Sorry och Godnatt

Hallo!
sorry att jag inte skrivit tidigare, kom hem vid 20-tiden sen kom pizzan så vi käkade och efter pizzan måde jag dåligt igen så som jag mådde igår :/ Tror att det är för att jag har varit fruktansvärt trött nu de sista dagarna.. Men tänkte faktiskt gå och lägga mig nu så man kanske är lite mer utvilad imorgon. var ju som sagt i stan idag bytade tillbacks byxorna jag köpte på Cubus :/ andra paret jag bytte köpte deras harembyxor i stlk 36 först för jag trodde jag hade den storleken men de satt ju jätte löst upptill så va tvungen att byta till en mindre storlek så när jag kommer hem och testar dem så var de ju alldeles för taighta vid vaderna så jag hade typ blodförstoppning från vaderna och ner till fötterna så det var ju bara att lämna tillbacks dem också men jaa vad skulla jag köpa nu då? haha så det blev att jag köpte en mörkblå mysdress (ska ta bild på den någon dag och lägga upp) också blev det ju självklart kläder till Liam :) en jätte söt body där det står "with a licence to charm" sååå underbart sööt också blev det ett par jeans :) 99:- fick jag ge för det Billigt säger jag :)
Kommer också upp bilder på det ;-)
nej nu ska jag gå och snutta kudden. Sov så gott där ute


Lista 090330

Godmorgon!
Startar dagen med en lista :) Och jag utmanar er alla som läser att göra det samma ;-) Skriv en kommentar så jag får gå in o kika.


OM DIG
1. Hur mycket är klockan just nu?
15.06
2. Namn? Sandra
3. Vart bor du? Göteborg
4. Hur många barn vill du ha? Oj, har ju redan en och jag längtar redan efter fler (har ju alltid sagt bara 2 men nu vill jag ha et fotbollslag haha)
5. Vill du gifta dig? Man är ju inte förlovad för inget eller?? hmm..
6. Har du ätit sushi? Ja och fybubbland säger jag bara det var inte gott
7. Favoritglass? Piggelin
8. Hur många olika sorters flingor har du i kökskåpet? Just nu bara 1 paket men annars brukar det vara 2-3
9. Humör? Just nu är det mys :) Liam ligger här brevid och pratar så då kan man inget annat än att känna mig :) <3


FYRA GREJOR
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen?
haha nej
2. Har du en hund? Nej
3. Sover du helst själv eller med någon? Med någon 
4. Tror du på spöken? Ja


SKULLE:
1. Skulle du vilja vara längre?
Nej älskar min längd, precis sådär lagom :)
2. Skulle du vilja väga mer? Hehe nej
3. Skulle du vilja ha sex nu? haha nej
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? ush nej


KAN
1. Kan du röra på öronen?
Nej
2. Kan du slicka dig på näsan? Nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Hmm ja
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Förut kunde jag men inte nu när jag har Liam
5 Kan du va på en fest utan att dricka? Självklart, man har lika roligt om inte roligare utan sprit ;-)
6. Kan dina vänner lita på dig? Ja
7. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Har redan piercing där så ja..

8. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? hehe nej, speciellt int mataffärer

HAR

1. Har du syskon? hehe jaa 6 stycken halvsyskon
2. Har du någonsin haft sex med någon? Hehe jaa, hur kom annars Liam till?
3. Har du varit full den här månaden? hehe nej Det är år sedan sist
4. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Nja
5. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nej ska göra det efter detta
6. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Hehe jaa Daniel är ju 7 år äldre än mig så..
7.Har du haft sex med någon som är tre år äldre? Se ovan.
8.Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Se ovan.
9.Har du blivit påkommen när du har haft sex?  Maybe ?!
10.Har du haft sex med mer än tre personer? .....
11.Har du ljugit på någon fråga än då? Nej.. men vissa har jag inte svarat på..

Nu ska jag älsklingen och Liam snart åka in till stan så måste gå göra mig iordning, återkommer lite senare. Ciao ciao!!

Känner mig hängig :(

Sorry att jag inte skrivit. Men ush är såååå frukttansvärt trött och mår inte bra.. känner mig sjuk/hängig tror det är för att jag bara sovit 3-4 timmar.
Ska nog gå och lägga mig i sängen och se på filmen jag har pratat om nu ett antal gånger hehe.. Ska försöka få med mig Danne också så att hela familjen ligger samlad och myser i sängen :-) Liam har vaknat och somnat om nu i 2 timmar hehe.. Nu ligger han på Dannes mage och tränar benen haha han sparkar så mycket och flaxar med armarna haah så får han sån konstig min haha,, min lilla gulleplutt <3
nej sorry boys and girl men jag orkar verkligen inte skriva mer mitt huvud känns som det ska sprängas snart av värme. Men jag kanske skriver lite senare annars återkommer jag imorgon :)
Annat fall så säger jag godnatt sov så gott och dröm sött. Ha en bra dag imorgon på jobb/skolan ;)


Hemma igen

Halloj mina vänner!
Nu har jag och Liam kommit hem ska börja med maten alldelesstrax ska grilla tänkte jag :D åååh vad gott det ska bli !! Men det får bli vanliga kotletter för det fanns ju ingen flintastek i affären :( Ajja det går ju lika bra det.

Var ju på Lek & Buslandet med Jessica hennes bror och hennes pojkväns syster. Trevligt trevligt.. skulle ta bild på barnen men jaa blev inget foto glömde bort det totalt eftersom vi satt o snacka massa skit :) Kul att vi kommit varandra så nära :)

Jaha och nu är man hemma.. som sagt ska börja med maten nu men skriver mer sen.

Snabbt

Halloj mina vänner!
Hinner inte skriva så mycket ska åka iväg nu till Lek & Buslandet men skriver sen när jag kommer hem ;-)
Ha en bra dag

Allt klart!!! Wihoo, äntligen.

Puuh nu är jag klar med ALLT!
Nu har jag :
♦ Diskat
♦ Dammsugat
♦ Tagit bort från borden
♦ Dammat
♦ Vikt tvätten
♦ Målat över lite skavt på "glasskåpet"&"tallriksskåpet"
♦ Och nattat Liam

Visst är jag duktig :) Nu är jag helt slutkörd i huvudet så nu ska jag gå in och lägga mig tänkte ta en dusch innan jag gick och la mig men jag orkar verkligen inte.. Blir ingen film iheller.. Klockan är för mycket ska upp tidit imorgon ska tträffa Jessica vi ska gå till Lek & Buslandet med hennes lillebror och självklart hennes lilla Evelina ska ju med också :) Så Liam får leka med Evelina :P
Nej måste nog sluta nu är riktigt trött.. Danne har fortfarande inte kommit hem ... han ska snart dra sig hemmåt skrev han så han kommer väl snart I Hope!

