han heter) låg efter i sitt schema så fick vi vänta där i 45 min (vi va en kvart tidiga) iaf. När det väl var Daniel's tur så hade ju Tony fri hand på Danne så han blrjade rita och ritade nog i 40-50 min då Danne säger jag vet inte om jag tycker om det?! haha.. herregud tänkte jag nu åker vi ut haha men Tony sa inget,, eller jo -"det är du som ska ha den där hela livet så du bestämmer" haha.. Ajja jag började bli rastlös och uttråkad så jag åkte in till stan och gick där i 2 timmar köpte 8 st glasramar (till foto), 2 svarta ljus till våra nya ljusstakar och ett bruntskärp till mig.
Sedan ringde Danne och sa att det kommer dröjja längre än vi trott så det blev ingen storhandling idag iheller =/ (men imorgon ska vi handla!!)
Så istället för att åka hem så åkte jag tillbacks till studion och efter 30 min ungefär så var han färdig. Men det är ju bara konturerna han har gjort idag så den är långt ifrån klar men snygg kommer den allt bli ;-) sluta nu "oroa" dig älskling.. den är snygg och som sagt du vet om att jag egentligen hatar så stora tattoos men denna är snygg =) <3
Yeah yeah..
Efter det så gick vi in på Netto och handlade lite mat och annat skit. Vi skulle egentligen bara gå in och handla mat(till idag) men jag fick med mig ett litet "ställ" till toaletten, Natusan våtservetter till Liam, strumpor, och lite annat skit haha..*

Nej ush nu är klockan snart 5 och Liam sover i sin säng och jag sitter här ch försöker hålla mian ögon öppna, måste sluta nu.. men ha det så bra och ha en bra dag på jobbet/skolan.
Godnatt/Godmorgon Puss och kram på er

090129

Hello!!
Vaknade för 1 timme sen ungefär haha.. vi alla tre var såå fruktansvärt trötta hehe men  nu fick vi gå upp.. Måste ner och handla lite. Så idag blir det inte så mycket som händer här hemma mer än att vi ska ner och handla och sedan hem och laga mat sedan är det nästan tid för sängen igen hehe.. nej men blir väl kanske en film därimellan?! Få se om vi "orkar" .
Imorgon ska vi in till stan. Danne ska tattooera sig eller jaa bygga på den han redan har. Jag och Liam ska väl följa med ett tag iaf. Men sen ska vi in till stan och byta gardinerna och handla lite annat =)
nej nu ska jag sluta här men ni får ha det så bra där ute. Puss o kram på er


Ingen rubrik!!??

Hello där ute =)
Haft en bra helg?
Det har jag/vi med.. har inte gjort så värst mycket.. i fredes fick älskling sms om att vår tv har blivit färdig eller jaa..
Vår tv gick isönder för ett tag sedan , vi fick två feta ränder i hela tv'n så vi lämnade in den tur att det fortfarande var garanti och att det hände nu för garantin går ut om 3 månader haha.. Ajja fick iaf sms om att det inte gick och fixa så han skulle komma in och få en ny tv så det åkte Daniel och gjorde med sin bror medans jag och Liam åkte till bäckebol, med mig hem fick jag gardiner, ljusstackar, sängkläder till Liam, 2 par tofflor, 1 par vantar, 2 mössor, 1 par skor till mig (A) och en del mat såklart (älskar handla mat haha sjukt). Det är så roligt för jag brukar alltid säga till Daniel att jag bara ska ner och handla mjölk och bröd tex. men så kommer jag ALLTID hem med en massa annat också fast att jag sagt att jag BARA ska handla mjölk och bröd så handlar jag 15 varor till hahaha.. Så älsklingen och hans bror brukar slå vad om hur många varor jag kommer ut med eller hur många påsar. haha sjukt men jag älskar att handla mat helt enkelt haha..!
Bortsett från allt det där så fick vi iaf hem en helt ny tv också ÄNLTIGEN!!! Samma märke men inte samma modell detta är en nyare =) kul kul så igår gjorde jag jag wokad kyckling med nudlar så satte vi oss framför tvn och tittade på vårt favvo-program Andra avenyn =D men fan vad sura vi blev när vi såg att det bara fanns två avsnitt :@ men det är väl så de gör nu visar ett program i veckan eller? Någon som vet??
Vi var även på ikea igår, jag blev inte nöjd med de gardinerna från jysk så jag ska lämna tillbacks dem. Köpte nya på ikea igår som jag satt upp nu =) Blev det inte bra? Men vi ska köpa nya persienner i trä men det ska vi inte göra förrens vi flyttar..

