Liam ny-vaccinerad :)

Hello!
Som sagt så blev ju Liam 6 månader igår :) Gjorde inte så värst mycket, va nere på bvc vägde mätte och Liam skulle få sin 5 månaders-spruta som vi missade förra månaden. Men de hade inte fått in vaccinet så vi fick en tid till idag istället. men väga och mäta gjorde vi och nu väger lillkillen 7510 gram och är 68.5 cm och huvudomfånget är 43.2 cm.
Precis vad jag trodde också. Min lilla kille börjar bli stor :)

Så det var typ det ända vi gjorde igår. Idag var vi på bvc igen, Liam skulle ju som sagt få sitt vaccin (äkta krupp, stelkram, kikhosta, barnförlamning, hjärnhinneinflamation, hepatit-b och preunokocker är det Liam får). Och det gick bra visst han blev lite ledsen och så men det gick över efter 3 minuter ty :) Mammas älskling är sååå duktigt ♥
Efter bvc gick vi in på ICA och handlade lite, köpte en ny fruktpuree till Liam persika/päron Liam älskar ju persika :)

Nej nu ska jag titta lite på tv sedan blir det pizza ikväll :/ känner inte alls för det men känner inte heller för att laga något.
Saknar Malmö-pizzorna, dem är mycket mycket godare än här i Göteborg här i göteborg är de mer tjockare än vad de är i malmö och tomatåsen o allt smakar annorlunda. Nej det ska bli pizza igen nästa gång jag åker till malmö hehe.. Också kanske den där gooodaa gyrosen i Arlöv oj oj oj vad gooood den var hehe... nej nu blev jag hungrig igen (åt precis 4 mackor :s)

Nej men vi hörs sen (maybe)

Kommentarer
Postat av: Sarah

Sv ; Ja det ska vara sånt mellanrum. =)

2009-06-04 @ 16:44:02
URL: http://mammasarah.blogg.se/
Postat av: Caisa

Hejsan :>

Kolla in bloggen har BLOPPIS

kolla gärna in allt annat också!

xoxo



http://caisaandersson.blogg.se/

http://caisaandersson.blogg.se/

2009-06-04 @ 17:07:42
URL: http://caisaandersson.blogg.se/

Skriv en rad HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail adress: (endast jag som ser den)

Blogg-adress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0