Sov gott..

p.s haha fan vad jag har skrivit idag då:/ men kul för det var ju inte liiite folk som tittat in idag :P hehe nytt rekord på VÄÄLDIGT länge. Men bara kul att ni tittar in :) Skriv gärna en rad eller två ;-) Och välkommen åter ;) :P


Så nu ska jag vila lite

Ja nu har man tittat på Robinsson, Jag vet vad du gjorde förra lördagen också har jag även varit så duktig att jag dammsugat, diskat och nu ska jag ta och vika tvätten som vi tvättade igår.
Jag va ju så duktig igår när jag vakna att jag gick ner och tittade om det fanns någon ledig tvätt-tid och det fanns det redan då så jag sprang upp och tog tvätten vi hade i skåpet hade ju 2½ påsar med bara sängkläder som vi skullat tvätta för bra länge sedan haha men det blir aldrig av så igår tog jag tag i saken och tvättade 2 påsar så nu har vi bara ½ påse kvar. Men jaa så hann ju inte allt tvätta så vi har hela lägenheten full med sängkläder haha... så måste vika ihop dem nu så man får iordning här. Men först ska jag andas lite och äta mina coctailgurkor fattar egentligen inte hur jag kan käka med? har aldrig gillat saltgurka men nu ÄLSKAR jag det. Eller ja bara de där coctailgurkorna de är ju sååå satans goda :) Och det får inte vara från vilken affär som helst det är endast LIDL's som gäller fyyfan vad gooda dom är haha :)
Nej nu ska jag som sagt ta och vila lite sen viak lite och sen får jag se om jag lägger mig i sängen och myser med Liam och tittar på den där filmen som jag prata om förut (My best friends girl)

See ya


lurades

haha vem försökta jag lura? skulle jag orka ta på mig o gå ner o hanlda NU? haha nej !!
Nu börjar Robinsson så nu ska jag sätta mig i soffan med Liam och mysa haha ovanligt vi myser då :P men han är ju sååå gosig min lilla påg som vi säger i skåne ;)

nä nu börjar det så bye bye

uttråkad

Blää kan man bli mer uttråkad? Finns absolut inget på tv och jag är sugen på något men vet inte vad? Har precis ätit 5 skivor Lax och 2 dumleklubbor men är fortfarande sugen på något :/ Ska man orka ta på sig och gå ner och handla?!
hmm..
Snart är det ju dags också för att släka ner kl,20.30 kommer Earth hour till sverige ju.. Ska du släcka ner?
Jag släcker ner lägenheten men inte tvn och datan (har ju bärbar så kan bara dra ut datan ;))
nej ska se om jag jag orkar resa på min feta rumpa och dra mig ner till affären.. åååh neeej nu kom jag på att jag glömt bort att jag skulle ner till affären o handla aftonbladet idag för nu finns ju Disney filmer som man kan köpa med ju :) aah får hoppas det finns kvar någon om jag går ner eller om det finns imorrn?!
ajja men vi hörs senare see ya later alligator

Ensam hemma :(

Jaha nu siter man här själv. Svärmor var precis här och hämtade upp Daniel och även lämna mat till mig :) Fick bli Burger King Wopper Meal :) hehe ush fy vad jag börjat äta skräpmat inte bra Sandra!! Speciellt inte nu efter graviditeten man märker ju dock att man inte kan äta precis vad man vill längre för man "smyggårupp" hela tiden. Ajja det är ju faktiskt inte så värst länge sedan jag födde och jag ammar ju fortfarande så tycker faktiskt att jag får unna mig nu fram till sommaren iaf. Har ju som sagt fryst mitt träningskort tills dess.. Men om jag ska va helt ärlig så vill jag inte gå nere såå värst mycket lite på rumpan för den är ju J.Lo nu igen och lite på låren eller hmm jaa jag vet inte vill iaf. bygga upp det slappa till muskler hehe för nu dallrar det verkligen haha.. Usha!

Hmm jaaha.. nu ligger Liam i sin gunga ochgungar och lyssnar på någon musik som finns på gungan skit kass men jaa han är lugn iaf :) Skönt med lite fria händer ibland :)
Jaha nu är jag slut i huvudet så Bye bye sålänge


Uppe med tuppen?

nej inte jag inte hehe.. vaknade för 1 timme sedan och ligger fortfarande här i sängen och myser med Liam. Mys <3
hmm vad ska man göra idag då? hmm jag ska bara ta det lungt och mysa med Liam och Danne ska snart dra iväg till Ersin och Ida. Laddade ner en tjejig film igår som jag tänkte se idag "Me best friends girl" någon som sett den?
Hade egentligen bestämmt med Daniella men tror nog att vi stannar hemma iaf. för Liam är ju fortfarande inte 100% frisk och inte jag heller så man vill ju inte dit och smitta dem. Så blir nog att vi stannar hemma. Men jag har lite svårt att bestämma mig för vad jag ska äta?

Nej nu är Liam arg för att jag inte kommer hehe så måste kila.
Men ha en bra lördag där ute och va rädda om er ;)

Lista mitt i natten haha*

Ytterligare en lista som jag älskar :)
__________________________________________________________


Hur bor du:
I en stor 2a på 65 kvm med sjön precis över gatan :) Ända positiva här hehe
Brukar du komma i tid:
hehe njee är väl inte så bra på det.
Hur lång är du:
ca. 163 cm
Kan du laga mat:
Självklart kan man det ;-)

Vad jobbar du med/pluggar du:
Mammaledig

Vad har du på dig just nu:

"Pyjamas"
Har du någon fobi: 
Ja, för många hehe
Hade du en bra kväll igår:
Den var väl helt okej.
Vilket är ditt senaste inköp:
Kläder till mig Daniel och Liam

Din favoritdryck på morgonen:
just nu är det vatten direkt som gäller.
Var fick du dina senaste pengar ifrån:
Fk
Har du sovit i din egen säng inatt:

haha jaa vart skulle jag annars sova?!
Vad hade du sönder senast:
digitalkameran :(
Vem snackade du med senast:
Daniel <3
Varm favoritdricka:
Te
Favoritdricka när du är riktigt törstig:

