Dag 01 – Presentera mig själv

Som sagt tänkte köra denna lilla "lista" som många andra bloggare kör nu.. Och vi startar med Dag 1 såklart!!!
Presentera mig själv!

Mitt namn är Sandra är 24 år gammal född 19e mars 1986 på KK i Malmö då det är där jag är uppvuxen.
Mamma o pappa gick isär då jag var 2 år (?) så då bodde jag med mamma o var hos pappa varannan vecka.
Är uppvuxen på Lindängen i Malmö och har då alltså gått på Lindängeskolan hela grunskolan,, Skolan har väl aldrig varit så intresserad utav TYVÄR så slutade med att jag fick gå IV 1 år då började jag på Iv-Data helt underbart år. Vi gick typ 4 timmar om dagen sen käka vi på BK eller resturang varje dag :) Och vi hade där BÄSTA lärarna o vi va endast två klasser i denna byggnaden vi gick i ja som sagt lekstuga så där skötte jag mig så fick godkänt i Matte Svenska o Engelska så kom in på Samhäll/Ekonomi som jag ville men slutade med att jag slutade där efter en termin känd einte att det var riktigt det jag ville,, Började på Handel/Turism istället o där blev det samma fast det hände lite tragiska saker så slitade med att jag slutade där och det ångrar jag såååååååå djupt!!!
Men men inget o göra åt nu..

Efter det så jobbade jag lite extra på lite olika jobb slutade med att jag började med Telefonförsäljning och det höll jag på med i ca 8 år urk fattar inte hur jag orkat men men..

"Malmö-tiden" var bra ibland men mest dålig i slutet för mycket som hände.. 2006 var jag tillsammans med en kille som jaa,, tyvär inte var så bra,, vi var myyycket bra vänner innan vi blev tillsammans o jag visste ju vad han gick för osv osv,, men dum som man är så tror man ju aa men vi har känt varann så länge o vi pratar ofta när saker hänt tidigare o aa jag va liskom dem som han tog sig till då. Men det blev ju inte ritkigt så som man trott,, jag blev tyvär ett offer jag med,, slutade med att han åkte in och det var nog min räddning!

I september var jag arbetssökande o hittade ett au-pair jobb i göteborg som jag så gärna ville ha så jag sökte o fick det men slutade med att de inte hörde av sig så blev aldrig något av det jobbet. Ledsen blev jag =(
Började jobba med telesälj i Dk samband med detta träffade jag Daniel (Liam's pappa) sa då om jag inte får behålla detta jobbet så flyttar jag upp till GBG för då hade min vänn Daniella kunnat fixa jobb ti mig här då hon flyttade upp sommaren 06 och så blev det,, 10e November-06 träffades jag o Daniel slutade då med att jag flyttade upp och här står man idag :)

Började på telesälj här med o aa har haft en del olika säljjobb sens dess..
20e Juli -07 förlovade vi oss och i augusti bestämde vi oss för att jag skulle ta up min p-stav men det gick inte då den satt fast i väv(?) så slutade med en mindre op i september för min del hehe,,
Efter det började bebisverkstan här hemma,, avtog lite i brjan på 08 då vi hade det lite jobbigt o som man säger när man minst anar det då händer det ;) Och yepp åkte ner till Malmö för att fira min födelsedag o alla märkte hur jag käka sådär sjukt mkt o att jag gått upp i vikt alla utom jag hahaha,,, åkte hem till pappa den 20e o då prata jag om detta med Marlene (pappas fru) o hon tyckte jag hade typisk gravidmage o att jag absolut skulle göra ett grav-test men eftersom jag inte ville bli besviken igen för att det inte visa något så sa jag nej men hon gav sig inte så hon skicka ner Danne till affären för att handla gravtest men de hade inte så då skicka hon iväg pappa till apoteket men de hade stängt så då körde de bort till macken o de hade.. så aa gick in på Toa kissa på stickan o la det snabbt upp på hyllan för att inte titta på den (tar ju upp till 2 min eller vad det är) reste mig upp för att ta på byxorna o vänder mig om oo tittar hastigt på testet där såg jag det jag kände hur varm jag blev i hela kroppen sådär man blir innan det blir svart o man svimmar jag kallar snabbt på alla jag baa haaaalllåååå kan någon komma Malle kommer inspringandes hon -Är du gravid :D jag baa jag vet inte vad står det jag fatar inget men egentligen så fata jag men var i sånt chocktillstånd. Malle skricker JAAA DU ÄR GRAVID pappa kommer o kramar om mig o Malle kallar på danne då hör man världens pust hahah lät så gulligt.. tror vi båda blev chockade o vi såg det lite som en eventuell räddning på förhållandet,,

