NY-TATTOOERAD =)

WOOOOPA Nu är man Ny tattooerad :) Wiie är sååå glad för den MEN som ni ser blev det ett litet fel. Liam är ju född 081203 men det blev 081208 =/ haha men sån tur va upptäckte vi det redan nu så tattooeraren "körde sönder" en bit av 8an så nu ska jag riva bort skorporna på den sista 8an och sedan ska jag tillbacks till tattooeraren om ca. 2 månader så då ska vi fixa det :)

Men jag är sååå glad över den annars precis så jag ville ha det :) Meee like ^^


(inte världens bästa bild men..)

Bilderbomb

Lite bilder..

Liam hjälper till att dammsuga :) ♥

Min bebis redo för sängen...

..men först måste man busa lite i badrummet

Myser ♥

MIN älskade lilla son ♥ ush vad jag älskar dig ♥♥ Olagligt mycket ♥♥

Snuttis "pratar i telefon" ♥

Underbar vårdag

tjugofemte april

Tjolahopp!

Allt bra med er? Nu har det vart helg och misstänker att ni läsare vart ute och gjort era städer osäkra eller?

Själv har man bara varit hemma och tagit det lungt och busat och myst med favoriten Liam ♥
Har tänkt väldigt mycket på allt o allt hehe,,

En sak som kommer upp i mina tankar sådär 15-20 ggr om dagen är min graviditet alltså jag vet inte om det är normalt att sakna en graviditet såhär mycket?
Alltså jag lovar det går inte en ända dag utan att jag inte tänker på när Liam låg i magen eller å ett syskon till Liam. Japp ett syskon ska komma men när det vet man aldrig, vi tar det lungt, jag vill helst arbeta i några månader först innan jag blir gravid igen (har gått hemma alldeles fööör länge nu). Men nu den 10e maj så börjar ju lilleman på dagis sedan åker vi till Polen den 27e Maj till den 10e Juni så efter Polen så blir det söka söka söka som gäller för min del :) Åååh vad jag LÄNGTAR!!!!! Hoppas jag får någon SNABBT!

Men jaa som sagt så tänker jag mycket tillbacks på graviditeten och på en kommande grav. jag är så faschinerad över hur starka vi kvinnor faktiskt är. Det är liksom så mäktigt att vara gravid och bära på ett barn, känna alla rörelser, sparkar och hickan och jaa allt det där, det är så jäkla Häftigt. Jag har sagt det många gånger till Danne -Ni killar har det jäkligt bra i jämnförelse med att vi ska ha bröst (tungt, jobbigt för ryggen för vissa) vi ska ha mens/pms o allt det där men det som får allt det där att gå bort är att få bära ett barn inom sig det klår allt.
Ni killar missar det mest fantastiska ha ha ^^

HAHAHA jaa som ni förstår så är jag helt into graviditeter, och nu är det ju sånt jäkla babyboom så man nästan döör ju alltså varannan tjej på min facebook är gravida (känns det som haha) Är sååååå glad för er allas skull och önskar er den bösta graviditeten (NJUT!!!) och att ni får en lika bra förlossning som jag hade ♥

Nej nog om Graviditet,,,, Nu är det bara 4 dagar kvar tills vi (Jag, Liam, Jessica och Evelina) åker till Malmö =) WIHOO ska bli såååå skojjj =)

Njea nu sover Liam och har gjort det i ca. 45 min så nu vaknar han väl säkert så jag tar nog och rundar av här ska försöka lägga in bilder på datorn och kanske få upp några här på bloggen.

Ha en forsatt bra dag på er.. Puss o kram

Nittonde april tvåtusentio

Hejsan hoppsan mina kära läsare!
Allt bra med er?
Här hemma är allt fin fint. Underbart väder idag igen skööönt*
Ska snart börja göra mig iordning lite och sedan gå ut, in en sväng om stan och lämna tillbacks kepsen ja köpte till Liam och handla lite annat..

I helgen hade vi Tomas, Ida och Ersin och deras Lilla prinsessa Elli här på grillning. Efter grillningen så åkte jag Ida, Liam och Elli hem till Ida och Ersin för att killarna skulle ut och köra.