Coca Cola
Alkoholhaltig favoritdricka:

hehe minns inte var ju över ett år sedan man drack sånt sist men Cider kanske?
När gjorde du senast något riktigt dumt:
?? Vet inte
Saknar du någon just nu:
Jaa saknar min familj i malmö :(
Vad ska man göra för att få dig irriterad:
hehe jaa du.. ??! Just nu är man rätt så lättirriterad så krävs inte mycket till för att jag ska tända på hehe
Någon jag stör mig på:
Att jag inte får på mig någr utav mina gamla byxor :(
Intressen:
Min son och familj <3
senaste person du kramade:
Liam <3
Senaste person du ringde:
Daniel <3
Senaste person som ringde dig:
Mamma <3

Vad drack du senast:
Coca cola
Vill du ha barn:
Har ju redan Liam men sjävklart vill jag ha ett, två tre syskon till honom hehe :)
Längtar du till din nästa födelsedag:
hehe, fyllde år förra veckan (19 Mars)
Har rakat dina ben någon gång: 

haha jaa
Är du sugen på något nu:
mm att sova hehe

Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag:

Dricker inte kaffe
Använder du hudkräm:
Varje dag

Attraheras du av män med skägg:

Det beror på om de passar i det eller ej.
Micro-pop eller poppa själv:
Spelar ingen roll, märker inte så stor skillnad på de

Brukar du baka:
Gjorde mycket under graviditeten men inte så mycket nu längre..

Röstade du i det senaste valet:

Självklart!
Är du nöjd med ditt liv som det är nu:

hmm jaa, kan inte göra så mycket just nu njuter utav mammaledigheten. Men när den är slut så är det andra bullar som gäller ;-)
Vilken låt lyssnade du senast på:

hmm.. tror det var EMD- Baby goodbye eller vad den heter
Har någon annan sovit i din säng inatt:

Dem ända som får sova i "min" säng är Daniel, Liam och Cindy och de gör de varja dag/natt
Vad tycker du är äckligt:
Mycket, kommer inte på något sådär specifikt just nu
Har du pengar på mobilen:
Alltid
-------------------------------------------------
Allmänt test 2


Vilken svordom använder du mest?
Fan och jävla
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Väckarklocka? När jag ska gå upp det avgör Liam
Var köper du dina matvaror ifrån?
Ica, Hemköp, Willys, Ica Maxi, Lidl
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Nej hellre va med :) *linslus

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En resa till solen för mig och familjen

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?

Kanske ;-)
När var senast någon stötte på dig?
haha det vet jag inte, sånt tänker jag inte på längre. har ju min familj så bryr mig inte om andra

Vad åt du till middag senast?
Min favomat IGEN kött, mögelostssås och denna gången hade vi pommes till

Kan du vissla?
Ja

Tittade du på tecknat när du var liten?

Ja
Äger du några popband t-shirts? 

Nej
När flög du senast?

Det var länge sedan :( tror det är 4 år sedan?!
Pratar du några andra språk?

Ja, engelska :P
Har du gråtit offentligt?

Ja
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
Tatuera mig
Vad har du med dig in på bion?

XXXL Coca cola och popcorn
Vad har du för väder?
snö och slask :(

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
hmm på vilken utav linjerna? haha nej men på handel/turism så va det såklart turism

När sov du senast på golvet?

ööh det vet jag inte?!
Vilken är din favorit drink?

Som sagt över ett år sedan jag drack sist så kommer inte ihåg såntdära
Gillar du din boendesituation?

Njaaää älskar min lägenhet i sig men ändå inte, vill ha ett till rum så Liam kan få ett eget
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?

Ja nu sedan jag fick Liam så har jag blivit stålkvinnan kan klara mig att sova bara 3-4 timmar
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
När man har barn så är alla dagar i resten av sitt liv fullbokade ;) Men sååå roliga :)
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Nja.. ibland
Hur gammal blir du nästa födelsedag?
24 år

Tror du på liv på andra planeter?

Ja
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?

Det beror på vad det gäller..
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
NEJ!!!!!! hatar höjder
Tycker du om att krama folk?
ÄLSKAR att kramas :D
Äger du en digitalkamera?

Nej
Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Sarah Jessica Parker

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?

Jaaaaa, eller ibland haha
Får du dåligt samvete efter du ätit kött?

hehe nej ÄLSKAR ju kött
Är du mörkrädd?

hmm nja när jag är själv
Tre saker du alltid har med dig? 
Liam, mobil och blöjor/våtservetter
_____________________________________________________

Sådär.. nu säger jag GODNATT mina vänner hoppas ni sover så gott..

Grattis till Magnus

Hehe japp jag hade fel.. men glad blev jag iaf. att det iaf. blev Magnus som vann.. (Gillar ju inte Laila som sagt)
Men jaa som sagt har ju inte sett hela programmet och som det såg ut idag på den dansen Laila o Tobias gjorde så trodde jag ju att de gjort sådär bra ifrån sig hela tiden också och att svenska folket tyckte om dem men jaa de gillar väl heller inte den där blonda ragatan som tar med söta tonårspojkar i idol för att hon är så kåt i dem :-/
Nej men som sagt STORT grattis till Magnus :)

(bild lånad från expressen)

Let's dance... upd.

hmm jaa nu såg jag magnus dans också.. kan ju säga att Laila vinner VERKLIGEN! Tyvär Magnus.

Laila & Tobias



Magnus & Annika

Haaaj Kaaaaj

ja, tetstade ju att mobilblogga förut och jag fick inte plats med mer text därför jag inte kunde skriva mer men jaa som sagt det har ju snöat här inatt så här är ju en del snö/slask nu på marken:@ var ju så fint igår men som sagt det är säkert slask nu bara för att Danne ska ut imorgon haha.. :P
hans vänn Ersin blev 30 år nu för några dagar sen så de ska festa lite imorgon. Och jag och Liam får sitta hemma :( haha nej vill verkligen inte ut. Ammar ju fortfarande men fast om jag inte hade ammat så hade jag ändå ine velat gå ut kan inte tänka mig lämna bort Liam, inte än iaf. Haha undrar om jag någonsin kommer klara det?! haah bara idag när hjag va nere i tvättstugan i 20 min så saknade jag ihjäl mig på honom kännde mig så tom :/ snacka om att blir "beroende" av sitt lilla liv.
nej ush mår illa när jag tänker på att lämna bort honom.. hmm ajja...
hmm nej nog om det nu..
har ju förränsten bokat dop nu till den 17e maj men det är inte säkert vi kan ha det då eftersom kyrkan inte hade någon lokal som man kan kunde hyra och eftersom det inte är så lätt att hitta lokal och de flesta är antingen svin dyra eller så är det fulllbokat hmm får se när dopet blir av egentligen?! Hoppas verkligen att det blir innan Juni för då är ju Liam ett halvår och jag vill ju att det ska bli av nu nu nu..!!!
Men som sagt lokal som avgör :/ vi är ju 50 personer och det är utan vänner :/ Så det är ju inte så att vi kan trycka in oss i en lägenhet precis haha..

