27 Juli-09

Rhallo bloggen!

I lördes kom som sagt Ersin, Ida och Tomas på middag sedan gick killarna ut och gjorde stan osäkert men jaa det var inte så länge de var ute.. men men skönt att Danne kom hem tidigare fast att jag ändå låg och sov men jaa man sover ju bättre när ens Love♥ är hemma.

Igår kom mamma Mike och lämnade Amanda här :) myyys nu ska vi mysa några dagar/en vecka(?!) mys mys.
Man är ju ensam hemma nu, Danne och Tomas åkte idag :( Saknar papi redan :( *snyft*
Hoppas denna veckan går snabbt :) fast att det är skönt på ett sätt att komma ifrån varandra ett tag så är det JOBBIGT ush HATAR att va ensam och speciellt utan Danne :(

Ajja det går väl snabbt det är ju som sagt bara en vecka.

Idag hade jag egentligen tänkt gå till Liseberg med barnen och sedan gå och kolla på "Lotta på Liseberg" ikväll men jaa vädret i Göteborg är ju inte det bästa och idag är det ju som bäst REGN!! uuu tråkigt väder här alltiså.. Så jaa idag blir det hemma-dag med film och mys. Får se kanske går till Liseberg någon annan dag.. så Amanda får åka något för då i fredes vi va där så var det så fruktansvärt mycket folk så det tog alldeles för lång tid att stå i kö om vi skulle ställt oss i en kö så hade vi stått där hela dagen ush vad folk det var..

Men jaa som sagt another day maybe..

Nej nu är Liam kraftigt trött så måst gå och lägga honom sen blir det matdax och sen film/mys.


Vecko-uppdatering

Tjola Hopp Tjola Hej!

 Har man inte bloggat på några dagar igen som vanligt hehe.. men det har varit Fullt upp Hela veckan
i måndes var ju målaren här igen och gjorde klart i köket.
Plus att jag och älsklingen hade 2 års förlovning sen i tisdags så hmm vad va det vi gjorde då? :S ajja iaf. gjorde något sedan igår kom mamma Mike och min prinsessa (Amanda) hit och fikade sedan åkte vi till Askim camping där mamma o de campar nu så vi satt där i deras husvagn och grillade herregud det va ringet bra kol så det tog typ 2 timmar att grilla så klockan hann bli 22.30 innan vi åt så klockan var jätte mycket sedan bajsade och kissade Liam igenom blöjan så hela bodyn + tröja + byxor va "blöta" och såklart hade jag glömt packa ner ombyte till honom :@ Har ALLTID med mig ombyte till Liam men såklart inte denna gången :( tråkigt för hade verkligen velat stanna några timmar till därute det var så mysigt.
Men men

Sen idag har jag och Liam varit på liseberg tillsammans med mamma mike och amanda. Danne fick stanna hemma och tvätta hehe nej men han var tvungen han åker ju på måndag morgon plus han ville inte förlja med till liseberg. Iaf det var trevligt trevligt på liseberg. Åkte inget men gick däremot in på ?? vad det nu heter men iaf. vi såg en sån där 3D film. Coolt :)

Så nu är man hemma och har precis ätit och nu ska man sätta igång och damsuga och diska lite och hänga lite tvätt sedan blir det sängen.. Blir en lång dag imorgon.
Ersin och Ida kommer hit imorgon på middag och lite "förfest" för killarna iaf. de ska ut. Jag ocg Ida ska sitta hemma jag ammar ju fortfarande och Ida är gravid :-D så flikkorna får stanna hemma.
Men för mig gör det inget alls, älskar att vara hemma med min lilla prins. My all♥

Nej får väl dra mig nu så man får något gjort innan klockan blir allt för mycket.
Men ni där ute får ha en fortsatt bra kväll och trevlig helg. Ta hand om er


Grattis älskling på...