Graviditeten var det absolut BÄSTA jag upplevt i mitt liv o jag har alltid sagt max 2 barn kanske 3 men nu åååh jag skulle kunna skaffa ett fotbollslag om så ekonemin räckt hahaa :p
Tyvär höll ju inte förhållandet tog slut nu för några månader sedan men men,,,
Vi har iallafall gjort något underbart tillsammans ♥Liam♥

ja det var väl allt,, eller jaa jo idag går jag en såkallad Ica-kurs som är en intensivkurs där man praktiserar i 6 mån o går i skolan 1 gång i månaden. Sen förhoppningsvis så får man jobb,, Så nu är det bara 2½ månad kvar o jag Hoppas HOPPAS att jag får ett jobb snabbt efter det!!
Så det var väl en "kort" presentation om mig. Tror jag fått med det mesta om ni undrar något så är det baa till o fråga ;)

Malmö Jul <3

hej mina kära söta läsare!
Ser att några av er ff vart inne o tittat efter update sorry men aa som jag skrev så ska jag försöka uppdatera så bra jag kan,, Men aa det händer ju tyvär inte så mkt i mitt liv,, lr aa inget som jag direkt vill berätta om här i bloggen så df har det inte blivit så mkt skrivande..

Plkus jag var i Malmö nu mellan den 20-26e december. Helt underbart o träffa familjen <3 saknar er redan =(
Måndagen då jag kom till Malmö blev jag sjukt chockad över att vi stannade "under jorden" var tvungen till att dubbelkolla med andra passagerare om vi verkligen var i Malmö då de mer liknade Sthlm C men det var rätt vi var i Malmö o de ha rju byggt om efter de nu fått City Tunneln mycket snyggt men ovant!
Iaf pappas fru Marlene kom o hämta mig o Liam på centralen sedan körde vi direkt till Burlöv C för att kolla lite julklappar o fika,, men blev inte att jag hitta så mkt lr rättarsagt jag orkade knappt titta men Malle fick sitt handlat. efter det åkte vi hem tog det lungt bara o det har jag gjort hela tiden vart lite på Entré o Burlöv C annars baa tagot det lungt,,

Blir tyvär så stressad i kroppen när jag kommer ner,, vet att alla vill träffa mig o jag vill träffa dem men samtidigt så vill jaga baa vara på ett ställe o ta det lungt,, Jag bor ju själv här i Gbg med Liam o vi är inte vana vid att "flänga" omkring sådär men men det har iaf vart suuuper mysigt, åkte hem till MosterLotta på fika på tisdagen sen onsdagen var jag o kolla julklappar,,

Torsdagen var det dax för jul hos pappa ytterstmysigt :) Och sååååå underbart att få träffa mina älskade systrar, vi träffas tyvär inte så ofta då ena bor på Gotland o andra nere i Sjöbo. Och nu när Cecilia också blivit lite mer vild som mig och Gabriella så har vi lite mer o snacka om haha eller jaa jag VAR ju vild idag är det bara kul o lyssna på hur de lever mitt gamla liv ^^ haha Gullungar ♥

Fredagen JULAFTON åkte jag hem till Mamma för att fira jul och det var såååå mysigt och vara samlade allihopa jätte kul att vår äldsta av 5 generationer (mormor's mamma) också var med ♥ Så nu har vi tagit ett riktigt fint (hoppas jag) generationsfoto som jag hoppas jag får snart :)

Lördagen var det dags för en till jul tillsammans med mammas killes barn o barnbarn. Riktigt kul att få träffa dem alla men tyvär fick jag inte träffa hans dotter. Men  men kommer fler tillfälle :)

Söndagen var det dags att åka hem 8:51 gick tåget och sköööönt att det INTE var några förseningar!

Måndags började man jobba igen :) Skönt måste ha lite annat på tankarna nu när det händer så mkt i ens privatliv... Men tyvär varade inte jobbet så länge fick gå hem ifrån jobb igår då min hals blev värre o ryggen tar KÅL på mig!!!
Var idag på VC o fick utskrivet Omeprazol Actavis mot min magkatarr och ska även ta kontakt med en sjukgymnast imorgon. SÅ fick jag även en ny tid till läkaren så vi kan gå igenom min mjölkintollerans(?).
Ska även starta en utredning ang. min rygg så nu hoppas jag att detta snart blir bra!!!
Är ju som sagt bara 24 år men känner mig som 74 i kroppen =(

Nej nu hade jag tänkt börja med en "lista" jag sett att många andra bloggare hållt på med nu under jul.. Hoppas bara på att Liam sover en liiiten liiiten stund till så jag kan börja :)

Här är den listan jag ska börja med...
Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Massa uppdatering!!