Nej nu måste jag sluta blev ju helt till mig nu, såg precis Laila & Tobias dansa sin sista dans i Lat's dance och jag säger bara FYFAN vilken show. Riktigt grymt gjort!!! Har ju iof. inte sett så mycket på let's dance tidigare och detta var den första dansen jag såg idag.. så får se nu på "Världens stakaste man" dansa nu också haha.. Men tror nog att de inte kan överrösta Laila's sista nummer där fyför vad bra det var.
Gillar egentligen inte alls Laila men just nu säger jag bara You Go Laila! Heja heja heja!!
__________________________________________________________________________

Såhär gosigt lägger sig Liam minst 2 ggr om dagen för att mysa :)

Liam ligger i vagnen och äter på sina fingrar

Jag igår ser ni vädret häärligt!! Och nu snö :-@


Testar mobilblogga :)

Godmiddag mina vänner! Vet egentligen inte vad jag ska skriva? Hmm.. Ja.. Både jag och Liam är fortfarande på bättrings vägar (skönt) hmm ja.. Idag ska vi bara ta det Lungt igen vill ju inte gå ut så mycket nu när liam är sjuk. Juste Fyfan säger jag bara har varit hur fint väder som helst nu hela veckan också börja det snöa igår innan vi gick och la oss och nu ja nu ligger det skit mycket snö på marken Fy vad man blir sur. Men men det är säkert för att Danne ska ut imorgon haha.. Skriver mer sen..

090326

Halloj i lingonskogen :P
Idag var vi ju som sagt hos läkaren med Liam han har en liten "knöl" på rumpan eller hur man ska säga som har kommit och gått nu ett tag och läkaren trodde att det var en innebrännare vilket jag inte tror för jag sa att den har flyttat på sig så sa hon men då är det säkert 2 stycken han haft isådanafall :/ Men det vet jag att han inte haft.
Men nu var den ju såklart nästan borta så hon fick inte kännt på den riktigt. Men hon sa att om den skulle komma tillbacks så skulle vi återkomma. Hmm blir väl att vi får sticka dit igen nästa vecka?! Hoppas ju dock inte men mm..
Jaa.. vi vägde och mätte lillgubben också och nu väger han 6300 gram och är 62.5 cm lång och huvudomfånget är 41.4 cm.
Tycker inte han växer så mycket :/ men det är väl så?! haha* ajja min lilla gubbe är perfekt ändå så.. och han väger ju som han ska så :) hmm jaa nej nu ska jag spela lite på King har fastnat där igen men inte framför yatzy längre nu är det fia med knuff som gäller :) Super kul :D
Men ha en fortsatt bra dag.

Både jag och Liam sjuka :(

Bläää både jag och Liam är sjuka nu :( Danne var ju sjuk nu för ett tag sedan och jag trodde verkligen att vi skulle klara oss igen (jag och Liam) men icke antagligen för att jag sa " hoppas vi klarar oss denna gången också" jag visste det man ska fan inte säga något för det är då det händer. Ajja.. Jag har åkt på förkylning men Liam har åkt på både förkylningen och slemhosta :( Mammas lilla pojke <3 Men han verkar inte bry sig speciellt mycket han tycker bara det är jobbigt ibland när han får såndär jätte jobbig hosta där han hostar många gånger :( hehe låter så gulligt vissa gånger då han hostar också blir det liksom ååh så skönt i slutet haha ni vet typ när man ska nysa och det inte går så blir man så ååh *haha svår att förklara men gulligt är det iallafall :)
Och sagla har han börjat med ännu mer nu tror verkligen att det är tänder på G men han har ingen feber eller så.. Eller jaa det kan ju också va för att han är sjuk nu.
Hmm jaa.. här har det ju inte hänt så mycket vill ju inte göra så mycket nu när lillgubben är sjuk. Men åkte in en snabb väna till stan idag och bytade byxor och lite annat.. Imrogon ska vi bara at det lungt också. Ska gå till läkaren också imorgon med Liam.. Sedan ska vi bara at det lungt och mysa mysa mysa :) Är så mysigt ibland då Liam bar ligger riktigt och håller om en och riktitgt sådär burrar in sig i en och myser thihi mitt lilla hjärta är såå gooosig.
Nej nu ska jag ta och mysa lite med Liam han ligger här brevid mig i sin säng och biter så sina fingrar haha så ska ta honom och mysa nu..
Men ni får ha en fortsatt bra dag där ute


Gravid & Förlossnings "info"

Lite fakta om graviditeten och förlossningen.

När fick du reda på att du var gravid? Söndagen den 23 Mars-2008
Blev det en chock? Ja, eller ja.. hehe tog ju ut p-staven i september och då försökt vi jätte mycket sedan i December-Februari var det lite strulligt men när man minst anar det så :-)
Hur gammal var du? När jag blev gravid var jag 21 men blev 22år 4 dagar innan vi fick reda på att jag var gravid (alltså den 19e Mars)
Hade du mycket halsbränna? Nej det tycker jag inte, men jaa mer än vanligt
Spydde du mycket? Nej inte en ända gång :)
Hade du mycket foglossning? Nej..
Ditt sf mått som störst? 35 cm, mätt den 27 November-08
Har du fått bristningar? Nej inte en ända, tack och lov.
Trodde du att det var en pojke eller flicka? Jag kände det på mig hela tiden att det var en pojke
Vad hoppades du på? Spelade ingen roll, hoppades mer på att h*n skulla vara frisk
Gick du över tiden? Ja, 9 dagars övertid
Födde du för tidigt? Nej, se ovan.
Hur var förlossningen? Åååh såå underbar!
Blev du sydd? Ja, 3 inne o 3 ute så inte så farligt :)
Hade du smärtlindring? Inget alls :-) Inte ens lustgas
Dragen med sugklocka? Nej
Hur många var inne i förlossningsrummet? Det var jag Danne, Mamma, svärmor, bm & bm's assistent
Hade du någon nära med dig? Ja, Mamma, Danne och svärmor
Vilket BB födde du på? Östra Sjukhuset
Hur stor var bebisen? 3165 gram vägde han och var 50cm lång och huvudmåttet var
Blev det en pojke eller flicka? En liten prins
Vad fick han heta? Liam Marcin D...
Var allting värt det? Absolut. Längtar sååå tills jag blir gravid igen :)

Idag för exakt ett år sedan..