...din 31 år års dag
Vi Älskar dig massor ♥


2 års förlovning idag ♥

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min och älsklings 2 års förlovningsdag hurra hurra hurra :P
hehe
Japp idag för 2 år sedan förlovade vi oss :) Minns det som igår haha

Vi var i polen/poznan hos Danne's hmm mosters dotter vad blir det??! står still i huvudet ajja iaf. vi va där hos dem i Poznan iaf. så hade vi pratat ett tag om att förlova oss och innan vi hade kommit till poznan hade vi varit i scezcin och där hade jag/vi sett en suuper fin ring som jag verkligen ville ha men jag sa det att jag skulle kolla i poznan också.. Så den 20e åkte vi in till centrumet i poznan och tittade efter ringar herregud gick runt i 20 butiker och kollade hade den där ringen i huvudet hela tiden den som fanns i scezcin.

Men så hitta jag den den det verkligen stod Sandra på !!! Och den blev det :) Och jag älskar den såå mycket <3 så fin
Så när vi kom tillbacks till huset så kunde jag inte hålla mig längre så jag sa till Danne att sätta på mig ringen "idag" istället för vi hade sagt att vi skulle förlova oss på Danne's födelsedag alltså den 22e men jaa som sagt jag lunde inte hålla mig så den 20e Juli-2007 förlovade vi oss på övervåningen i poznan/polen :) Mys

Våra ringar den med stenar är den jag fick ifrån polen den andra köpte vi när Danne köpte sin eftersom jag också ville ha samma som honom :)


20 Juli 2007 en dag jag alltid kommer att minas♥


Så jaa idag är det hela 2 år sedan vi förlovade oss,, herregud kan inte fatta att det gått så snabbt hehe känns som igår :p

Men idag blir det inte såå mycket mys tror jag inte.. Mamma Mike och Amanda kommer hit på fika och sedan blir det antagligen att vi följer med dem ut till campingen och käkar lite mat. Får se om vi kanske kan fixa så att någon hämtar upp oss därifrån?!
Men det blir ändå mys när Danne fyller år på Onsdag. Min lilla gubbe blir hela 31 år på onsdag hehe :) Gammal gubbe älskling :p (skojja med dig puss på ögat ;-)

Nej kära vänner nu ska jag gå och sova men vi hörs maybe imorgon. Har som sagt hela dagen uppbokad.

(ut-)Tråk(ande)ig "lista"

Röker du?
Nej

Snusar du?
Nej

Skolkar du?
Nej men har skolkat en del när jag gick i skolan :/

Gör du frukosten själv?
Ja om inte Danne gör den, vilket det oftast blir eftersom jag inte kan äta direkt på morgonen och typ HATAR att göra frukost =/

Har du suttit i rätten?
Nej

Har du slagit ner någon?
Hehe ja typ......

Har du pussat någon av samma kön?
Ja

Har du varit på strippklubb?
Nej

Vad gör du när du blöder näsblod?
Lägger mig ner och stoppar upp papper i näsan hahaah

Vem kan du prata om allt med?
Familjen, Danne

Har du solglasögon?
Ja

Skriv en mening på engelska:
Open your eyes

Vem pussade du senast?
Danne

Vad är din högsta önskan just nu?
Vinna en MASSA MASSA pengar

Vilken färg har du på tröjan du har på dig?
Har ingen tröja just nu, men morgonrock.. brun är den :)

Är du blyg?
Hehe nej det kan jag inte precis påstå

Vad tänker du på just nu?
Bra fråga hehe =p


Johnny Cash vs. Anna Nicole Smith

Hallo bloggen!
Igår gjorde vi inte ett piss, var bara hemma och tog det lungt. Det regnade ju tyvär här hela dagen igår.. läste flera bloggar där det stod att de varit ute i solen och varit på stranden :( (de bodde längre upp om jag inte minns fel?!)
Jag vill också åka ill stranden sola bada eller jaa jag är en sådan badkruka så jag badar oftast inte här hemma i sverige hehe tycker vattnet här är alldeles för kallt.