Hej Mina underbara läsare!
Ser att några av er fortfarande kickar in ibalnd trots att det är lite mer än 4 månader sedan jag skrev sist.
Har ju hänt en del sedan sist..

Bla. så har ju min prins blivit 2 år, jag har börjat studera/arbeta, jag var tärna på min barndomskompis bröllop i Sthlm, jag och Daniel (Liam's pappa) har separerat och lite annat har hänt men hmm vi ska se ska börja från start..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kan ju börja med Sthlm,,
Åkte som sagt upp till Sthlm den 27e Augusti för att stå tärna på min barndomskompis bröllop, så dagen startade med att man träffade på Tessan o Daniel (som körde Tessan till tåget) efter det gick vi hem till Tessan så jag fick se bröllopsklänningen o allt annat efter det fick vi ner till deras sk centrum o köpte det sista inför den stooora dagen =)
Efter det gick vi ner till lokalen o fixade iordning och det blev sååååå fint. Vid 20-21 tiden då vi blev klara gick vi hem till Tessan alla brudtärnor o drack lite champanje om firade hennes sista dag som "singel".
Den stoooora dagen kom Therese fick bli fru Nyman och bröllopet var helt underbart vackert!!!

Tack ännu en gång älskade gumman att jag fick vara med på ert fina bröllop, det betyder verkligen jääätte mycket ♥

Tyvär så fick vi lämna lokalen rätt så tidigt men åkte därefter hem till Tessans pappa där festen o lekarna fortsatte hehe efter mycket om och men så gick vi även ut till Frejas lr va det heter men där slutade kvällen baaad för min del.. blev av med allt typ.. min nya fina mobil, pengar, bankomatkort och ID. Men men inget o göra åt nu,, fick ut liiite från försäkringen men aa 1500:- i självrisk så blev typ inga pengar =( men men..
Bröllopet var iaf det som räknades och det var Underbart!!!
-----------------------------------------------------------------------------

Den 9e September började jag ÄNTLIGEN på den efterlängtade kursen/arbetet som jag fått o väntat på i fleeeera månader. Och går fortfarande kvar och trivs fortfarande som fisken i havet =)
Älskar verkligen mitt arbete och mina arbetskollegor och hoppas vekligen på att få stanna kvar här efter men det får man se.. Med min vaniga tur blir det väl inte så haha,, men men något jobb får man säkert men hoppas på att få stanna kvar som sagt =)
Kursen slutr i Mars så ett bra tag till, men ja 3 mån går snabbt.

-----------------------------------------------------------------------------

I mitten på September valde jag även att lämna Daniel, Liam's pappa men vi var nog väldigt eniga om att det var det bästa för oss alla. Vi är mycket goda vänner idag och han tar verkligen sitt ansvar nu vilket jag är sjuuukt glad över =) Du är verkligen en bra pappa Daniel ♥ (när du vill :p haha)

-----------------------------------------------------------------------------

Och nu den 3e December blev ju mitt älskade hjärta 2 år!!!!!!!!!!!!!!
Och som jag OFTA säger -kan verkligen Inte fatta vart dessa 2 åren blivit av???!!! Det har gått sååå sjukt snabbt FÖÖÖR snabbt så det gäller verkligen att ta vara på tiden!! Varje minut!!
Dagen firades hemma hos Farmor o pappa då dagis hade stängt både 2e och 3e så passade farmor Krystyna Liam för hon var ledig o jag jobbade så efter jobb kom Krystyna o hämta mig så hämta vi tårtan jag beställt och så åkte vi hem till henne o firade älsklingen. Det var verkligen jätte kul förutom att hjärtat hade 39 graders feber och var allmänt hängig =( Så han ville inte så mycket han somnade också rätt så tidigt,, Men men som sagt dt var mysigt ändå och mitt hjärta har blivit 2 år!!! Är så jäkla stolt över min prins han är så snäll och får så mycket beröm ifrån alla hur duktig o snäll han är ♥ Men det är klart det är MIN SON!!! ♥ ♥

---------------------------------------------------------------------------

Det var typ det som hänt på sistonde.. plus lite annat privat som jag inte tänker dra upp i bloggen.
Men jaa nu ska jag FÖRSÖKA uppdatera lite oftare! Ha tålamod bara ♥ Puss o kram på er





----------------------------------------------------


Mamma och son tillsammans är vi oslagbara ♥

RSS 2.0