... fick jag och Daniel veta att vi vart gravida. Alltså förra året den 23e Mars-2008 och nu ligger mitt lilla hjärta här i min famn
♥ ♥ Mitt lilla hjärta ♥ ♥
Här kan ni läsa om när vi fick reda på att vi vart gravid :)
Och här kan ni läsa om hela graviditeten :)

Det efterlängtade plusset


Magen v.5 den 23e Mars-08 den kvällen vi fick reda på att vi var gravida.
Och den sista bilden jag tog på magen v.40 den 25e November-08 *8 dagar innan Liam kom.


Och idag ligger han här 3½ månad gammal ♥

Helgen

Nu har man inte skrivit på några dagar..
Först och främst vill jag säga tack till alla som grattade mig :) Som sagt så gjord vi inget speciellt på min födelsedag eftersom jag fortfarande ammar. Men om jag ska va helt ärlig så tyckte jag bara det var skönt att umgås med min egen lilla familj. Sedan i fredags så kom svärmor med smärmors-mor och fikade och grattade mig.  Sedan i lördes så åkte jag in till stan med Liam och träffade Jessica¨. Handlade en del kläder :-)  fick ju lite pengar av mormor morfar svärmors-mor pappa med familj och Daniel's bror :) TACK alla för pengarna. fick ju ett guldhänge med två hjärtan utav Daniel lägger upp bild sen ;)
Hmm jaa sedan nu igår söndags kom min pappa Malle och min 3 brödrar upp hit :D såååå undebart kul att ni kom upp :)Hoppas det inte dröjer länge till nästa gång.
Idag har vi inte gjort så mycket var nere och hämtade ut ett utav våra paket med kläder som vi beställt, blev väl lite besviken för de 3 plaggen som jag mest såg emot efter sagg som en potatissäck och såg ut som jaa gud kom och hjälp mig haha ush. men men bara att skicka tillbacks.
Nej nu vaknade Liam igen så måste ta honom han har blivit lite förkyld och har fått en hemsk hosta lilla gubben ♥


Min dag idag :)

Nu har klockan slagit över tolv och nu är det min dag :) Ett år äldre blir man idag eller ja egebtligen inte förräns klockan 21.01 ikväll.
Så grattis till mig själv *haha

hehe lite roligt att jag hittade en tårtbild med mina intsialer S.D

090318

Halloj i rutan!
Igår blev det en liten runda med Liam men det blev bara ner till sjön, tog Liam för första gången i bärselet och visst var det sol och 15 grader i solen men fyfan vad kallt det var ändå.. Och eftersom jag hade Liam i selet så blev han ju kall nästan dierkt så fick bli en liten runda men sjönt var det iallafall att få komma ut en stund. Efter det så gjorde vi inget speciellt.
Nu ska jag inte skriva mer ska ringa till kyrkan och beställa tid för dop tänkte jag.

imorgon ♥

Våren är kommen :)

Godmiddag mina vänner!
Allt bra med er? Här är allt fin fint, lite trött men.. det går :)
Idag vakna man vid 12-tiden av att vaktmästaren ringde på dörren.. Han skulle mäta fuktskadan igen ï vårt vardagsrum och såklart var det inte torrt haha det ligger fortfarande på 130-140 och det får typ högst va 80 haha blir knäpp. Så det är alltså fortfarande hål i taket och som tur var så var de där gubbarna fortfarande kvar som fixar taken kvar här i området så de kom hit och fixade det med det samma så nu ska vi få hit en jävla värmefläkt som ska torka skiten så det går lite snabbare för han mena på att nu har vi väntat så länge åååh TACK OCH LOV tänkte, vi har bott i denna lägenhet i 2 år nu och denna skadan fanns redan här när vi flytta in och vi blev lovade att de skulle fixa den innan sommarens slut då 2007 när vi flyttade in. Och sedan har det inte hänt något, jag ringde sådär 20 ggr men inget hände och sedan kom jag på att jag är ju med i hyresgästföreningen så jag ringde till dem och fick pratat med en Kent och han har tagit hand om mitt ärende nu i ca. 4 månader tror jag det är :S och efter han ringde till dem så har de fått eld i röven här.. Tack Kent haha han läser inte min blogg men han ska verkligen få ett stort tack kort såfort allt är klart här.. för utan honom så hade jag aldrig fått något gjort här för de(mitt hyresbolag) lyssnade ju inte på mig under de här 2 åren som gått. Men men nu är det snart klart så då kanske man kan få ommålat här snart som de lovat (vi ska få nya tapeter i hela lägenheten av bolaget)
nej nog pratat om det.. har inte tid att sitta här och dega vädret är ju helt underbart ute så ska ta på mig och gå ut lite med Liam tänkte jag. Min lilla älskling (Danne) ligger i sängen med 39 graders feber, hosta och snorig näsa:( Min lilla sjukling <3 Jag hoppas och ber till gud att jag och Liam klarar oss denna gången också, ammar ju honom fortfarande på "heltid" så förhoppningsvis så klarar vi oss?!!!!!
Nej nu drar jag mig. Ni får också ha en fortsatt bra dag där ute.

Tog en bild ifrån min balkon hur fint solen står på idag :) Myspys!
Äntligen är våren kommen :)
Hoppas det är lika fint väder på min födelsedag på Torsdag!!