men men, det var skönt att bara ta det lungt också. Fast man märker på Liam att han blir snabbt uttråkad herregud vad han växer i sättet. Ni ska se så jäkla sur/arg han blir när han inte får som han vill haha min lilla gubbe
Som sagt det är bra att han fått något ifrån sin mamma ^^

Jaha idag jaa det händer inget här idag iheller. Min kära mamma och lillasyster och Mamma's gubbe Mike är här i Göteborg nu. Så ska åka och träffa dem imorgon ;) ska bli skoj skoj har inte träffat dem på hmm 2-3 månader ?!
Tiden går snabbt :/ Lite ledsen bara att de inte bor här :( Men men är väl skönt för dem att få en liten minisemester.

Som sagt idag händer inte så mycket ska snart ner och handla wookgrönsaker, tänkte wooka lite grönsaker och nudlar och kyckling idag. Mums!

Ikväll hade jag tänkt att bädda ner mig och familjen framför tv'n till min absoluta favoritfilm "Walk the Line" som handlar om Johnny Cash's liv ÄLSKAR verkligen den filmen har nog sett den sådär 20 ggr hehe. Älskar musiken och allt. Dom har verkligen gjort filmen riktigt bra.
Huvudrollerna spelas utav Joaquin Phoenix och Reese Witherspoon och måste ju verkligen ge dem tummen upp för deras sångröster :) De sjunger ju nästan lite bättre än Johnny och June hehe =P (det är alltså dem själv som sjunger i filmen)
Iaf. hade ju tänkt mig att burra ner oss framför den filmen men så satt man här nu nyss och tittade på tv så ser jag att de ska visa Anna Nicole Smith's film också klockan 21 och den har jag velat se ett bra tag. Grrr så nu vet jag inte vad jag ska göra om jag ska se Johnny eller Anna Nicole?!

Hmm,, tror nog att det blir Anna Nicole jag har ju redan sett Johnny 20 ggr och har ju dessutom filmen, och Anna Nicole's har jag ju inte sett så jaa det blir nog Anna Nicole haha är jag tjtaig eller vad? hehe nej men ajja till er andra säger jag bara SÄTT PÅ tv'3 kl 21 !!!!!!
Vilken film kommer du se ikväll?

Nej nu ska jag gå och ta på mig och "springa" ner till affären :)
Hörs kanske senare..

Lite bild uppdate

Opsi opsi såg att jag missade lägga upp bilder i föra inlägget.. hehe iaf. här kommer lite bilder..
Frukosttime :)

Liam sover i bilen... men...

vaknar av att mamma tar massa bilder hehe

Jag och Liam

Min lilla solstråle kan man bli sötare?

BuseLiam

Titt-ut thihi

Jag och Liam (juste nog glö säga att jag är helblong nu hehe)

Nyvakna och glada Liam

Ååh såå underbart go min lilla älskling ♥

Här har vi den riktigt busiga Liam haha

Ligger liftar lilla gumpalalla :) sötnos

Ä han inte rena pampers-reklams-bebisen?

Liam finklädd när vi ska gå ut och äta middag :)

Mitt hjärta ♥

Liam precis vaknat i bilbarnstolen :)

OJ vilken stark lampa mamma haha

Liam håller flaskan och dricker själv för första gången :) 14/7-09 Duktig min pojk ♥

Ligger och gosar i sängen framför tv'n

Gooooos mamma

Titta mamma jag kan stå aldeles själv :D 16/7-09

16 Juli - lite uppdatering

Hello my friends!
Har haft lite fullt upp nu så därför jag inte skrivit..
I söndes kom min kära kusin med sin Hesam :) De kom rätt så sent så det blev sen "uppekväll". I Måndes gick vi ut och käkade på Jesen's Bøfhus första gången men käka där.. Och 511 gången för Martina och Hesam hehe.. Martina jobbar ju på Jensen's i malmö så de käkar ju ofta där..