Idag har vi inte gjort något alls vaknade rätt så sent så har jag satt upp de nya gardinerna och städat och fixat lite. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan beställa pizza orkar inte laga någon mat idag så får bli skräp *igen hehe.

Hoppas ni där ute haft en bra helg??

Nya gardinerna (de ser bättre ut IRL)

*där har vi nya tvn också men hela kom inte med haha

Bvc idag och bilder på hjärtat ♥

Godmorgon Sverige =P
Sovit gott? Själv har man sovit sådär.. =/ Somnade inte förrens klockan var 3-4 och sedan vakna man nu vid kvart i 7 av att Liam ville ha mat, så gav honom mat och jag som börjat bli så törstig under nätterna fick gå upp o dricka lite tittar på klockan och ser då att klockan är kvart i 7 så tänkte jag ääh inte lönt att gå in och lägga sig igen har ju ändå ställt klockan på 7 (vi ska gå till bvc klockan 10) . Så jag gick in och sminkade och gjorde mig iordning. Klockan blev 7 men inget alarm ringde så tänkte jag ?? varför ringer det inte så jag tittar på alarmet och ser så att det verkligen fungerar, men jag mitt dumma nötskal har ju satt klockan på 8 för vi skulle ju inte va hos bvc förrens klockan 10 då behöver jag ju inte gå upp förrens klockan 8 inte 7 grr.. så nu sitter jag här SVIN trött sminkad och färdig. Ajja nu är jag fördig iallafall så nu ska jag bara ta på Liam =)

Ja som sagt idag ska vi gå och väga Liam. Skulle egentligen inte väga förrens den 28e (vi ska på läkarbesök då) men eftersom jag är "orolig" att han inte får i sig tillräckligt med mat så ville jag väga honom innan.. Men han har säkert gått upp, tycker han blir bara tyngre och tyngre för varje dag haha,, nej men ush det känns verkligen i ryggen.. =/ Måste verkligen gå till en kirupraktiker snart min rygg är låst på Minst 3 ställen och det gör såå jävla ont =( Ajja får gå så snart jag har pengar.
Nej nu orkar jag inte skriva mycket mer.. Lägger upp lite bilder istället =) Puss och kram på er där ute, ha en bra dag!

Bilder på Liam från 18 till idag 22 Januari =)

Nu ligger hjärtat och snuttar brevid mig =) naw mammas älskling <3

Gravidminne ♥

Hej mina vänner!
Sorry att jag blivit såå fruktansvärt dålig igen på att skriva.. :$
Men nu har Liam börjat vara vaken lite fler timmar under dagen så nu har man så skojj thihi* vi ligger och myser och pratar HELA dagarna =) Naaw min lilla pojke börjar bli stor, han ligger och "pratar" med oss hela tiden och "svarar" när man pratar med honom, han är så duktig =) Han har ju varit stark i nacken ända sedan han föddes (han tog ju upp huvudet redan första dagen på BB när han låg på magen) men nu har han iaf. börjat med att försöka sätta sig upp när han halvligger haha det ser så roligt ut för han får en sådan konstig min haha.. Min lilla gubbe =D

Herregud kan knappt fatta att det gått 1½ månad redan =O Sjukt vad tiden går snabbt, lite skrämmande på ett sätt men roligt och spännande han utvecklas ju så mycket nu, ååh vad skojj det är =)

Haha så kul är det att se tillbacks på magen hur den såg ut vecka för vecka =) Måste ju säga att ni som läser min blogg och är gravida eller planerar barn TA FOTO på magen ni kommer ångra er om ni inte gör det.. Det är verkligen skit kul och se hur stor man kan bli och att man verkligen va så stor haha* titta här på mina föra och efterbilder..
(första bilden är från den dagen då jag fick reda på att jag var gravid alltså 23 Mars-2008 då var jag i vecka.6. Har missat att ta foto några veckor men men.. blir ju iof inte mycket större på en vecka)