Fyfan vad balkongen är "smuttsig" ska verkligen be om färg till den nu också av hyresvärden blää vill ju sitta i en fin balkong till sommaren

♥ Liam skrattade för första gången inatt ♥

Idag har vi inte gjort så mycket, kom i säng rätt så sent igår igen så blev att vi bara tagit det lungt idag igen. Igår så beställde jag och Danne lite kläder från H&M och Ellos så när vi sitter och beställde så satt Liam i babysittern haha och helt plötsligt så börjar han skratta riktigt mycket och både jag och Danne blev helt till oss och släppte allt haha aaw vårt lilla hjärta skratta för första gången :) Eller haa första gången han skratta var ju den 20 Februari men det var ju inte så mycket det var ju mer typ he he haha.. Men nu kom det riktiga skrattet :-D och vi fick det på video **happy
Och änn en gång så är jag sådär barnslig haha men som sagt det är min son och jag Älskar att va barnslig med barn och tänk er själv att få höra sitt älskade barns skratt för första gången :-D
Mamma's stolthet ♥
Ajja men här är videon iaf. nu ska jag och Danne krypa ner i soffan och mysa framför Gran Torino. Så ciao ciao!


Haha hör ni som han skricker till imellanåt haha lilla gubben ♥
Han har verkligen fått in höga "toner" nu hehe

♥ Bilder på Liam ♥

Hej hej!
Har faktiskt inget att skriva eller berätta så därför skriver jag inget utan lägger upp lite bilder på Liam som jag tog igår :)



Och två bilder på mig hehe*

Ny design IGEN!

Ny design igen haha har legat ända tills nu och fixat med den haha.. Men nu ska jag sova så skriver mer imorgon.


12 Mars-09

Hello världen!
NU har vi kommit hem ifrån storhanldandet och fyyyfööör säger jag bara vilket jäkla väder?! Snöstorm!! Sååå tråkigt :/ Men men hade ändå bara tänkt ligga hemma idag och äta massa fetter haha.. som jag alltid gör :p blir min favorit mat idag
Kotletter med kokt eller stekt potatis kan inte bestämma mig för vilketav det jag ska göra?! Och såklart min älskade MÖGELOSTSÅS MUMS!! Älskar min mögelostsås haha :)
Köpte även ny hårfärg på ett nytt märke(jag har aldrig sett det förut?!) Cameleo hoppas den är bra. Får se om jag färgar ikväll?  beror på hur Liam är. Hmm jaha vad har världen gjort idag då?
Nej nu ska jag ta mig något att äta och fortsätta titta på tv. Puss o kram på er

Och jag som älskar Listor snodde denna ifrån Hanna


Jag har en :
[x] Mamma
[x] Pappa
[x] Styvmamma
[x] Styvpappa
[x] Styvsyskon
[] Bror
[] Syster
[] Brorson
[] Systerdotter
[x] Mobiltelefon
[] eget badrum
[] eget rum
[] swimmingpool
[] Hot tub
[] gästrum
[x] Dator
[x] TV
TOTALT: 8

[x] en säng
[x] Mer än 4 par skor
[x] Solglasögon
[x] Klocka
[x] mp3spelare/iPod
[] en fungerande PS2
[] Nintendo Wii
[x] Xbox som funkar
[] Nintendo 64 som funkar
[] Gameboy/ Advance
[] Gamecube
[] nintendo ds
TOTAL: 6

[] Poker-bord
[] Basketkorg
[x] Hockeyspel
[x] Biljardbord
[] Pingisbord
[] Fooseball (fotbollspel)
TOTAL: 2

[x] Nattduksbord
[] Stereo på rummet
[] CD spelare
[] Har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/ AE
[] Dina föräldrar har gett dig kreditkort/atm kort
TOTAL: 1

[] Jobb/sommar jobb
[x] Shoppar minst en gång i veckan
[x] Har dyr parfym
[x] AIM/MSN
[x] Kamera/video kamera
[x] Telefon
TOTAL: 5

[x] Scooter/motorcykel/bil/fyrhjuling, moped
[] Gitarr/trummor/basgitarr
[] Piano/Keyboard
[] något annat instrument
[] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[x] haft en personlig tränare
[x] dyra smycken
[x] träffat en kändis
TOTAL:5

[x] Platt/locktång
[] har varit i en slagbur, som är till för baseboll
[] har 1000 spänn i kläderna du har på dig just nu
[x] kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] rest i Europa
[] Varit på Hawaii
[] Varit i USA
[] Varit i Asien
[] Varit i Australien
[] Varit i Afrika
[] Varit i Sydamerika
TOTAL: 3

[x] Föräldrarna har bil
[] Jet ski/båt
[] Husbil/vagn
[] Jag har en bil
TOTAL: 1

[x] Hemmagjord mat nästan varje dag
[x] Suttit i en limo
[] Suttit i en helikopter
[] äger en videokamera
[x] egen laptop
[x] egen dator
TOTAL: 4

TOTAL SUMMA: 35

1-23 getto kid

24-33 - vanlig

34-40- Bortskämd    -Här hamna jag!
41+ - överklassens snobb


Busshat haha

Halloj mina godbitar!
Allt bra med er? Här är allt fin fint, eller jaa är lite trött men det är jag varje dag haha :P
Idag vakna man som vanligt vid 8 imorse för att ge Liam mat o sedan somna vi om o vakna igen vid 10 o sen vakna vi helt vid 13 tiden så ser våra dagar ut nu fäörtiden haha... tråkigt värre men jaa,, som sagt Liam har ju vänt lite på dygnet och det är ju inte så lätt och vända om det på de små.. Men men..
Efter vi gått upp så åkte vi till partille C och köpte 3 linne till Danne 2 tröjor till mig och ett par jeans och strumpor till Liam (handlade kläder till Liam igår så skulle ha ett par matchande strumpor) 
Efter shoppandet tänkte vi gå och sätta oss och äta men sket på det. Åkte hem istället.
Och grrrr vad sur man blir på de flesta som har barnvagn när de står och väntar på bussen. Som nu idag då så när vi skulle åka hem så var det 30 min kvar tills bussen skulle komma så vi gick in i ammningsrummet så Liam fick äta lite innan vi åkte hem. Iaf när vi kommer ut står det 3 andra till med barnvagn som ska med samma buss som oss och när bussen kommer så SPRINGER dem till dörren och kör förfan på varanadra hahaha alltså helt sjuka alla 3 skulle in samtidigt i bussen helt jävla dessperata (ja visst man vill med bussen men HALLÅ) och jag står där och blir irriterad för killen som var med dem står och flinar typ ha ha du kommer inte med Och nej det fann singen plats till mig iheller och jag blir svin sur så jag får gå in i vänthallen igen men då kommer busschuffören ut o frågar får du inte plats? jag baa nej du har en liten buss hahaha var så arg/sur så sa han ska ni åka långt eller så sa jag nja b-sjön han där okej men ta på den där framme. Sååå jävla snäll busschufför :)
HAHAHAHA på er också ni som flina om att vi inte kom med!!!!! Grr- blir så arg på sånt folk speciellt när de ser att jag har liggvagn (vilket menas med att jag har ett barn på mindre än 6 månader som måste hem), visst de vill ju också komma hem men menar liksom om jag hade haft sittvagn och Liam var äldre och någon kommer med en liggvagn visst fan låter jag dem gå på först.
Det var samma som nu när jag var nere i malmö sist så stod jag och väntade på bussen och svinigt mycket folk. Så när bussen kommer så va den nästan full med folk och när jag är påväg på med barnvagnen så tränger sig folk före mig och jag som inte håller tyst skricker rakt ut är ni helt dumma i huvudet flytta på er jag står förfan här med barnvagn och är påväg atrt gå på så tränger ni er före?!!!!!!! Men det var ingen som flytta på sig grrr blev bara argare och argare sån tur var så står det en busschufför vid hållplatsen som hör mig som också skricker in till de andra och säger till dem som står vid barn/rullstolsplatsen att flytta på sig för dem platserna är till för BARNVAGNAR OCH RULLSTOLSBUNDNA inget annat. Ush vad jag blir arg på såna egoistiska personer!!!!! Nej blir bara så jäkla sur när jag tänker på det :@ grr!!!!
Ajja.. jävla folk alltså!
NEJ!!! Nu har Liam somnat i sin gunga så nu ska jag hoppa in i badet och förhoppningsvis så vaknar Liam innan ajg är klar så han kan bada med mig :) ååh älskar att bada med honom min lilla pojke hahaha säg något jag inte älskar att göra med honom?!!!!!
MAMMAS PRINS jag ÄLSKAR dig mest av allt <3

