Vc nu igen :(

Hallo!

Sist jag skrev så skulle vi åka o käka med svärmor och farbror (liam's) Tomas och det gjorde vi. Vi åkte till Mykonos (grekisk på Linné) de har såå good mat där mums!!
Beställde såklart souvlaki allihop mums gott gott var det... Efter det åkte vi hem o tog det lungt.

Lördags åkte vi till Borås djurpark och strossade runt där fyföör vilket jäkla pris för att bara ens gå in där 190:- för 1 vuxen ush att de inte skäms att ta så mycket. Fruktansvärt för så värst rolig var inte parken. Men men Liam gillade det :) lillgubben ♥

Efter parken gick vi o käka sedan åkte vi hem.
Söndags vaknade jag med värk i armen typ som en nerv som var klämd,,
Måndagen kunde jag inte sova och inte tisdagen iheller så igår Onsdags stod jag inte ut längre så jag gick ner till VC det visade sig vara inflamation i bicepssenan så nu ska jag knapra piller i 14 dagar om det inte hjälpt till dess så ska jag gå till en sjukgymnast.

Hoppas verkligen pillerna hjälper, orkar inte ha ont hela tiden är såå trött på detta att vara en 85-åring i min 24-åriga kropp =/

men men...

Nu är biljetterna till Malmö och Sthlm beställda och hämtade.. Nu på Måndag åker jag ner till Malmö och stannar 1 vecka.. sedan den 27e  åker jag till Sthlm och Therese's och Roger's stoora dag :)  wiiie längtar :):)


Nej nu ska jag hoppa in i en snabb dusch sen ska jag börja med maten.
Ni får ha det så bra ni där ute också.. Puss o kram

RSS 2.0