(jag ser fördjävlig ut i know men var fruktansvärt trött och ledsen ville bara att han skulle komma ut)



Sen har man inte tänkt på att ta foto på magen nu efter förlossningen men idag har jag gjort det så såhär ser man ut Idag 20/1-2009
2 månader efter förlossningen




Tänk vad snabbt det gått ändå för att för att få bort magen, eller jaa det har ju inte tagit 2 månader att få bort magen, den var borta redan innan jul. Men jag hade ju inte så mycket iheller det mesta jag haft är överflödigt skinn och det har jag fort. men det är inte så mycket men men det går väl bort sedan också..
Där där hela min "graviditet" har satt sig är på rumpan och låren och det sitter kvar nästan allt så jag har fortfarand inga byxor som passar mig :'( *gråter inte för att jag vill att allt ska gå bort men det är ju sååå jäkla kallt ute och jag har 2 par byxor som passar mig =/ Kul eller inte!! hehe
Men men jag vill iallafall behålla en del utav det jag har på rumpan och låren men har tänkt att börja träna lite så jag bygger upp de till muskler istället för de celluiterna(stavning??) man har fått ska BORT innan sommaren haha uch.
Men det är svin kul nu och ställa sig på vågen haha.. Jag har ALDRIG i hela mitt liv vägt över 50 kg innan jag blev gravid under graviditeten så vägde jag som mest 64.5kg (det vägde jag dagen innan Liam kom) och idag stannar vågen på 53.1kg alltså har jag gått ner 11.4kg sedan Liam kom och jag förstår egentligen inte jag har alltid sagt innan att jag vill väga 55kg ungefär men nu när jag vägen 53 så tycker jag nästan det är lite för mycket men iof så sätter sig allt på min rumpa och lår så nu har jag världens J.Lo ass igen haha* Kul men ja...
Ajja nej jag ska inte sitta här och skriva om vikt och skit för jag är glad hur jag ser ut och jag trivs med mitt utseende som jag är idag det ända som är "fel" är celluiterna det är det ända som ska bort men det är bara träning som gäller (när jag får lust och ork haha.. är ju iof ute och går varje dag nu med Liam så något måste det ju hjälpa haha)
Nej nu ska jag åka iväg och träffa Danne, vi ska gå och prata med en tattooerare =D
Har ju alltid sagt att jag vill skriva in mina barns namn så nu ska det bli av men ska gå dit och prata för att se om tattooeraren kanske har något förslag till mig?!! Vill ju bygga på den på svanken så kanske man kan få några tips och ideer på om man nu skriver Liam's namn där eller om det blir nacken som jag alltid sagt?! We will see ;-)

Men ni där ute i den stora djungln ni får ha en fortsatt bra dag. Så ska jag försöka bli bättre med uppdateringen.
Lovar inget men ska försöka ;-)
Puss och kram på er!! <3 <3

Lista 090119

DITT BETEENDE:
Elak eller snäll? Varierar
Tystlåten eller högljudd? Varierar
Tjaffs eller slåss? Tjaffs
Mysperson eller festperson?  Mysperson

KÄRLEK:
Är du singel nu? Nej
Har du någon gång haft ett seriöst förhållande? Ja
Har du någon gång vart otrogen? Hmm.. ?!

UTSEENDE:
Vad har du för hårfärg? Brunt
Vad har du för ögonfärg? Gröna
Vad har du för skostorlek? 36/37
Är du nöjd med din kropp? Ja men ska bara bli av med lite extra skinn på magen efter graviditeten
Är du nöjd med din längd? Ja
Har du några piercingar? Öronen, navlen och tungan
Har du någon tatuering? På svanken, kommer snart en i naken också =)

OM KILLAR:
Killar som jämt går i mysbyxor? Kanske inte hela hela tiden men det kan va mysigt/snyggt ibland
Killar med tatueringar? Det beror på hur killen i fråga passar i det..
Killar med smink? Absolut inte
Killar med långt hår? Nej
Killar med piercingar? Beror på vart
Killar som slåss? Nej
Killar som är emo? Aldrig
Killar som är punkare? Aldrig
Killar som idrottar? Njea.. beror på vad..