Juste Liam fick en dikt utav Danne i detta inlägget och såhär skrev han:

Postat av: Liams Pappa

Älskar er båda med hela min själ. @->--

En dikt till min son Liam:
Så kom du då till oss du älskade barn,
och grep våra hjärtan med kraft.
Med ens fick allting mera mening,
långt mer än det någonsin haft.

Du ler så du strålar, din själ lyser klar,
Du fångar all ömhet omkring,
små fötter och fingrar, din hud och din doft
så underbart skapat allting.

Ditt liv skall vi följa och finnas för dig
och dela din glädje och sorg.
När skuggorna hotar ditt solsken,
så är vi din tryggade borg.

Idag vill vi visa för vänner och släkt,
den gåva vi fått att bevara;
Ett barn att få älska och skydda från ont,
en lycka för stor att förklara.




Visst var den fin :) Älskar dig med hjärtat mitt. Visst det är en stor omställning för oss båda just nu men både jag och Liam älskar dig otroligt mycket fast att jag kanske inte alltid visar det men jag älskar dig ska du veta! Hoppas bara att allt vårt tjaffs o skit tar slut för de där onödiga sakerna men jaa det är ju som sagt en stor omställning just nu.
But don't forget I LOVE YOU!

Min familj Liam bara några timmar gammal <3

"Sandra klockan halv 7 på morgonen"

Halloj mina vänner!
Sorry att jag inte skrev igår som jag "lovade".
Iaf. helgen har varit helt okej i fredes åkte vi som sagt till sisjön och kollade gungor men där fanns ju NADA så vi åkte till backaplan där vi redan sett en och den blev det :)  En Fisher Price Ocean Wonders Aquarium Cradle :)  1599:- kosta den kanske lite mycket men SÅÅÅ VÄRD vart ända öre! Rekomenderar verkligen att köpa en gunga behöver kanske inte va just den men KÖP! Så fort Liam sätts i den så sitter han och pratar (jollrar) eller så sitter han helt tyst och äter på sina fingrar och tittar på tv och tillsist så somnar han haha* alltså det har inte varit någon gång som man satt honom i den som han inte har somnat hehe. skönt faktiskt att man kan underhålla honom fast att man inte bär på honom för ush aj aj aj mina armar värker han börjar ju bli tung vårt lilla mirakel hehe.

I lördes var vi bjuda på middag hemma hos Ida och Ersin (Daniel's barndomskompis). Mycket trevligt och god mat. Kul nu när de bor tillsammans så vi alla 4a kan umgås. Längtar bara tills vi flyttar så vi bor närmare varandra. Har även bestäm med Ida att gå och träna med henne efter min "frystid"(har fryst mitt träningskort i ett halvår) är över sen ska vi träna tillsammans :) Nice slippa gå ensam :)
Innan vi stack till Ida och Ersin så åkte vi inom Daniel's mormor för at tacka för gungan, det var ju egentligen meningen att vi skulle handla den själv men svärmor och svärmors-mor ville ge Liam den. Tack tack! =D

I söndags gjorde vi inget alls tog det bara lungt och igår likadant.
Har vänt på dygnet nu igen, men det är Liam som håller mig vaken eller jaa inte nu nu sover han men han somnar inte förräns 3-4 på nätterna och då är jag övertrött så man ät pigg igen haha ajja, tänka bara uppdatera bloggen sen ska jag också gå och lägga mig nu har Liam sovit i ca. 3 timmar så nu vaknar han om 2-3 timmar och vill ha mat, inte för att det gör något ammar ju fortfarande. Och han ligger precis brevid mig fast i sin egen säng (har ju tagit bort ena kanten på hans säng och sänkt den lite så nu ligger han på samma nivå som mig och Danne och i sin egen säng. Så när han vaknar och vill ha mat så behöver jag bara sträcka mig och ta honom till mig och sedan lägger jag honom vid bröstet så han får äta och undertidn så somnar både jag och Liam så det är skönt att han är så. Så han inte vill upp o skutta hehe
Nej nu vet jag inte vad jag skriver längre haha sorry om det blev lite förvirrande inlägg men jaa vi kan kalla det för "Sandra klockan halv 7 på morgonen"

Nej men nu ska jag som sagt försöka sova men ni där ute ha en fortsatt bra dag!
Puss och kram på er

Har filmat lite med mobilkameran som jag tänka lägga upp.

VET OM ATT JAG LÅTER FÖRDJÄVLIGT TÖNTIG OCH BLA BLA BLA MEN JAA, DET ÄR ÄNDÅ INTE DET NI SKA LYSSNA PÅ. *HAHA

Min älskade son <3
 

Liam pratar/skäller haha
 

åååh mamma älskar dig sötnos <3
 

Liam gungar i sin nya gunga :)
 


juste som ni ser så har jag gjort en ny design vad tycks? eller jaa.. är ju inte Helt klar än men vad säger ni änsålänge?