Sedan i Tisdags åkte Martina och Hesam till Bulgarien så där ska de ligga och glassa i solen tills på tisdag. Myyyyys!!! Vill också :( :( :(

Igår onsdag kom ÄNTLIGEN målaren hit och började spackla alla listor och allt vad de håller på med så ÄNTLIGEN ska man få det fint här hemma :)
Idag fick jag välja tapeter och måste ju faktiskt säga att det fanns några riktigt snygga(de brukar ju inte vara så snygga när man får ifrån fastighetsskötaren) Men jag tog iaf. de två snyggaste :) thihi
Ska visa bild sen när det är klart.

Igår skrev en vänn till mig att hennes dotter som är jämngammal med Liam står själv upp.. Och det har jag inte "testat" det på Liam, Så idag ställde jag Liam upp och jovisst stod han hur bra som helst (alltså han står själv och håller i kanten på bordet/sängen). Men vet ni vad jag kom på.. Liam har ju stått upp ett jäkla bra tag själv. Han står ju hela tiden i sin gå-stol han går ju själv i den eller jaa Springer.. hehe
Men men nu vet jag iaf. att han kan stå själv med hjälp av en kant :)
Iförrgår tisdags så tog han flaskan själv och drack.. alltså han höll den själv :) Min lilla pojke börjar bli stooor :)


Vad Liam kan nu/gör nu..
»
Sitta upp själv utan stöd
»Vinda sig från mage till rygg och ifrån rygg till mage
»Skratta ordentligt
»Säga Hej (när han vill/känner för det haha han sa det för första gången i söndags 12/7)
»Sover hela natten
»Hålla nappflaskan själv
»Stå själv med hjälp av stöd
»Går själv med hela foten ner, med hjälp
»Tar i saker från ena handen till den andra
»Rynka på näsan och göra såna gulliga näsljud thihi
»Säga mamma (när han gråter låter det som mamma mamma mamma haha)
»Kryper eller jaa drar sig fram :)
»Uttrycker sig verkligen vad han vill och inte vill (han temprament oj oj oj lik sin mamma där :D)
m.m

Varför jag är deppig..

Anledningen till att jag är deppig är..
För det första för att jag saknar en person sååååååå sjukt mycket som bara drar sig längre och längre bort känns det som :( SAKNAR OCH ÄLSKAR DIG ...... !!!!!!!!! :(

För det andra är för detta sjuka jäkla vädret som man bara blir mer och mer depprimerad utav. HATAR verkligen när det inte är varmt och sol. Har börjat fundera mer och mer på om man ska flytta utomlands?! Men jaa jag vet inte hur jag ska fixa med allt och hur man gör så OM det skull bli av så kommer det ju dröja ett bra tag till eftersom jag vet att man måste skaffa vusim och massa skit osv osv.. Och man måste ju ha en hel del pengar i början så man kan leva ett tag innan man hittar jobb osv. Men men som sagt det lär ju dröja år innan den "önskan" går i uppfyll. Om man inte vinner lite pengar :) hehe

För  det tredje som jag skrev här ovan så HATAR HATAR HATAR jag detta vädret :( Jag blir som helt förlamad ligger läääänge i sängen trött hela dagarna och tråkig. Eller jaa jag leker ju Självklart med Liam men det är typ det ända jag orkar göra. Han är ju som sagt mitt LIV mitt ALLT så för honom gör jag allt men jaa som sagt vädret gör mig tråkig mot andra :( Sorry all, det är inte meningen att va så tråkig hehe .. =(

Nej ush orkar inte sitta här mer.. ska gå och mysa med min absoluta favorit som får mig på andra tankar.. LIAM ♥ mitt allt


neej

Nej nu är deppen tillbacks igen :( VILL INTE ha det såhär mer :(
Vill bara här ifrån 2-3 veckor :( Orkar inte.....