Bilder från 4 till 18 Januari-09 <3

4 Januari
     
5 Januari
  
6 Januari

     
7 Januari *5 veckor gammal
     
8 Januari *första tågresan ner till Malmö
  
9 Januari * Hemma hos Yasemin
  
10 Januari *första kalaset gosar med mormor <3
     
11 Januari *hemma hos mormor
        
13 Januari *tågresan hem

14 Januari *6 veckor gammal *här sitter vi alla och tittar på tv hehe
     
15 Januari

18 Januari
     

Hemma igen

Hej mina kompisar!! =P
Nu har jag och Liam kommit hem oc kan säga att det var riktigt skönt att komma hem igen,, börjar bli lite mycket nu åka runt överallt.. usha.. men kul är det ju såklart att träffa alla men det blir som sagt lite för mycket.
Men men i torsdes när vi kom ner så kom mormor och morfar och hämtade oss på stationen, sedan körde vi hem till dem och åt brunch satt i snacka lite och jaa.,, myspys,, sedan på fredan träffade jag Yasemin som jag inte träffat på över 2 år så jäkla kul att träffa dig gumman :) måste vi göra om snart =)
I lördes var vi hemma hos min mosterLotta och firade lilla Victor som blev 3 år =D lillestoremannen =) thihi*
Sedan efterkalaset åkte jag och Liam hem till min pappa sov där till´s igår eller jaaa, jag och Liam åkte hem till mamma i söndes, så satt v och prata och käka middag så blev klockan lite för mycket så vi stannade över tills på måndagen. Så på måndan åkte vi in till stan och träffade Daniella, Luca och Daniella's kusin Terese så vi gick runt lite i stan och fikade och pratade och jaa... trevligt trevligt =) Sedan i tisdes åkte vi hem hahaha skulle ta tåget 15.30 men vi missade bussen så fick ta ett senare tåg haha,, men det va ju bra att resan bara kostade 25 kr annars hade det varit jäääkla dyrt.

Nu sitter jag här med älsklingen och tittar på lite kläder och skit på internet,, har precis käkat.. 
Men nej nu ska jag hoppa in i duschen men ni får ha det så bra.. ska lägga in bilder sen på veckan som gått och lite annat kul =)

Idag blir vår lillkille 6 veckor =) thihi lillkillen börjar bli stor nu,, han vägen 4500 gram nu =) lillemannen mammas älskling <3 

Äntligen,, biljetter klara =)

Hello mina vänner =)

Yeah nu är både biljetter beställda till malmö OCH stockholm =D
ååh vad jag längtar till båda ställena.. Nu på torsdag åker jag och Liam själva till malmö och hälsar på familjen o lite vänner.. sedan kommer vi hem igen på tisdag sedan är det bvc på Onsdan sen ska vi på första läkarbesöket med Liam på bvc den 28-29 eller vad bvc-läkaren sa =/ sedan blir det lungt igen i en vecka sen åker vi till Sthlm den 12 februari =D åååh vad jag längtar. I sthlm ska vi till min barndomskompis Therese hennes lilla sockersöta lilla Lucas ska döpas, guuud vad kul det ska bli har ännu inte träffat hennes pojkvän och de har varit tillsammans sådär i 20 år typ haha =P nej men vad är det 8 år eller något?! haha sjukt länge iaf. men ååh vad kul det ska bli =D
Så så ser mitt/vårt "schema" ut just nu =)
Wihoo me läääääängtar sååå mycket till stockholm!!!!!!! (jag har inte träffat min barndomskompis på 1 år heller så det ska blir så skojj skojj haha jag är helt extas(stavning??) haha (A))
haha okej ska sluta tjata =P
Ska försöka skriva klart min sammanfattning om 2008 nu innan Liam vaknar så får sluta här nu..
Ha en fortsatt bra kväll på er.. kram kram

Bilder på Liam från 24 dagar till 1 månad =)