Utmanad!

Blev utamanad av min älskade mosterLotta :)

Kopiera detta, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!Om du utmanar någon med listan så får den personen, om ni skulle råka ha namn som börjar på samma bokstav, inte ge samma svar som du (utom namnet då om ni heter lika). Lycka till!

1. Vad heter du?: Sandra
2. Ett ord på fyra bokstäver: Söta
3. Flicknamn: Savannah
4. Pojknamn: Sebastian
5. Yrke: Sekreterare
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg: Strumpbyxor
8. Mat: Soppa
9. Sak i badrummet: Shampoo
10. Plats/stad: Spanien
11. En orsak att vara sen: Sova
12. Något man skriker: Stiiiick
13. Film: Sex and the city
14. Något man dricker: Sprite (läsken)
15. Band: September
16. Djur: Shih-tzu hund
17. Gatunamn: Sommarvädersgatan
18. Bil: Seat
19. Sång: Stay (Bonnie Tyler)
20. Känd person:  Sarah Jessica Parker

Jag utmanar:
Hanna
Lillasyster Gabriella
Therese
Melissa
Linn

Har även köpt gungan som jag berättade om tidigare, men skriver
mer om det imorgon. Nu ska jag gå och snutta på kudden så GODNATT!!!

6 Mars-09

Hello!
Har fortfarande inte kommit iväg och köpt Liams gunga än men IDAG så blir det av haha.. Svärmor kommer om 2 timmar och hämtar oss så vi kan åka till sisjön istället och kolla lite där också.. Blir nog att vi storhandlar lite mer också?! Fick inte med oss så mycket sist. Men men annars har det inte hänt så mycket. Har bara varit hemma så Liam fått lugn och ro. Han hade ju lite feber efter 3 månaderssprutan så vi har bara tagit det lungt. Igår badade vi också :) Lillagubben han är såå lugn i badkaret och gnäller aldrig när man ska tv'ätta av honom eller så så det är skönt :) Men nu ska jag inte säga mer om det för d blir det väl att han blir jobbig när han blir äldre när man ska bada honom haha..
Efter vi hade badat klart och han låg på sin madrass på golvet och jag stod och smörjde in mig så skrattade han till igen sådär på riiktigt thihi min lilla gubbe :) det första skrattet jag fck höra va den 20 februari och nu 2 veckor senare kom det andra :) thihi sötnos <3
hmm jaaa vad ska man mer skriva??

Jo blev så glad igår när min lillasyster Cecilia ringde :) inte ofta jag och hon pratar men kul att hon hörde av sig då jag är lika dålig på det haha men det får bli ändring på det nu.
Fick även reda på vilken datum hon ska ta studenten, 12 Juni :)
Är så jäkla stolt över mina småsyskon att dem har kämpat Cecilia är ju nummer två utav mina 6 syskon som tar studenten. Jag själv tog ju inte studenten och det ångrar jag kraftigt idag så har tjatat och tjatat på mina småsyskon att KÄMPA KÄMPA KÄMPA och förra året också den 12e Juni tog min äldsta lillasyster Gabriella studenten och detta ået är det lillasyster nummer två Cecilias tur :) ååh vad jag är stolt över er :) Nu är det bara Alex, Billy, Amanda och Max kvar i min familj haha men det dröjer 10 år innan nästa student. sen har vi ju Victor min mosters son och sedan Liam som också ska ta studenten! haha

Hmm nej nu ska jag börja göra mig iordning och mysa lite med Liam som ligger här brevid och jollrar. Har försökt filma när han ligger sådär och jollrar men så fort han ser kameran så slutar han för då är kameran roligare och titta på haha men ska försöka få det på film snart.
Men ha det så bra därute.
Puss och kram på er alla
-13 dagar kvar

Mitt hjärta 3 månader <3

Yes yes idag blir mitt lilla hjärta 3 månader :) Min lilla älskling han bara växer och växeroch blir bara sötare och sötare för var dag som går :D
Mammas favorit pojke ♥
Var ju som sagt på bvc igår och Liam fick sin första vaccinationsspruta, och det gick faktiskt rikitgt bra. Han blev nog lite chockad när hon stack in sprutan sen gjorde det lite ont men det gick över så fort jag vände på honom å han såg mig thihi han är verkligen mammas älskling :) *thihi
Vägde och mätte honom också och nu är han 61 cm lång och väger 5820 gram och huvudomfånget är 40.4 cm.
Har tagit "lite" bilder :)


Titta mamma jag kan hålla själv :)  25 Februari-09

26 Februari-09


27 Februari-09

28 Februari-09

28 Februari med de nya kläderna

28 Februari vi gosar i soffan ♥


1 Mars-09

2 Mars-09

2 Mars vi påväg hem från BVC och vaccinationen

2 Mars i bilen påväg till IKEA

2 Mars haha köpte ett par glasögon haha tuffing

Idag den 3 Mars gos med mamma ♥

1 år sedan!!

Herregud säger jag bara haha.. Idag är det EXAKT 1 år sedan jag drack och var ute och festade senast haha såå jäkla sjukt. skrev om det här inte så mycket skrivet men kul var det iaf den kvällen efter allt velande då såklart hehe :)

Hmm jaaa i veckan har man inte gjort så mycket var och träffade Cissi och Jesper igår :) kul kul så glad för hennes skull att allt har löst sig nu :) Nu ska de bara flytta därifrån där dem bor nu!!

Idag händer det inte så mycket iheller, är så jäkla sugen på något så ska ner och handla snart tänkte jag. Älsklingen ska snart dra iväg med din vän Ersin och köpa en cross =/ ush killar med deras leksaker blä blä haha

Imorgon ska vi till bvc Liam ska få sin 3 månaders vaccination aj aj längtar verkligen inte hatar ju sprutor, men som jag skrivit tidigare så ska jag vara stark för min älskade son. Det är lite grann man måste ändra sig på,, som tex. när det finns en spindel i närheten så skricker jag alltid och sringer omkring haha det kan jag inte göra längre. Liam ska ju inte också blir rädd för småkryp som sin mamma haha..

Nej nu ska jag gå ner och handla men ni får ha en fortsatt bra dag!

har tagit några bilder igen såklart, men lägger upp alla bilder den 3e då blir han 3 månader :D

RSS 2.0