8 Juli-08

jaa nu var det ett tag sedan igen ...

I fredes blev ju som sagt vår lilla älskling 7 månader. Kan inte förstå det.. tiden går så fruktansvärt snabbt.. Men som jag sagt tidigare så blir det bara roligare och roligare för varje dag. Min lilla pojke <3

Han har ju blivit så stor att han redan har krypit några steg :) han försöker hela tiden men när han märker att det inte går så drar han sig fram haha.. han är så go lillkillen :)

Så i fredes hmm åkte vi till Allum handlade lite.. Lördes.. gjorde vi nog inget?! Kan säga att jag har hjärnsläpp just nu hehe..
I söndes åkte vi iaf. hem till Jessica's mamma och sov över där.. Måndes skulle vi till BVC vilket vi "missade" jag orkade verkligen inte gå upp för att ta bussen det var ju såååå tråkigt väder.. men men det var egentligeninte meningen att vi skulle gå dit egetenligen det var mest jag som ville gå dit för att mäta och väga Liam. Så eg. gör det inte så mycket.. ska inte va där förräns nästa månad egentligen.

Hmm jaa sedan igår åkte jag Danne Liam och TOmas och handlade lite mat sedan åkte vi ut till Eriksberg och satt där och käkade :) Var faktiskt riktigt mysigt.. Får man göra om igen snart :) Speciellt nu när det fort. är fint väder.

Trodde ju faktiskt inte det skulle bli mer fint väder här eftersom det varit så grått och trist nu i flera dagar plus att det regnade och åskade inatt.. Men jaa solen tittade fram idag igen :) och det är inte kallt ute det är ju iaf. 25 grader så det är ju skönt. Men jaa det kan ju faktiskt bli liiiite varmare så man kan åka till stranden.
Jag har aldrig varit såhär vit en sommar som jag är nu. Ush det är nog därför jag mår skit också :(.. men men nu är snart min frystid över. Så f.o.m den 1 augusti så ska jag börja "fusk-sola" igen :) Ska bli skönt.. ska även börja träna lite smått också så det som rasat i kroppen lyfts upp igen. SÅ next summer kommer jag vara HEEEET :) thihi*

Nej nu ska jag sätta mig framför tv'n äta 1-2-3 brownies med MASSOR av sprut grädde och titta på The Bachelorette.

P.S Eftersom jag inte skrev något inöägg igår så skriver jag nu....

GRATTIS ÄLSKADE MOSTER I EFTERSKOTT, HOPPAS NI HADE EN TREVLIG DAG IGÅR. ÄR SÅ LEDSEN ATT JAG INTE KAN VARA MED PÅ ALLA DESSA SAKER LÄNGRE :( MEN JAA... VI KOMMER JU NER SNART?! BLIR VÄL NU NÄSTA MÅNAD TROR JAG?! SÅ DÅ FÅR VI TA OCH SES. KRYA PÅ LILLEMANNEN VICTOR, GE HONOM EN PUSS O KRAM IFRÅN OSS ALLA. KRAM TILL ER BÅDA // FAM. D&D

♥Liam 7 månader idag♥

♥Idag blir vår prins 7 månader♥

Underbara sol

Hmm jaaa,, man har ju inte skrivit på ett tag nu. Men ni kanske förstår ändå..?!!
Det har ju varit sådant underbart väder så man har ju knappt varit hemma :) Såå skeeeta skönt väder men jaa lite för kvavt kanske men har ju knappt kunnat sova. Men men man ska inte klaga..