27 December, 24 dagar gammal
     

28 December, 25 dagar gammal
     

29 December, 26 dagar gammal
     

30 December, 27 dagar gammal
     

31 December (Nyår), 28 dagar gammal
     

1 Januari, 29 dagar gammal
     

2 Januari, 30 dagar gammal


En månad gammal, 3 Januari
     
     


Liam 1 månad idag =D

Ja idag blir vår lillkille 1 månad =O Herregud kan inte fatta att det, det har ju gått så snabbt =O
men kan ju helt klart säga att det har varit den absolut BÄSTA månaden i mitt liv!! Jag är sååå glad/stolt över att ha en sådan underbart fin och snäll son. Det är inte mycket ljud han gör ifrån sig, det är mest när han vill tala om att han vill byta blöja eller är hungrig annars är han lugn. Sover gör han också haha eller jaa det är väl typ det ända han gör äter skiter och sover haha.. Nej men sover gör han som sagt men han har vänt lite på dygnet så han vaknar alltid klockan 4-5 på natten och då ska han va uppe i 2-3 timmar sen somnar han om igen, men vi håller på att "vända om" honom hehe..
Men annars är han hur go och snäll som helst =)
Var ju hos bvc igår på en månadskontroll, nu väger han 4130 gram och är 56 cm lång och hans huvudomfång är 37 cm. Och synen var bra den med och han följer saker och tittar ofta åt det hållet som ljudet kommer ifrån för att se vad det är. Naaw min lillkille är så duktig =D som sagt är såå stolt över min son han är såå duktig!! Mammas allt <3 <3
nej nu får jag sluta och skryta och återgå till min lilla familj. 
Puss o kram på er kära läsare

Här är lite bilder från idag..
     

     

     

 

God fortsättning!!

God fortsättning på er alla!!!
Hoppas ert nyår blev som ni förväntat er!!?
Mitt blev sisådär hehe.. men men spelar egentligen inte någon roll hur det var för jag var med min älskade son och Daniel såklart.. Skönt var det också att man bara satt hemma och tog det lungt.. men visst kan väl "erkänna" att man blev ju liite festsugen just på 12 slaget.. haha jag brukar annars bli som en galning på 12 slaget haha springer runt och önskar alla gott nytt år med mig champangeglas.. haha men detta nyår fick jag skåla med red bull i ett champangeglas =P hehe*
Nej men som sagt hoppas ert nyår blev som förväntat..! Och att det nya året blir det bästa osv osv..

Nog pratat om nyår.. Idag ska jag och Liam Äntligen få träffa Cissi och Jesper för första gången =) Ska blir irktigt skojj,, har ju inte träffat Cissi på skit länge och hon fick ju sin lilla Jesper 1 månad förtidigt så de har legat på neo o massa olika ställe men Nu äntligen ska vi träffas =) Skojj skojj
Vi (jag, Liam och Daniel) ska snart gå ner till bvc, ska bli kul och se hur lång vår lillkille blivit för växt har han gjort det märker man på passformen på kläderna. (inte för det är mycket men kläderna sitter ju bättre nu)

Och herregud kan inte fatta att Liam blir 1 månad imorgon =O han låg ju precis i magen och sparkade och vägrade att komma ut i tid haha, men kul är det iaf =)
Så kul nu också då man märker hur mycket han förändrats på denna månaden, han har upptäckt sin tunga så han håller på jätte mycket med munnen och tungan och han tittar jätte mycket på ens mun när man pratar med honom så börjar han röra på sin mun haha han vill ju också prata naaw min lilla gosse =D
Finns nog ingen mamma som är så stolt, lycklig, förälskad och jaaa ALLT i sitt älskade lilla barn som jag är.. alltså guud ögonen blir tårögda så fort jag tänker på honom. Mitt lilla kärleksbarn <3 mamma älskar dig sååå massa massa <3 <3



Ojdå tiden har bara runnit iväg och jag är inte påklädd än.. måste ta på mig och rusa iväg, ska vara hos bvc kl 11
Men kära läsare ha en underbar helg med lite festande =P haha nej men ta det lungt ;-)
puss o kram på er


RSS 2.0