Eftersom...

...Vi åker till Malmö om några timmar och inte vet när jag uppdaterar nästa gång så önska Vi er en....


♥ Jag tror eller jaa jag VET att jag har världens sötaste tomtenisse ♥ ååh vad jag älskar dig Liam ♥ Kärlek på HÖGST nivå ♥

Kommentarer
Postat av: Liams Pappa

Ä L S K A R E R!! Sakna

2009-12-17 @ 05:50:24
Postat av: Emelie

God Jul!!!!

Hoppas ni har haft en mysig dag!



Kramar

2009-12-24 @ 20:56:07
URL: http://fambabunovic.blogg.se/
Postat av: a

hej,

jag snubblade precis in på din blogg och har suttit och kollat igenom bilderna på din mage vecka för vecka, mkt spännande :)



jag har precis fått reda på att jag är gravid. jag och min sambo hade inte planerat något barn, dels för att jag väl känner mig lite väl ung än (21), men nu när jag fått reda på att jag har en liten i magen så kan jag ju inte tänka mig annat än att behålla barnet.

det finns ju alltid problem som ifall man kommer klara sig ekonomiskt osv. min sambo har ett bra jobb och en bra lön, men jag har bara en timanställning och vet inte hur mkt jag kommer få jobba under våren.

vi bor dessutom i en tvåa på 54km2, så det kommer bli trångt, men jag tror på att vi klarar det ändå, boendet är ju bara ett litet litet problem egentligen.

men hur funkar allting egentligen? förstår ju att det är olika för alla, men alltså rent ekomomiskt, hade ni båda fast jobb, hur var det med boendet osv?



det jag oroar mig mest för är att jag har min familj så långt ifrån mig, min mamma kommer t.ex. inte kunna närvara rent fysiskt under den kommande tiden, mer än kanske i slutet. känns som att jag behöver mkt stöd. och då jag är nyinflyttad så har jag inte heller särskilt många vänner där jag bor.



jag vet ju att allt löser sig, men jag skulle gärna vilja höra hur det var för er :)

2010-01-02 @ 00:28:56
Postat av: charlotte

Heej! :D tack så mycket. Var inne på din FL sida igår kollade lite på dina gamla magbilder så fina :) Stor Liam blivit! Jätte gullig han var i sina julaftons kläder :) jag dör! Hur mår ni hur går det med allt? kram

2010-01-04 @ 20:33:41
URL: http://snigelbebis.blogg.se/

Skriv en rad HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail adress: (endast jag som ser den)

Blogg-adress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0