Jag/Vi har varit runt lite, haha kommer inte på vilka dagar nu men iaf. förra veckan åkte jag Liam Jessica Evelina Cissi och Jesper över till vrångö men jaa det blev inte riktigt som vi tänkt oss.. Kom dit alldeles försent och solen gick i moln hela tiden och barnen ville inte alls va där heller haha de avlöste varandra genom att vakna eller skrika.
Och eftersom Liam är så tyst eller jaa inte tyst men han gnäller aldrig också nu när vi va där ute så gnällde han som f... och då blir jag så frustrerad och lättirriterad på folk runtomrking mig så jaa det blev inte så bra. Men men nästa gång blir det bättre :)

Sedan har vi varit på Kåsjön med Daniella Luca och Kennedy och hans systrar+barn.

Också var jag Danne Liam Tomas Ersin och Ida och skulle grilla/fiska/sola häromdagen men jaa det blev heller inte alls som vi tänkt oss.. Vi skulle till någon sjö vid Härryda men så körde vi fel och sen när vi väl kom dit så ser vi att det var privat område :/ Så vi åkte till Delsjön och där är det ju inte så värst mycket emd plats så vi satte oss på ett ställe men där kunde jag inte sitta med Liam för de som också satt där tog upp ALL den platta marken. Och jag kan inte sitta och hålla i Liam hela tiden så jag flyttade en bit bort så sa jag till att de andra kunde ju sitta kvar där om de ville det men jag kunde inte sitta där.. Men jaa sen helt plötsligt fick jag reda på att Ersin och Ida skulle gå.. Så det blev bara jag Liam Danne och Tomas som grillade med skönt ocj skojj var det ändå. RIktigt mysigt blev det tillsist :)

Hmm jaa sedan har vi bara varit inne i stan och igår var vi och storhandlade så nu är både kyl och frys fulla igen :) skönt!
Idag är det inget bra väder alls :( Eller ja fint är det med solen skiner ju inte men men.. får väl hoppas på att det blir lite åksa ikväll/natt så man kan få sova en natt utan att ligga och svettas som en gris. hehe

Nej  nu ska jag ner och lämna tillbacks ett paket sedan blir det antagligen en vända in till stan?! FÅr se om jag orkar? Behöver handla ett par shorts till Liam som var slut sist jag var där. (hoppas de fått in dem)

Lite bilder blir det ju självklart också :)

Liam i vagnen påväg ner till affären

Mamma och Son♥

Tittut mamma :) (tapeten i bakgrunden är bortdragen prg. läckan vi hade)

Hahahaha

Tittut igen mamma

Såhär glad är min prins när han vaknar :)

Juste jag och Danne och Liam var ute och åt häromdagen också :) Gott gott Blev greskiskt

Blev inga bra bilder men men ibland får man bjuda lite på sig själv :P hehe

Hehe Liam's stil i vagnen medans vi satt och åt hehe

Älsklingen

Jag

Titta så duktig Liam är på att sitta själv :) Mitt lilla LIIIIIV Älskar dig♥

Juste vi åkte hem till Jessica's mamma också så här är vi på bussen..

Liam och Evelina

Liam på stranden på Vrångö


Så det var alles.. Nu ska vi ta på oss och sticka iväg.. Nu är det mycket som händer....
Imorgon blir ju vårt lilla hjärta 7 månader :) Herregud!!!!!!!! 
Sedan är det BVC på måndag
Tisdag fyller min kära moster år
Söndagen den 12e kommer vår tattooerare tillbacks så då ska man gå och snacka med honom :) Vet nu vad jag ska göra för tattoo men måste fr¨ga hur mycket det komemr gå på..
Sedan den 16e ska jag till BM och få nya p-pills.
20e firar jag och Danne 2 års förlovning
Den 22e fyller Älsklingen hela 31 år :) Och kusinvitamins gubbe Hesam fyller också år han blir 25 om jag inte har helt fel för mig?!
Och sedan den 27e åker Dann till polen med sin bror. Så jaa då är man hemma själv i en hel vecka skönt på ett sätt men ändå inte på ett.. Hatar ju att sova ensam :( Men ev. så kommer min älskade lillasyster Amanda hit då?! 
Så det är en del framför oss nu hehe.. 
 


RSS 2.0