Alltså guuud vad söööt deras lilla Elli är herreguud helt underbar ♥

Annars har vi inte gjort så mycket, har inte vart så fint väder här förräns igår då kom solen fram igen men igår sov jag typ hela dagen, min "kvinnliga vecka" startade igår och jag blir sååå fruktansvärt trött när jag får den.. men men

Imorgon blir det till att beställa biljetter till Malmö, Jag, Liam, Jessica och Evelina ska åka ner nu den 29e till den 6e :) Ska passa Amanda eftersom Mamma och Micke ska åka till turkiet en vecka. Om nu inte askan ställer in då också (vilket jag itne hoppas vill verkligen ner till Malmö nu och visa Jessica vart jag är uppvuxen osv. =))

På torsdag ska jag och Liam åka till någon undersökning som Liam ska vara med på för några nya blöjor som han ska springa omkring med i två timmar så får han 200kr för det :)

Sedan är det inte så mycket som kommer hända i veckan vad jag vet än sålänge..

Vad har ni gjort i helgen då? Och vad händer i veckan för er?

Nu ska jag sätta igång här,, ha en fortsatt bra dag. Kram kram

Bildbomb på mig som liten ^^

Första bilden: Mormor. Mamma, Margit och jag i Mitten = 4 generationer Idag är vi 5 generationer med Liam :)
Andra bilder: Jag och tomten
Tredje och fjärde bilden: Jag

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Bilden i mitten: Jag, Emelie och Martina
Bilden längst ner: Jag & Martina

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Bilden längst ner är precis innan första diskot jag gick på (har jag för mig)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Första bilden: The girls från grundskolan ♥ Saknar ♥
Andra bilderna: Jag och Robin med hetingarna från BAREN (ni minns väl baren på tv3 :p)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Bilderna är från Polen när i firade mormor.. På bild Jag, Mormor, Mamma, Lotta och Amanda tror det var -06 ?
*Sista bilden är från turkiet

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
HAHAHA
Första-Andra bild: Jag och Martina
Bild i mitten: Jag och Martina i Turkiet -96 med våra magdanskläder haha turkarna ville köpa oss för 500 kameler haha
Sista bilden: Har jag rastaflätor för första gången och fy vad ont jag hade tror jag tog ut dom efter någon timme bara eller dagen efter ? och mamma som hade kämpat sig så haha

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Två första bilderna: Jag Amanda och Sofia i turkiet
Tredje bilden: Turkiet eller Grekland mins ej?
Fjärde bilden: Jag och Amanda tukriet
Femte bilden: Jag på min 18-års dag (ush skrämmande och se hur smal jag var :s)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Jag och min underbara morfar -0?

hej hopp gummisnopp

Hello looovers!

Vet att jag suuuuger på att uppdatera men helt ärligt så har jag tappat lusten att skriva så jaa jag uppdaterar när jag har lust helt enkelt.

Har egentligen inte hänt så mycket heller efter Liam's operation så blev han lite sjuk feber och förkylning som hållt i sig till igår var hans första feberfria dag och förkylningen har också lagt sig.

Men jag har också vart sjuk blev sjuk typ för förra helgen bara så pang boom så fick jag svin ont i halsen kunde inte sova för jag vaknade så fort jag svalde så ringde sjukvårdsrådgivningen så hon sa att det kaan va halsfluss men att jag skulle vänta 2-3 dagar eftersom jag fått ont samma dag men jag sa att jag inte orkade så jag åkte in till angereds läkarhus o där fick jag svaret halsfluss så jaa nu har jag gått på pencillin i en vecka så igår var min pencillinfria dag också. Skönt!!!

Annars har det nog inte hänt så mycket..

Jo juste skulle ju gå o tattooera mig kommer dit så visar det sig att det det "konstiga" samtalet jag hade innan malmö var min tattooerare som bytte tid pgr av att han opererat handen hahaha och jag som trodde det var från fotografen hahaah men men så det var ju bara att åka hem igen o kolla när det var vi bestämmt nästa tid..
Och det var inte förräns nu den 28e april så jag bara kände att det inte var meningen att jag skulle göra det då så vi åkte in till stan och shoppade lite kläder till mig istället :) men allt åkte tillbacks igen för inget satt bra på mig :( är ju tyvär så nu efter man fått barn kilona sitter ju fortfarande kvar.. men men de ska man försöka få bort nu såfort Liam börjat på dagis så blir det träning i 1-2 timmar om dagen på sportlife :) Längtar*

Jaha nej nu ska jag fortsätta göra mig iordning ska snart möta upp Jessica, Evelina och Sebbe.

Hörs väl snart igen.. ska försöka lägga upp lite bilder ikväll om jag orkar ^^

RSS 2.0