Rosengård brinner IGEN

Hej Bloggen!
Fysören vad ARG jag blir. Satt och kollade på nyheterna igår och vad ser man jo Rosengård brinner IGEN. Alltså helt ärligttalat hur jävla sjuka i huvudet kan man bli???!!! De står ett par killar och pratar med brandkåren och frågar lit om deras yrke osv osv de får till-och-med prova att hålla i deras slag för att släcka branen.. osv.. Så kommer det till 2 killar i detta "gäng" och vad gör dom jo dom ställer sig och börjar skära av vattenslangen :O
Alltså vad fan är det för jävla snorungar???? FYFAN säger jag bara. De borde bara veta hur mycket en sådan slang kostar. Nej fyför vad arg och ledsen jag blir att se allt detta skit. Tycker väligt synd om de som bor runt omkring som får ta del utav detta VARJE DAG. Efter denna händelsen så har ju brandkåren sagt att det absolut inte går in i rosengård om det inte är "riktig" fara och de tycker jag de absolut gör RÄTT i. För som de sa -nästa gång de skär av slangen så kanske det är en vattendykare som går med den i en källare och om den cutar's då så finns ingen vattendykare kvar längre. (Slangen är vattendykarens "liv" i en sådan situation)
NEJ USH JAG HOPPAS DE JÄVLA SNORISARNA ÅKER IN ELLER NÅGOT! ärligttalat de som bor runt omkring ska väl inte behöva ha det så.. Tänk på barnen som bor där förfan!!!!!!! Jävla snorvalpar! VÄX UPP!!!!!!!!

(sorry för sånt inlägg men grr blir så arg)

Kommentarer
Postat av: Emma

Okej =)

Jo det är bra =)

fin son ni har verkligen, gammal är han då?

Kram emma

2009-04-24 @ 14:49:35
URL: http://lifeupsidedown.blogg.se/
Postat av: mormor

Håller med dej, men vilket språk du har. Dessutom i skrift. Hoppas du skärper dej och tänker på att du skall vara Liams förebild även språkmässigt. Tips- lägg en krona i en svärpotta för varje svordom den lär bli full snart. Eller?

Vi ses i morgon

Kram

Mormor

2009-04-24 @ 19:16:02
Postat av: Jacklin

Haha tack.. :D så kul mins du de haha.. hon är 3 år nu, vilken söt gosse du har =) och vilket vackert namn :d när kommer nästa haha.. Vart bor du nu?? Puss o kram

2009-04-24 @ 22:07:30
URL: http://jackiiie.blogg.se/
Postat av: Zelfijes Mamma

jag håller faktist med dej, det e helt sjukt, hur vissa människor tänker/inte tänker, men vad ska man göra ? Låt Rosengård brinna upp =P HAHA, nee, det va taskigt.



Hur e det med lille Liam? Hur e det själv ? Hoppas att allting e bra med er =) Med Zelfije e allting bara bra, Hon väger nu 4880 gram och e 58 cm, hon fick sina första sprutor i förrigår, helt sur va hon, hon ville inte skratta med någon på hela dagen, tyckte så synd om henne. Men vi e vänner igen nu iallafall =)



Ta hand om dej

Kramisar

2009-04-24 @ 23:21:03
URL: http://misshoti.blogg.se/
Postat av: Emma

Okej =) Kram

2009-04-25 @ 00:20:38
URL: http://lifeupsidedown.blogg.se/
Postat av: Zelfijes Mamma

tack sötnos =) Liam e lika söt han =)

2009-04-27 @ 17:37:51
URL: http://misshoti.blogg.se/

Skriv en rad HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail adress: (endast jag som ser den)

Blogg-adress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0